Vardagen

Idag regnar de i Linköping, så har varit på ica maxi och stor handlat. Kändes som jag verkligen fick ihop många måltider/maträtter. Försökte tänka så jag slipper handla på ett tag, att man bara behöver handla små saker. Var även förbi Biltema och köpte ett strandtält till hunden, så han kan vara med när vi åker iväg och solar. Då kan han välja själv om han vill vara i skuggan eller solen (han älskar att ligga i solen)

Annars har jag bara legat i soffan och kollat på tv. En riktigt skön söndag helt enkelt. Ska snart sätta mig och planera veckan lite, vill få ut så mycket tid som möjlighet den sista lediga veckan. Ska försöka få in en långpromenad eller ett pass på gymmet en gång per dag. Måste komma igång och mest för att kroppen ska orka jobba med att städa runt 6-8 timmar om dagen.

Likes

Comments

Vardagen

Hello!

Idag började morgonen med en promenad runt ån, skönt ute. Nästan lite för varmt med tjocktröja. Nu sitter jag i soffan och försöker blogga från surfplattan. Använder mitt bluetooth tangentbord, använt de förut men inte så mycket så fortfarande ovanligt att skria på. Så förvaranar för Felstavningar.

Idag ska jag möta en tjejkompis på stan och göra lite ärende. Funderar även på om jag ska åka hem till mina föräldrar. Jag är i linköping, men skulle behöva åka hem och hämta hunden och byta bil. Men kan inte bestämma mig om jag ska åka hem idag ellr på söndag.

Nu måste jag fixa mig så jag inte kommer försent. 😄

Likes

Comments

Vardagen

Godmorgon!
Idag var de svårt att komma upp ur sängen. Klockan ringde kl 8 men somna om och gick upp 10. Efter frukosten la jag mig i soffan och kommer inte där ifrån.
Skulle behöva ringa hyresvärdar och sätta på en tvätt.

Dagen kommer nog bestå av leta lägenhet och sola. Kommer försöka hinna med lite tvätt i mellan allt.

Likes

Comments

Vardagen

Jag njuter av mina lediga dagar, är ledig i 2 veckor till. Får passa på när solen är framme.
Solar, badar och letar lägenhet 👍

Likes

Comments

Vardagen

Godmorgon!

Igår var jag igång hela dagen, var och inventera på en frisörsalong. Jag var där hela dagen. När jag var klar va de hem att fixa mammas naglar, både på händer och fötterna.

Idag blir de slappa i soffan nu på förmiddagen och leta lägenhet. Ska en sväng till Ikea, ska kolla lite på nya saker som jag vill ha i min nya lägenhet. Sen hämta mamma på jobbet.

Nu måste jag verkligen börja leta ! 😃

(Bild från google.se)

Likes

Comments

Vardagen

Godmorgon!
Varit i Linköping hela helgen. Var på jobb inyerjuv i fredags och fick de, så slutet på juli börjar jag. De är städjobb, nu måste jag bara hitta lägenhet i Linköping.
Svårt men hoppas på hitta de inom 1 månad.

Idag ska jag ner till en frisörsalong och hjälpa till att inventera. Sen ikväll blir de fixa mammas naglar. 😉

Likes

Comments

Contains affiliate links Tips

Testade blackhead peel-off mask.

De gjorde så sjukt ont att ta bort, jag höll på ge upp. Det kändes bra efteråt, kändes som den hade gått in på djupet och gjort rent. Ska bli kul och se resultat när man använt den några gånger

Likes

Comments

Vardagen

Hello!
nu är jag tillbaka och känner mig så mycket starkare mentalt.

Idag började jag morgonen på gymet, var armar på schemat. Så sjukt tråkigt eftersom jag är både svag och inte kan övningarna fullt ut. Men kämpa mig igen om de ändå.

Just nu ligger jag ute på gräset i solen. Varvar med att bada lite. De är 37 grader i vattnet så man svalkas inte så mycket, skönt ändå.

Likes

Comments