Asså, jag är fan snart 25 år och jag har bloggat i snart 11år. Och det finns så mycket skit som jag kan gå och grubbla på och fortfarande hata på. Men jag har lärt mig en sak, att man alltid ska säga, skitsamma!

Inget spelar längre nån roll nu, jag vänder blicken tittar åt ett helt annat håll. Skitsamma
Om det varit tjafs eller stora bråk.
Med tiden kommer allt att rinna bort, så jag väljer att gå vidare för livet är för kort. Skitsamma

Så simpelt, två ord i ett som man säger för att göra livet här på jorden lätt. Ser tillbaka på mitt liv och tänker om jag gjorde rätt, inte alltid men jag har gjort det som jag trodde vore bäst. Går inte jämt ihop med de saker som de flesta känner så mycket kärlek blir till föredetta vänner. Och telefonen ringer inte som den brukar göra, det är aldrig samma ord från dig som jag brukar höra. Och det förvånar mig, om allt du lova mig om lojalitet, men nu känns det som du rånat mig på min egna syster när jag behöver henne som mest. Svär, du är förlåten här men du har dödat din respekt. Vi hade chansen att flyga till toppen tillsammans, Men när man blivit sviken, sårad, ska man aldrig glömma men förlåta och bara säga skitsamma.

Kan än till idag inte fatta det, hur vi två nånsin kunde bråka med varandra. Minns du hur vi skrattade, fällde tårar, bråkade tillsammans, men sen började vi hänga runt med andra. Och rödeby blev aldrig desamma utan oss. Vårat hem, skolan , kiosken där vi brukade gå loss. Vet du hade problem men försökte ändå leva livet. Precis som mig, men jag tänkte på det hela tiden. Och vi var alltid många jag saknar dem alla, 14år man tyckte farliga saker var balla.

Det är tio år tillsammans, det är fucking tio år av vänskap, kärlek och lycka. Det är heeeelt sjukt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För två år sedan var de allt startade, våran vardag skulle inte längre bestå av svartsjuka och bråk. Det betyder att det är två år sen livet tog oanade vändningar. Vändningar jag inte önskar min värsta fiende ens. Jag trodde inte det skulle vara möjligt att komma såhär långt och få bort det värsta av minnen och rädsla från den tiden, men jag lyckades, jag lyckades och är så otroligt stolt över mig själv att jag tog mig upp ifrån det mörker jag levde i. Idag vill jag rikta ett stort tack till alla som varit med och stöttat oss på vår resa. Min mamma som hämtade mig och lät oss vara där i trygghet (kommer vara evigt tacksam för det), min mamma och bästavän felicia som satt med mig hela natten på sjukhus, min moster och hennes respektive, mina syskon, mina fina vänner, alla fina människor som jag stött på på vår resa genom skyddsboenden, och alla andra myndigheter som stöttat och verkligen hjälpt oss ifrån allting, mina advokater som fick mig att förstå. Och Även alla nya vänner genom jobb och annat som funnits där för oss! Jag är enormt tacksam för att ni alla funnits med på vår resa, tack! Utan erat stora stöd till oss hade det inte varit möjligt att komma dit där jag är idag. Idag är jag fri, jag är lycklig, jag har det så fruktansvärt bra. Framför allt har så har vi det bra! ❤

Likes

Comments

eftersom jag jobbade denna helgen så julpyntade vi förra helgen och barnen älskar att nisse har flyttat in till oss och att det ligger fullt med paket under till dom 😍, idag ska vi ta bilder på barnen till julkorten, bloggar nog antagligen mer ikväll om jag hinner, känner att jag legat nere lite med den just nu, men min tid räcker inte riktigt till! Även om jag älskar att skriva!

Har förövrigt världens bästa mående just nu kan vara därför jag inte lägger största prio på bloggen, då jag alltid skriver när det är mycket tankar i mitt huvud för att avreagera mig.

Likes

Comments

Idag är det sista november, imorgon går vi in i december. Tiden har gått så himla fort, snart är det december, julafton och nyårsafton. Nu är det bara snön som saknas. Jag längtar efter det nya året. Nya möjligheter och nya äventyr. Dessutom hoppas jag att nästa år blir mycket bättre än vad det här har varit. Dock har detta året lärt mig så grymt mycket och jag har även lärt mig att blodsband är inte alltid tjockare än vatten, nästa år kommer iaf bestå av kärlek, så himla mycket kärlek ❤️❤️


-

Likes

Comments

Jag har och kommer alltid att vara en person som folk tror att dom kan säga vad som helst till eller om. Jag har gång på gång blivit kallad för massa saker, ord och namn som jag inte förtjänar. Gång på gång har jag ställt mig upp igen och låtsas som att ingenting kan trycka ner mig. Men de vet väl varenda människa att det inte fungerar. Mycket går in, och lika fort ut. Men vissa ord och saker stannar kvar och de blir jag hela tiden påmind om. Hur har jag blivit en person som det är okej att beté sig precis hur som helst mot? NI HAR SÅ FEL. Ni vet ingenting om mig, inte ens 50 %. Ni vet vem jag är, vilket skola jag gått på och vilket område jag bori, men det är också det enda ni vet. Ni kanske har hört ett rykte som inte stämmer, och ni bildar då en egen uppfattning om vem jag är, som är så hiiiiimla långt ifrån den personen jag egentligen är.

Allt det jag har fått ta emot igenom åren har gjort att jag, även för det minsta lilla, tar åt mig och känner mig sviken. Jag kan vara ledsen i flera dagar för en negativ sak mina kompisar säger till mig som egentligen bara är ett skämt.jag har inga ord som passar in på er fega människor som inte kan bilda eran egna uppfattning om folk och som bara går runt och snackar och förstör för folk. USCH!

Likes

Comments

åtta år har passerat förbi, sedan den hemska novemberkvällen föll som en tung sten ner på våra axlar. Du lämnade oss i en tragisk olycka, vår allra bästa Hampus. Jag kommer aldrig att glömma dig och våra minnen, Allt förändrades året 2009, när du försvann ifrån våran sida. Vi är inne på åttonde året utan dig vid vår sida, jag vill träffa dig en dag igen, chilla uppe bland molnen, en dag kommer jag också upp dit Hampus, men det kommer förhoppningsvis dröja några år, då kommer jag gammal och grå och du är ung som en nötkärna. Jag vet att du finns där för oss alla, jag tänker på allt som vi gjort tillsammans, helt jävla galet.

Jag ville inte tro att det var du som dog där i dendär bilolyckan mellan spjutsbygd och nävragöl.

FAN, vi skulle ju uppleva hur mycket som helst tillsammans, och det skulle bli skitbra. Jag kommer alltid att minnas dig som den glada person du var, och minerna finns alltid kvar, de försvinner aldrig.
Minnena är många, och de flesta av dom är ljusa och det nnegativa är de sista jag sa till dig, förlåt för det!

Jag tror aldrig jag såg dig riktigt arg, och du kunde få alla personer i din närhet att skina upp av glädje.
Du har i alla fall lärt mig mycket Hampus och jag har alltid varit glad i din närhet.
Jag hoppas vi ses igen någon gång, jag vill tro det, att du sitter där uppe och snälla vänta då, för jag vill prata om alla minnen igen. Jag hoppas vi alla kan omvärdera livet nu.

Hampus Jonasson.

16 November ’90 – 20 November ’09

Lost but never forgotten

Alltid Älskad, Aldrig Glömd

Likes

Comments

Kyrkogården är så vacker nu under alla Helgona.
Det glittrar så magiskt av alla ljusen som brinner.


Igår kväll var jag hos er Hampus och Simon tillsammans med melanie och Fanny. Och det är så otroligt fint nu när alla tänt ljus hos sina nära oh kära.

Jag saknar dig Hampus så det gör ont, men jag vet att du är min skyddsängel och tar varje steg tillsammans med mig. Jag älskar dig förevigt och längtar tills den dagen vi kan ses igen. #världensbästakärlek #minhambuss #hampusjonasson #vilaifrid #saknadochälskad #saknad

Och är fortfarande genom förkyld o min röst är helt slut, hoppas jag är piggare tills imorgon så jag kan återgå till jobbet! Men de tror jag, om jag jobbade hela förra veckan så borde de inte vara några problem att fixa dagen imorgon är ju trots allt ledig på onsdag! Sen jobbar iallafall jag torsdag-söndag.

Likes

Comments

min dator fick spelet ikväll och gav upp livet , haha så får blogga ifrån mobilen så det blir lite sådär, kort inlägg då jag trivs bättre att skriva på datorn. Men iallafall min bästavän och hennes kids har bosatt sig hos mig så vi har fullt upp tillsammans och får ihop vardagen perfekt!
Vi har hjälpt jennifer att få i ordning i hennes nya lägenhet också så i helgen flyttar hon dit! Kommer bli tipp topp 😊👌🏽

Likes

Comments


Det finns löften, bästa vänner ska kunna ge varandra.

För att kunna bli bästa vänner måste man kunna hålla löften.

Det finns saker att göra, och så finns det saker som man inte gör mot varandra.

En bästa vän är den person j världen som inte kan tas ifrån dig. Du är där för henne och hon är där för dig genom ur och skur.

Ni delar privata saker med varandra. Ni vet om varandras familjer- eller har åtminstone hört talas om dem. Ni vet varandra misstag och framgångar. Ni kan fira saker tillsammans och ni kan gråta tillsammans.


1. Jag lovar att aldrig utmana din attityd och alltid älska dig och respektera dina åsikter och beslut.

2. Jag lovar att alltid stå på din sida varje gång det inte funkar med en kille. Du är den mest fantastiska personen i världen, så det är klart att han är en idiot och har begått sitt livs misstag som dumpade dig.

3. Jag lovar att hålla ditt hår när du kräks, före, under eller efter en utekväll.

4. Jag lovar att skratta vilt och högt om du trillar. Berusad. På rullskridskor. På cykel. På trottoaren. Jag skulle skratta så jag ska kissa lite i byxorna som straff.

5. Jag lovar att alltid påminna dig om att det kunde vara värre.

6. Jag lovar att berätta för dig när du gör ett misstag-och hjälpa dig med det.

7. Jag lovar att skydda dig från andra, det det är nödvändigt att skydda dig ifrån. Även om det är dig själv.

8. Jag lovar att vara med dig så snart som möjligt om du behöver det. Vare sig det är din adress via telefon, Skype eller någonstans i staden om du behöver en vän; mig.

9. Jag lovar att alltid berätta sanningen, när du ber om det. Även om det innebär att säga att din rumpa ser stor ut i dina nya byxor eller din favorit topp är alltför urringad för jobbet.

10. Jag lovar att ändra mig med dig om du behöver det; ja, vi har tillbringat sex månader på att hata din högljudda granne... Men han bjöd in dig en dag och sedan är han plötsligt väldigt söt.

11. Jag lovar dig att jag aldrig kommer att räkna med att du vill dela din chokladmuffins, din skål med glass eller ditt godis med mig. Därför tar jag dubbelt så mycket när vi har våra mysiga hemmakvällar.

12. Jag lovar att aldrig säga att du är tjock. Även om du äter en påse chips, en påse marshmallows och en chokladkaka. Jag sympati äter gärna med dig.

13. Jag lovar dig att jag aldrig kommer att berätta för andra om den natten du hade en one-night stand på semestern. Dina hemligheter är mina.

14. Jag lovar att jag kommer att stödja dig. Vare sig det handlar om att resa till andra sidan jordklotet eller köpa ett hus på landet. Men jag lovar också att jag aldrig kommer att låta dig glömma varifrån du kommer.

15. Jag lovar dig att jag kommer att hålla ovillkorligt om dig. I vått och torrt. Genom livet

Likes

Comments

Först åkte jag och lillan ner till mina kusin barn Svante och Tove, sen hämtade jag upp min bror som följde med oss hem till skogen, sen efter jag kört hem honom igen så gjorde jag och brudarna ansiktsrengöring, #cosmopharma ! Efter de kom robin o Mikaela hit en sväng, och idag kommer lillasyster hot och ska baka med mig och barnen, sen ska vi hjälpa jennifer att flytta! Kommer bli great, jag är så himla lycklig och det finns ingen som kan någonsin förstå det, haha det finns psykopater till allting förövrigt. Det går typ inte ens att förklara. Det kommer att komma upp inom sin tid men inte just idag! Men att människor är så jäkla sjuka de är galet!

Likes

Comments