Hejsan!!

En till sak som man verkligen måste göra när man är i London är att dricka Afternoon Tea, men jag hade så många bilder från när vi gjorde det i lördags så jag tillägnar ett eget inlägg till dem ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heeej!!

I helgen så bockade CP av några saker som man måste höra när man är i London (enligt oss) och jag hade tänkt att dela med mig av 3 av dem eftersom att jag inte hunnit lägga upp dessa bilder i helgen då vi har gjort en hel del, tiden bara sprang iväg.


Nr 1: Ta bilder framför en telefonkiosk:

Nr 2: Gå till Piccadilly Circus:

Nr 3: Kolla på Tea och parfym på Fortnum & Mason:

Likes

Comments

Helt kär i Harrods och det var så roligt att bara gå runt där och ta kort på alla skyltningar, Chanel har en helt ny kollektion tror jag för det var mycket vitt och silver. Mina favoritfärger!!!

Dör för den lilla silvriga väskan ovan!!!

Likes

Comments

Hejsan!!

Igår var vi på Oxford street för att kolla runt lite i affärer och äta middag. Jag och Nathalie gick runt på Harrods och tittade medan vi väntade in våra vänner, jag älskar verkligen Harrods!! Vi var mycket på primark men det är ett måste när man är i London. Jag hittade en del saker, framförallt pyjamas men det tänkte jag att jag kan visa när jag kommer hem så kan jag ta kort på allt jag har köpt i ett inlägg det blir mycket lättare så.

Vi åt i alla fall på Oxford street också eller ja en liten gata precis bredvid, vi åt italiensk mat och det var riktigt gott! Jag tog en supergod räkpasta!!

Likes

Comments

Osäker på hur många hamburgare jag kommer att äta på denna resa men idag så klämde jag i alla fall den första, riktigt god!!

Likes

Comments

Tjenare!

Nu klev ni från en trött Lisa för jäklar va fullspäckat det har varit de senaste dygnet. Vi landade i London igår vid 17.10 och hämtade då våra väskor samt försökte lista ut hur man skulle köpa ett tunnelbanekort och vad vi skulle fylla på det med. Vi lyckades iaf fixa det och den 55 minuter långa resan med tunnelbana började, när vi hoppade av tunnelbanan så tog vi taxi till där vi skulle bo, lämnade våra väskor och sprang sedan runt på stan för att försöka hitta någon stans att äta. Inte helt lätt när man är 10 tjejer som ska bli nöjda ;) vi åt iaf på ett italienskt ställe och efter det så gick vi till en mataffär för att köpa mat till rummet, alla var sjukt hungriga.

Vi vaknade i alla fall vid 8, då började vi sminka oss och sedan gick jag och Nathalie för att äta frukost och sedan ta oss till jobbet! Det gick riktigt bra och vi hittade direkt! Nedan ser ni en bild som jag tog när vi precis hade kommit upp ur tunnelbanan och sedan hur det ser ut i affären där vi jobbar!

Likes

Comments

Hej på er!!

Som jag skrev igår så skulle jag berätta var jag ska åka idag men så kom mormor och morfar och jag blev upptagen med att packa så jag hann aldrig blogga.

Mormor och morfar var i alla fall här igår och vi åt en riktig familjemiddag, det var så mysigt!!

Så var ska jag egentligen?? Jag ska till LONDON!! I mitt program dom jag går (gymnasieprogram alltså) så ingår det att få möjligheten att praktisera i London så dit ska jag med min klass och två parallellklasser! Det ska bli så kul och vi ska vara där i ca två veckor. Jag har haft sjukt svårt att packa men nu verkar jag äntligen bli klar.

Jag är taggad och spänd på att åka men har bra inställning till det för att jag tror att det kommer att bli sjukt kul! Hoppas även att vi gör massa roliga saker utöver jobbet så att jag kan blogga om massa grejer!!

Likes

Comments