Header

Blev en sväng till Jönköping igår efter att ridit Flash i ridhuset . Skulle hämta hem ett par ridbyxor , reklamerade ett par och det godkändes. Så skulle bara hämta nya .. Gick inte så jättebra då jag fick med mig Ng mer.

Gick till ridhuset och övade på det vi gjorde på lektionen i Tisdags. Gick som en klocka hela tiden (nästan iaf ) tro han börja tycka det är väldigt kul , han fick en jäkla fart i slutet så fick nästan hålla in han🤗❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tisdag=träningsdag 😍❤ Bra dag både för mig Och tränaren då hon oftast har träning efter.
Jag var ute i god tid idag ,hade tagit in han redan 1 h innan lektionen började. Ja jag slöade nästan så fick stressa i slutet ,ja som vanligt när det gäller tidsoptimisten Johanna 😂.Hade uppvärmningen påvägen idag Och det gick ju bra det Också .

Lektionen !
-Började i skritt på volt , ställde igenom honom så han skulle bli avslappnad , gjorde en åtta på volten . Detta gjorde vi i båda varven, när han var mjuk O fin fortsatte vi.
- Därefter tog vi galoppen från skritt några gånger. Han drar ju upp huvudet i taket precis vid fattningen , så man får ju dra ner de direkt Och försöka lossa därifrån ,lite jobbigt när han gör sådär.
Därefter körde vi lite serpentiner, både 3-4 stycken. Gick bra!
-Volt igen och fortsatte att jobba med åttan på volten , kom på teckningen så han lossnade . Mkt stöd i ytter & lossa med innerhanden. Gjorde detta i alla gångarter , han va så jättefin i slutet . Guldstjärna till Action-Hero ❤😍👍🏻

Likes

Comments

Dressyrpasset i ridhuset igårkväll gick sådär jättebra . Nästintill lika bra som med tränare.Nu är jag desto mer taggad inför morgondagens TRÄNING i ridhuset 💪🏻😀 sånahär pass vill vi ha mer av ! Lite mer fokus av mig så. Fokuserar inte lika bra utan tränare men de ska de bli ändring på.
Hero var iaf en pärla igår 😘

Nu ska vi städa lite på övervåningen här hemma då man är ledig ,ja just nu ! Är man vikarie så är man. Stallet gjorde jag tidigt så det är redan klart . Så skönt 🙂

Likes

Comments

Var så jättetaggad för lite dressyr i ridhuset när jag vaknade idag. Blev inte riktigt så då Amanda ville rida ut i det fina vädret. Pigga hästar ! Blev en promenad med flash på ca 20 minuter efteråt innan vi åkte hem till mamma igen.

Imorgon blir det Dressyrträning i ridhuset & även på Måndag innan träning på Tisdag.
Ridningen se väll ut såhär imorgon söndag.

Uppvärmning - serpentiner 3-4 stycken, även galopparbete på volt så han lossar.

-STORA skänkelvikningar, galoppfattnigar,får INTE trava in i galoppen/gå ifrån mig.

Avslut - galopp hela långsidorna ,skänkelvikningar ,serpentinerna .

Likes

Comments

Red lektion i Tisdags ,gick så himla bra. Haft lektion ca 1 månad och man ser redan stor skillnad . Är så taggat för våren Och alla träningar ,och alla träningar i April månad är redan bokade ,underbart! ❤💪🏻😊. Känner mig Också mkt piggare nu när våren äntligen kommit (tror vi iaf ) .
I Tisdags fortsatte vi isf med de vi gjorde förra veckan. Kom Också på att vi ska börja i galoppen då Hero är betydligt lättare att lossa där.
Farmor kollade när jag red & min tränares dotter filmade lite ,så kul att ha för att gå tillbaka och kolla på hur dålig man var 😂😂😂.
Efter träningen så red man hem snabbt. Åt Och fixade det sista sen hängde jag med min tränare på hennes dressyr-träning. Så kul att se,& att man kan se fel/rätt dom gör.


Igår red jag ut efter jobbet tillsammans med Marita. Fick lite av den sista solen🤗. Sen fick de bli en tur på flash i ridhuset,han gick jättebra ,iaf i slutet❤😊


Idag blir de träning på Hero i ridhuset, men innan jobb 9-16:30👍🏻

Likes

Comments

Barnen sov hos oss inatt! Jag gick upp klockan 06:00, tog ut hästarna & fixade stallet samtidigt . När jag kom in så fixade jag och minsta kusinen frukost.
Blev pannkaksfrukost! Alla tyckte nog det var jättegott,det tyckte iallafall jag.
Nu har vi varit på en liten morgonpromenad,var nere vid sjön ,kollade på getterna & hönsen. Barnen och Amanda är fortfarande ute. Jag är inne och fixar lite.😊 senare blir det ridning med Marita och syrran.
Hoppas ni får en fortsatt trevligt slut på helgen ❤🤗

Likes

Comments

Drog till Jönköping med syrran , hämtade hennes klocka och shoppade lite . Hittade en tröja och en jacka . Sen åkte jag till Charlies och reklamerade ett la byxor ,hoppas det inte dröjer för länge innan man får besked.
När vi kom hem var klockan 15:00 ,jag hoppade direkt upp i sadlen. Blev 2 hästar på rad. Härligt var det .😊
Till kvällen grillade vi i stugan med släkten ,mysigt !
Tog sen med kusinerna med hem så nu sitter vi i Hästerum och myser innan sängen väntar 👌🏻❤

Här kommer en bild på Hero ... ❤ han fick skogen idag också efter mycket träning i ridhuset i ca 3 veckor. Han har förstås vilat ! Han tyckte de var kul , imorgon blir det också uteritt för han innan vi tränar mån/tisdag i ridhuset ..

Amanda åker till Spanien på måndag så får sköta hästarna och stallet själv.. med lite hjälp av pappa.

Måndag -öva inför träning imorgon
Tisdag - Dressyrträning med Anna

Likes

Comments

Hej hopp! 😃!
I Torsdags tränade jag och Hero i ridhuset. Gick jättebra då..
igår Fredag körde vi också ridhuset och det gick bra .. kvällsträningar är det bästa . Kom hem till stallet klockan 22:00. Fördelen är att det är lättmockat 👍🏻❤ Red Maja igår FM då jag var ledig , pigg var hon men duktig. Därefter åkte jag och syrran och tvättade min bil då den var lite väll smutsig 😬🤣

Idag får vi se vad det blir för roligheter. kanske uteritt då det var ett tag sen. Stallet är ju klart och det känns himla skönt 😍

Likes

Comments

Kort arbetsdag😊👍🏻. Fixade stallet innan jag åkte på jobb.(skönt) Så när man kom hem fixade man bara Hero innan vi gick till ridhuset för att ha dressyrträning.. Gick hur bra som helst för oss och det tyckte nog Anna med.
Kan inte vara mer än nöjd med han ,hoppas det går lika bra tills nästa träning. ❤❤😘

Likes

Comments

Skulle haft dressyrlektion på Fredag. Den blev flyttad till imorgon ist.. Mer träningar ,det gillar vi. 👍🏻 så nu i em har vi tränar lite smått på läxan , gick helt okej ,gick bättre igår. Det är väll så när man inte tänkt öva så seriöst. ,då går det jättebra!
Därefter hämtade jag lantbruksmix ute i malmbäck på torvfabriken. Lastade in det hemma .

Putsade sedan sadlen, tränset & mina ridstövlar så nu är det fint till imorgon..
Då kanske man rider ännu bättre 👍🏻😘

Kollade på bonusfamiljen efter stallet ,Nu väntar sängen 😴

Likes

Comments