Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

idag är jag ledig från jobbet och vi är uppe med tuppen, M vaknade efter mig idag, konstigt nog! Det är nog energin efter dessa två dagarna, M och jag kollar på Madicken och jag har aldrig sett min lilla fis så full i skratt och upprepa orden, mallgrodor Hahaha säger hon 🙄 och när Madicken går på taket så säger M , man får inte gå på taket mamma. Hon minns att vi va på Astrid Lindgrens värld i somras o träffade Madicken.

Idag ska vi leka med Caspian och Fanny 😍👍🏼❤

Likes

Comments

Shit jag är stolt över mig själv att jag lyckades gå igenom denna kursen angående medial, massa olika övningar och kontakt från andra sidan.Träffat många nya vänner under kursens gång och gjort en massa olika övningar som jag provat här hemma igår, övning ger kunskap liksom!

Likes

Comments

ligger i min säng på hotellrummet och läser Joakim Lundells bok, fick hem den i onsdags kväll och läste halva boken redan då, och nu har jag läst några yttligare kapitel innan jag ska ner och äta frukost!

Sen blir det kurs idag igen innan jag ska åka hem till min vackra skatt! Ska även hämta hem bästavän och hennes son! 😍 så spenderar jag och M helgen med dem tvåa!

Uppdaterar lite senare sen när jah kommit
Hem osådär'

Ha en toppen fredag
Puss & kram

Likes

Comments

säsongsavslutningen på eringsboda 2013!

freij Salomonsson: du kommer alltid att stå mig närmast hjärtat. att få vara den som står dig närmast under denna svåra och jobbiga tid är något jag är tacksam över. Att veta att du bryr dig om oss och att vi faktiskt taget hållt ihop i alla dessa år, lillebror och lillasyster förevigt! Så många sjuka minnen vi delat och kommer att dela när allt detta är över. Det kommer att bli bra, jag älskar dig


Det finns ingenting som vi inte klarar av så länge vi håller ihop. Många tårar har fallit ner för att du inte kan vara här med oss och att få läsa alla känslor du skriver fick mig att fälla glädjetårar. "
tack för att du finns för mig trots att jag bränt mina broar så många gånger "


Likes

Comments