Header

​Idag är det torsdag och det betyder att det snart är helg! Jag jobbade 8-15, som vanligt alltså! Efter jobbet körde jag ett pass på gymmet och sen gjorde jag några ärenden. Klockan är tyvärr redan 8 så det känns som jag snart ska upp igen och jobba, men som sagt så är det fredag så imorgon blir det en myskväll med familjen! Det som är på bilderna är två saker jag fick av min familj när jag kom hem förut då jag har namnsdag idag! Gulliga dem! Jag ska strax gå och ta bort mitt smink och duscha och sen blir det soffläge! 

Likes

Comments

​....Har rullat på som vanligt och har gått verkligen jätte fort. Jag har kommit igång med träningen igen och gymmar runt 2-3 gånger i veckan, försöker ta det lite försiktigt i början! Det har även varit många som har fyllt år. Bästisen, fyra av miltons släktingar och sen även min pappa. Jag, Sanna och Peggy firade hennes födelsedag genom att gå ut och käka och det gjorde även min bror och jag med pappa. Båda gångerna var verkligen jätte mysiga! För övrigt så går jag inte i skolan längre utan jag har gått ut på praktik. Jag är nu på OKQ8 och har varit där i snart två veckor och trivs jätte bra och har hela 3 veckor kvar. Har bockat av i stort sätt alla punkter på min "att göra lista" och ska gå och lägga mig i sängen och kolla på det senaste avsnittet av Grey`s Anatomy och sen försöka sova!

Likes

Comments

​Jag ville bara svänga in här och meddela att jag lever, jag har bara haft så mycket annat att tänka på att jag helt enkelt har glömt bort bloggen. Jag tänkte skriva om vad jag har gjort dem senaste veckorna i ett annat blogginlägg men idag har jag faktiskt haft studiedag och bara tagit det lugnt. Jag ska snart åka till Milton där vi ska baka bullar och bara mysa så mycket som går. Vi hörs väl kanske imorgon! 

Likes

Comments

​Vi fick faktiskt en sovmorgon idag men jag åkte in vid 9 iallafall för att vi var tvungna att arbeta med UF. Men efter en naturkunskaps lektion gick trion lite på stan och köpte present och sen gick jag & Therese vidare och fixade naglarna. Så nu mera är vi twins! Den här gången vart dem spetsiga med en grå färg och även ett finger med glitter. Så snyggt tycker jag! Ikväll ska jag åka till Milton, dock vet jag inte när, men inte än på ett tag. Imorgon jobbar han så jag har tänkt att köra en pluggdag och jag kan slå vad om att dagen kommer spenderas mest i sägen! 

Likes

Comments

​Här har det stått stil i några dagar tyvärr. Haft några dagar då jag har mått dåligt så beslöt mig för att ta avstånd från allt lite. Men jag har hittat på lite grejer iallafall. I lördags t.ex. mötte jag upp Peggy för en lunch. Det vart massa prat och mys bara, sånt som behövs då och då när vi träffas så sällan som vi gör! Jag och Sanna ska faktiskt träffa henne i helgen och fira henne då hon fyllde 18 år igår!! Jag vet ärligt talat inte vad som har hänt mer. Går i skolan där vi bara jobbar med UF i stort sätt och sen har jag varit med Milton. Jo förresten, i början av förra veckan vart jag såklart sjuk.. Fick hög feber och ont i halsen så var hemma i ca 3 dagar. Men nu är jag på benen igen och är redo för nya utmaningar!

Likes

Comments

​Igår hade vi hela 6 månader tillsammans. 6 månader som har gått så himla fort men dem har varit så himla bra. Ingen människa får mig att känna mig så trygg som du gör och ingen ger mig så mycket kärlek som du. Jag älskar dig så himla mycket 

Likes

Comments

Finns så mycket som jag skulle vilja bli bättre på och lägga ner mer tid på, men ibland finns det varken tid, pengar eller ork. Efter att jag lyssnade på Mathilda och Andreas senaste poddavsnitt fick jag så mycket inspiration och motivation till att just bli bättre och lägga ner mer tid på saker. Jag tänkte därför dela av mig av några höstmål som jag har.


Ta vara på hösten

Med det menar jag att jag ska ta vara på det positiva med hösten. Som att läsa böcker, dricka te/varm choklad, ligga och mysa med massor av filtar, få ha på sig tjocka tröjor osv. Det finns så mycket bra, men många (inklusive jag) ser bara massa negativt med denna årstid.

TRÄNA!!

Har kommit in i träningen och det tackar jag för. Men i höst vill jag utveckla träningen genom att skaffa ett nytt träningsschema på gymmet, börja gå ut och gå (mest för att få mer friskluft), springa mer, simma? Ja något av dessa iallafall!

Laga mer mat

Jag älskar att laga mat, men tyvärr känns det inte som jag har haft så mycket tid för det den senaste tiden. Jag älskar att hitta nya recept och bjuda familjen på. Så detta är ett måste i höst! Sen vore det kul om jag kunde börja baka lite mer också.

​Planera

​Jag skulle säga att jag är bra på att planera, och jag mår så mycket bättre när jag gör det. Jag vill bli ännu bättre på att planera, speciellt när det kommer till skolan. Det är mitt sista år i skolan, jag vill liksom lyckas lika bra som mina föregående år. Jag vill helt enkelt bli bättre på att lägga upp allt, så det inte blir så mycket som det brukar bli. 

​Spara pengar

​Detta är ett mål som jag vet är väldigt svårt att uppnå, speciellt när man får 1050 kr i studiebidrag varje månad. Men jag kan spara pengar genom att sluta småköpa och att sluta köpa onödiga saker. Jag åker liksom till London i höst och tar studenten nästa år så pengar behövs! 

​Ta hand om mig själv

Jag vill bli bättre på att ta hand om min hy, för jag vet hur känslig den kan vara. Börja dricka mer vatten och vara mer noggrann med att tvätta hyn. Jag vill även försöka få mer kontroll över mig själv och mitt psyke. Jag har mått dåligt i flera veckor nu och det behövs inte mycket för att jag ska bli ledsen eller små irriterad. Jag vet redan var problemet ligger, så det är bara att börja jobba med det.

Likes

Comments

​Efter att ha varit trött i princip hela dagen får jag äntligen krypa ner i sängen, sängen som dessutom är nybäddad. Jag kom hem från skolan runt fyra och då städade jag mitt rum och min toalett så det är rent och fräscht igen. Jag fixade sedan mat och drog ner till gymmet en stund. Det vart ett ganska lugnt pass, men jag känner ändå lite träningsvärk i rumpa och armar nu. Duschen kallade när jag kom hem och ja nu är det dags för att sova. För övrigt så hade jag mycket motivation i skolan idag då jag lämnade in två uppgifter och vi kom långt med våran UF planering. 

Likes

Comments