Har haft en sån underlig känsla i kroppen hela denna veckan och jag tycks inte bli kvitt den. Huvudvärk och halsont som "the cherry on top" på allt.

Förhoppningsvis så blir det bättre till helgen - mår jag bra så brukar också motivationen till träning finnas där. Men denna veckan är allt off. Bara ett styrkepass och en promenad. Får kämpa vidare trots en dipp.

Midsommar till helgen, känns ju kul. Ingen fest eller stor middag för min del, utan en lugnt kväll hemma med god mat. Fest är inget för mig, gillar inte alkohol och är inte helt bekväm bland fulla människor som jag inte känner.
På lördag, midsommardagen, blir det till störta sannolikhet en kusinmiddag.

Vi brukar försöka styra upp sånt när alla är hemma för sommaren. Ska bli så roligt. Förväntar mig god mat och mycket skratt!

Hörs hej!

Likes

Comments

Jahapp, då var tanken att man återigen skulle börja blogga. Det var länge sen jag skrev i en blogg, högstadiet om jag minns det rätt. Det var roligt en gång i tiden, kanske kan bli lika roligt nu.

Har svårt för det här med att dela med mig av personliga saker, men att vara någorlunda anonym känns ändå helt okej. Kommer inte att berätta om denna blogg för någon, så de som hittar hit - grattis!

Förhoppningsvis så har ni hittat en pärla, men kan inte lova någonting.

Bloggen lär främst handla om träning, mitt största och typ egentligen enda intresse. Kanske lite om resor och mat. Det tycker jag också om.

Vi hörs när vi hörs, så ha inte för höga förväntningar, så tråkigt när man blir besviken. Och det vill ju varken jag eller ni.

Hörs hej!

Likes

Comments