Header
View tracker

God morgon på er! Hade en sån himla mysig dag igår, träffade så många och gjorde så mycket!! Var så skönt att träffa lite nytt folk men samtidigt många vänner! Idag så vet jag inte riktigt vad som ska hända, har väldigt många alternativ på saker att göra, vänner att vara med osv. Så vi får se hur denna dagen går! Kul ska jag ha är ett som är säkert iallafall! Nu ska jag göra frukost och sedan ska jag kliva in i duschen och sedan göra mig redo för dagen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Sedan när man kommer ut ur helvetet och inser att man varit så jävla blind och förstört sig själv.

Likes

Comments

View tracker

Började min dag med att kolla på sista avsnittet av The Blacklist, en av de bättre serierna verkligen!! Gjorde sedan frukost, avokadomackor och äppeljuice som vanligt och nu ska jag kliva in i duschen för att sedan fixa och sminka mig eftersom jag ska ta lite bilder till bloggen! Ska senare ut på stan med en fin vän och senare på kvällen så ska jag träffa ännu fler! Idag blir en bra dag.

Likes

Comments

Minns du? Alla saker vi sa, hoppar du så hoppar jag. Finns du? Typ ens i mitt liv, vi pratar ibland och vi vet hur det blir. Minns jag? Klart att jag minns, en stor del av mig kommer alltid va din. Finns jag? Jag står här, men jag går nu min egen väg.

Likes

Comments

Idag är en sån dag där man tänker “Håll käften, dra åt helvete, tryck upp en sked i röven och må du för alltid ha ojämna ögonbryn din jävla get."

Likes

Comments

Om 20 min så kliver jag på tåget tillbaka till Nässjö! Har varit här i fyra dagar nu och det har varit fyra riktigt härliga dagar! Det har varit fint väder varje dag och det har knappt blåst nånting! Har spenderat mesta av tiden på Södermalm och vid Långholmen, super mysigt verkligen! Har även varit mycket på stan i Södermalm och i centrum vid Plattan och Drottninggatan! Har haft det jätte kul här i Stockholm som vanligt, tråkigt att man måste lämna allt det härliga men kommer ju snart tillbaka så det tröstar mycket! Har inte uppdaterat bloggen så mycket då jag inte haft så mycket internet och inte heller har jag med mig datorn som jag laddar upp bilderna från systemkameran med! Så lägger ut fler bilder nu i efterhand!

Likes

Comments

Idag har jag köpt upp mina pengar, de är slut, det räcker typ till godis för helgen och kanske till och med någon chips påse! Hoppas på det bästa! Just nu har jag lagt mig i soffan och håller på att somna, fötterna värker något förfärligt och jag stinker svett som bara den eftersom jag självklart valde att ha på mig svarta jeans när det är strålande sol och 24-27 grader varmt! Bra planerat Elin!! Köpte saker från Adidas store, Brandy<3Melville, Cubus, Gina tricot och Monki! Nu ska haft döda jag lägga mig och kolla film! Så ni får ha de så nice! Kommer lägga upp fler bilder från Stockholm när jag kommer hem (fredag) då jag har dator att föra över bilderna till osv!

Likes

Comments

Igår förmiddag så satt jag och fixade mina gamla boyfriend jeans som jag tröttnat på, så jag tänkte att jag skulle uppdatera dem lite så nu har jag gjort hål i dem. Så för er som också är intresserade av att uppdatera era jeans så tänkte jag nu visa hur jag gjort. Det man behöver är endast en sax och en pincett.

Steg 1, Börja med att vända byxorna du valt ut och in.

Steg 2, Vik sedan byxan och klipp några remsor, ca 1,5 cm tjocka.

Steg 3, Ta sedan pincetten och dra bort de i mitt fall blåa trådarna från remsorna.

Steg 4, När du sedan dragit bort alla trådar och är klar med hålet, så vänder du tillbaka byxorna. Sedan kan du klippa de vita trådarna som du vill ha dem.

Steg 5, är att tvätta byxorna, vilket jag ännu inte gjort men genom att tvätta byxorna så gör det att trådarna inte sticker ut åt alla håll och kanter som de gör på bilderna under!

LYCKA TILL!!

Likes

Comments

Nu har jag precis ätit frukost, det blev avokado mackor och äppeljuice som vanligt, och om ni aldrig ätit avokado mackor innan, do it now! Det finns inget bättre!! Nu ska jag iallafall byta om till bikini och lägga mig ute i solen och lyssna på någon podcast förmodligen. Har ännu inga planer för dagen så vi får se vad som händer!

Likes

Comments

Instagram@ljungbergelin