Header
View tracker

Två bilder från när jag var i London på Höstlovet med två av mina tjejkompisar. Vi var där i två dagar och hade det jätte bra med shopping, god mat och mycket skratt med mina favoriter. Något jag mer än gärna skulle vilja göra om! och en bild från en Brunch med pojkvännen när vi skulle åka och hälsa på min storebror i Örebro.

När jag var på dejt med min underbara pojkvän dagen efter jag kom hem från London. Han är verkligen min lyckosten och han förgyller mina dagar. Sista bilden är från när familjen bakade pepparkakor i början av veckan, har så mycket julstämning nu!

Två bilder från när jag var i London på Höstlovet med två av mina tjejkompisar. Vi var där i två dagar och hade det jätte bra med shopping, god mat och mycket skratt med mina favoriter. Något jag mer än gärna skulle vilja göra om! och en bild från en Brunch med pojkvännen när vi skulle åka och hälsa på min storebror i Örebro.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

​Idag är det torsdag och det betyder att det snart är helg! Jag jobbade 8-15, som vanligt alltså! Efter jobbet körde jag ett pass på gymmet och sen gjorde jag några ärenden. Klockan är tyvärr redan 8 så det känns som jag snart ska upp igen och jobba, men som sagt så är det fredag så imorgon blir det en myskväll med familjen! Det som är på bilderna är två saker jag fick av min familj när jag kom hem förut då jag har namnsdag idag! Gulliga dem! Jag ska strax gå och ta bort mitt smink och duscha och sen blir det soffläge! 

Likes

Comments

​....Har rullat på som vanligt och har gått verkligen jätte fort. Jag har kommit igång med träningen igen och gymmar runt 2-3 gånger i veckan, försöker ta det lite försiktigt i början! Det har även varit många som har fyllt år. Bästisen, fyra av miltons släktingar och sen även min pappa. Jag, Sanna och Peggy firade hennes födelsedag genom att gå ut och käka och det gjorde även min bror och jag med pappa. Båda gångerna var verkligen jätte mysiga! För övrigt så går jag inte i skolan längre utan jag har gått ut på praktik. Jag är nu på OKQ8 och har varit där i snart två veckor och trivs jätte bra och har hela 3 veckor kvar. Har bockat av i stort sätt alla punkter på min "att göra lista" och ska gå och lägga mig i sängen och kolla på det senaste avsnittet av Grey`s Anatomy och sen försöka sova!

Likes

Comments

​Jag ville bara svänga in här och meddela att jag lever, jag har bara haft så mycket annat att tänka på att jag helt enkelt har glömt bort bloggen. Jag tänkte skriva om vad jag har gjort dem senaste veckorna i ett annat blogginlägg men idag har jag faktiskt haft studiedag och bara tagit det lugnt. Jag ska snart åka till Milton där vi ska baka bullar och bara mysa så mycket som går. Vi hörs väl kanske imorgon! 

Likes

Comments

​Vi fick faktiskt en sovmorgon idag men jag åkte in vid 9 iallafall för att vi var tvungna att arbeta med UF. Men efter en naturkunskaps lektion gick trion lite på stan och köpte present och sen gick jag & Therese vidare och fixade naglarna. Så nu mera är vi twins! Den här gången vart dem spetsiga med en grå färg och även ett finger med glitter. Så snyggt tycker jag! Ikväll ska jag åka till Milton, dock vet jag inte när, men inte än på ett tag. Imorgon jobbar han så jag har tänkt att köra en pluggdag och jag kan slå vad om att dagen kommer spenderas mest i sägen! 

Likes

Comments

​Här har det stått stil i några dagar tyvärr. Haft några dagar då jag har mått dåligt så beslöt mig för att ta avstånd från allt lite. Men jag har hittat på lite grejer iallafall. I lördags t.ex. mötte jag upp Peggy för en lunch. Det vart massa prat och mys bara, sånt som behövs då och då när vi träffas så sällan som vi gör! Jag och Sanna ska faktiskt träffa henne i helgen och fira henne då hon fyllde 18 år igår!! Jag vet ärligt talat inte vad som har hänt mer. Går i skolan där vi bara jobbar med UF i stort sätt och sen har jag varit med Milton. Jo förresten, i början av förra veckan vart jag såklart sjuk.. Fick hög feber och ont i halsen så var hemma i ca 3 dagar. Men nu är jag på benen igen och är redo för nya utmaningar!

Likes

Comments

​Igår hade vi hela 6 månader tillsammans. 6 månader som har gått så himla fort men dem har varit så himla bra. Ingen människa får mig att känna mig så trygg som du gör och ingen ger mig så mycket kärlek som du. Jag älskar dig så himla mycket 

Likes

Comments