View tracker
Träning

Det känns som att veckodagarna bara springer iväg när man tränar efter skolan. Går långa eftermiddagar och brukar vara färdig på gymmet runt sex halv sju, ibland handlar jag och lagar mat sen måste man duscha och då har klockan blivit nio. Idag var det mina kära ben som skulle tröttas ut och jag märker verkligen att det går framåt. Vikter jag tyckte var jobbiga för bara två veckor sen är "lätta" idag, lättare iallafall.
Imorgon ska vi till Oskarshamn med klassen hela dagen och kommer vi hem någorlunda skapligt så blir det träning även imorgon. Längtar dit. Nu ska jag sova för klockan är ställd på 05:30, vilket är ovanligt tidigt för mig. Natti!

Kom på att jag la in bild på mitt mellanmål, är inte knäckebröd med leverpastej och smörgåsgurka det bästa i livet?? Nu: natti!

Likes

Comments

View tracker
Träning

Idag var det ett segt pass på gymmet. Efter marklyft i onsdags mådde inte kroppen så bra. Men vi kämpade på och bestämde oss för att även dra in delar av morgondagens pass och ta en vilodag imorgon och på söndag. Känns som ett smart val. Idag blev det iallafall ben, rygg, axlar och mage. Underbart skönt efteråt. I passet fanns bland annat mina kära squats, walking lunges och en magövning-som-jag-inte-vet-vad-den-heter-men-den-är-jättebra.
Nu somnar jag snart, är så jädra sliten efter veckan och vill inget annat än att bara sova. Godnatt!

Likes

Comments

View tracker
Musik, Träning

Jag blir så grymt taggad av denna låt, håller även på att göra en riktigt bra träningslista. Just nu har jag bara 13 låtar dock haha.
Idag stod ben på träningsschemat och jädrar var jag skakade efter. Riktigt jobbigt för benen att köra bilen hem haha! Vi fick även in en liiiiten mjukstart mage i passet, lär väl ha träningsvärk ändå...
Nu ikväll har jag suttit med engelska och tyska, det är i princip min dag. Tiden på gymmet går för snabbt så hela eftermiddagen/kvällen bara försvinner!
Hejhopppppp

Likes

Comments

Träning

Detta var min übersköna outfit i skolan idag, skulle kunna gå runt såhär alla dagar. Just nu letar jag runt efter lite träningshoodies men jag har inte hittat något som faller mig i smaken.
Och alltså wow vilken motivation jag har till gymmet just nu det är galet! Imorgon står ben på schemat = bästa dagen!
Idag har jag gått i skolan, tränat bröst+triceps+biceps och lagat mat till familjen. Idag blev det ugnsbakad lax med kokt potatis och kall sås. Tyvärr inga bilder, glömde bort att fota.
Hejhopp

Likes

Comments

Allmänt

Bestämde mig för och ta ett bad, var riktigt längesen och det är ju så skönt. I eftermiddag ska jag träna och ikväll blir det att kolla på slutspelet från cupen igår.
Det är väl ungefär så min dag kommer se ut, ses i nästa inlägg!

Likes

Comments

View tracker
Tankar , Träning

När jag tar X kg i bänkpress får jag beställa en sport BH för över 350kr

När jag gör squats med X kg får jag beställa löparbyxor för över 500kr

När jag tar X kg i benpress igen får jag beställa en träningshoodie för valfritt pris

När jag tar X kg i marklyft får jag beställa valfri träningstopp

(När jag får six-pack får jag beställa en ny bikini)

Hur bra är inte detta? Jag hade nog kämpat precis lika mycket utan dessa mål men det gör det lite roligare på vägen, varför tar inte du och sätter in en siffra vid X:en och kör du med? Eller sätter upp egna belöningar och mål. Detta är bättre än att belöna sig med "något gott", tycker jag hehe. Mer grejer som motiverar dig att träna ännu mer och nå ännu fler belöningar, en bra cirkel väl?

Likes

Comments

Allmänt, Träning

Just nu känner jag av varenda muskel i kroppen tror jag, nästan iallafall. Dagens 1,5 timmes långa pass bestod utav mycket rygg och biceps. Har verkligen 100% motivation till gymmet just nu och det är så härligt!

Ikväll startade Södra-cupen och fortsätter även imorgon. Det hinns med ett gympass imorgon innan slutspelen drar igång så det ser jag fram emot. Mer spännande än såhär blev inte min fredag och mycket mer än såhär behöver det inte vara för att jag ska känna mig nöjd.

Nu blir det mycket sömn så att jag vaknar med mycket energi till morgondagen. Hejhopp

Likes

Comments

Mat

Tyvärr dåliga mobilbilder men bättre än inget, hamburgarna igår förresten vart riktigt lyckade och även maten idag! Min familj gillade pajen mer än vad jag gjorde så det var ju bra, eller så sa de så för att vara snälla? Den tog slut iallafall. Bilderna leder till receptet, pajdegen gjorde jag dock en egen av vatten, mjöl och margarin.

Likes

Comments

Träning

Nu är jag helt slutkörd efter dagens pass, mina armar är verkligen trötta och det är jobbigt att lyfta dem. Ska bli så skönt när man kört några veckor och man börjar känna sig starkare, nu i början är det inget vidare med nya övningar, så svag! Trycker ni på rubrikerna kommer ni till övningarna.

Bänkpress (set: 6)

Idag blev det återigen ett tungt pass för mig, bänkpress har jag i stort sett aldrig kört eller bröst överhuvud taget. Gjorde så många reps jag kunde på olika vikter 6 gånger.

Axelpress (set: 4)

Reps mellan 7-10, med hantlar

Lutande bänkpress (set: 3)

Så jädra tung övning, körde nog max 7 reps detta bara med stången....

Hantellyft åt sidan (set: 4)

Reps mellan 7-10

Liggande engandstriceps (set: 4)

Reps mellan 7-10 (varning! jobbigt)

plus massa andra övningar som jag inte orkar skriva upp, nu ska jag laga medelhavspaj

Likes

Comments

Cash ut

IVYREVEL

Jag har kollat på denna sko så många gånger och äntligen tog jag tummen ur röven och köpte dem! Beställde två storlekar så någon borde förhoppningsvis passa!

Kan också passa på att nämna att jag köpte en balklänning idag. Tjoho! Men den kanske jag visar en annan gång.

Bilderna leder er till skorna.

Likes

Comments