Idag började vi projekt vinkällare med att röja vårt lilla förråd i källaren. Dammigt äckligt och en hemskt massa saker som borde ha slängts för en antal år sedan. Det resulterade i hel kärra med skräp som ska till tippen. Förrådet är nu tömt på allt till och med inredningen som bestod i fasta trä hyllor. Kofoten fick jobba kan jag säga, har ont överallt fast maken hjälpte mig. Nu ska det tvättas och lagas och målas, sedan börjar det roliga att inreda.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Våra fina barnbarn

Det har varit härliga veckor i Tofsö utanför Trosa. De soligaste veckorna på hela sommaren lyckades vi pricka in för semester, det är nästan som att vinna på Lotto. Denna sommar har inte precis levererat vackert väder. Son och sonhustru med älskade barnbarn kom hem till Sverige i två hela veckor och en av dem spenderade vi på Tofsö. Några gånger var vi samlade hela stora familjen tre barn med respektive och 5 barnbarn. Helt underbart för en längtande farmor/mormor.

Likes

Comments

Idag har jag njutit av min älskade trädgård. Den är inte stor men vi har planerat den med olika rum och den är verkligen vår oas. Fördelen med en liten trädgård är att det inte tar så lång tid att faktiskt hålla den fin. Visst måste det rensas ogräs och fixas men på en eller två dagar är det gjort.

Likes

Comments

Åkte på en Sommarförkylning med ont i halsen och huvudvärk. Soffan har idag varit en skön plats att vila på och naturligtvis en bok i mobilen.
Tråkigt när jag just kommit igång att jobba efter semestern men nu säger kroppen vila så då är det bara att gilla läget. Lyssnar nu på Dråpslaget av Björn Hellberg, har inte riktigt fått grepp på den än men ger den en chans.

  • 61 Readers

Likes

Comments

Måste få presentera våra två katter Prinsen är hane och långhårig han blev ett år i mars Sessan en underbar katttjej korthårig och blev ett år sista april. Dessa små varelser styr ganska mycket i vårt hem. Skinka ska serveras på morgonen och får man inte kategoris när matte eller husse kommer hem kan en klo hamna i knät. Sessan älskar när man kammar henne eller torkar henne med handduk. Prinsen som verkligen behöver en genomborstning varje dag avskyr att bli borstad och han tycker att han kan torka sig själv. Båda ska kela när de vill inte när vi vill så Sessans kel sker oftast kvällstid eller när man sitter på toa. Prinsen ska kela vid läggdags, då ska han ligga på bröstet och bli klappad på huvudet sedan ska han springa runt huvudet några gånger efter det lägger han sig som en pälsmössa runt huvudet, kan säga att det blir lite varmt. Det är en lite presentation av våra pälsklingar Prinsen och Sessan.

  • 46 Readers

Likes

Comments

Sessan vår ettåriga buskatt lyckades jaga in en råtta i vår städskrubb. Jag slängde ut alla grejjer för att försöka få tag på den lilla råttan men inte hittade jag någon råtta. När jag stod där och tittade på den illgröna skrubben med saker som borde ha kastats för 10 år sedan så fick jag en snilleblixt. Jag fixar till den! efter tre dagar är den målad i vitt, nytt golv lagt och en del förvaringsboxar inköpta och jag lovar  jag kommer inte hitta någonting 😬

Likes

Comments