Hej Droger, beroende heter jag!
Jag vänder upp och ner på dom flesta hem, river sönder alla familjeband, tar barnen ifrån er, och det är bara början. Jag kostar mycket mer än Diamanter, mer än Guld, och sorgen som följer mig är ett skådespel. Om du behöver mig, kom ihåg att det är lätt att hitta mig, jag är överallt, runt om kring dig, jag finns i skolorna, och i alla föreningar, arbetsplatser mm. Jag bor hos dom rika och dom fattiga med. Jag bor längre ner i gatan hos dig, och är kanske din granne! Min makt är övernaturlig. Prova, så ska du få se. Och OM du provar mig kommer du förmodligen aldrig att släppa mig. Prova mig EN gång, och jag kanske släpper dig, men provar du mig flera gånger, så är din själ förmodligen min. När jag styr dig, stjäl du och ljuger, du gör vad som helst bara du blir "hög". Kriminella saker kommer du också att göra, bara för att känna min närvaro, kommer att vara värt det när jag finns i dina armar. Du kommer att ljuga för din mor, stjäla ifrån dina anhöriga, med mera.
Och när du ser deras tårar, borde du känna sorg/smärta.

Men med MIG glömmer du!

Ditt samvete, Din uppfostran. Jag blir ditt samvete, jag kommer att lära dig min värld. Jag tar barn ifrån föräldrar, föräldrar ifrån barn. Jag kommer att få dig glömma din tro och skrämma iväg dina vänner. Jag kommer att ta allt ifrån dig , ditt vackra utseende, din stolthet, och jag kommer alltid att vara med dig, vid din sida alltid. Du kommer att ge mig allt, din familj, ditt hem, dina vänner, dina pengar, Du och jag blir "ett" . Jag kommer att ta ifrån dig allt vad du har och när du inte har något kvar, kan du skatta dig lycklig om du har livet kvar. Om du hör röster skrika i ditt huvud då är det bara jag. Om du ser syner eller skakar okontrollerat ska du veta att det är bara jag som är hos dig. Jag vill bara att du ska veta att det är en gåva ifrån mig till dig, men sen är det för sent, du ser att du är underkastad mitt maktbegär, och vi kommer aldrig att skiljas, Du kommer att ångra att ha testat mig, dom flesta gör det, men nu är du min. Men kom ihåg. DU KOM TILL MIG inte jag till dig. Du visste vad skulle komma. Alla har sagt det , du har fått höra det åter och åter igen. Du hade/Har ett val Och du väljer/valde. Du hade kunnat sagt "Nej tack" och gått därifrån, Men nu har du träffat mig, Vad ska du göra? Jag tar gärna din hand och leder dig till fördärvet, ger din familj massor av sorg,och kommer att hålla din hand ända ner i träsket.
Jag kan ge dig och din familj mer smärta/sorg än dom flesta av oss skulle klara av.."

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

ibland är det lite roligt att se vad folk kommenterat på mina gamla blogg/Facebook delningar. Och särskilt när man ser att jag hade rätt. tänkte först gå ut med vad de var för kommentarer men det är dumt att skapa drama i onödan. Huvudsaken är att jag kan vara nöjd för jag hade rätt.

Haha nog om det.
Idag är vi hemma, M har haft feber men börjar bli lite piggare nu. Så idag ska vi bara ta det lugnt tillsammans och vila upp oss inför jobbet och dagis imorgon! 😊

Jag ska ta tag i bloggen nu och skriva om allting som hänt medans jag legat nere men får börja lite försiktigt. Håller på med min bok också och jag vill ju inte att det jag skriver i boken ska komma ut på bloggen innan 🙈!

Och föresten vi har världens bästa vänner!

Likes

Comments

Det är extremt svårt att ta steget ut ur ett destruktivt förhållande, många säger & tror att det bara är att lämna, men när man är där är det helt annorlunda, man har intalat sig själv att det inte är så farligt, att det är ens eget fel, man förnekar och bortförklarar.. MEN med hjälp så går det, kvinnojouren, kvinnostödjare & massa bearbetning. Det FINNS en väg ut - bara man vågar tro & ta det stora klivet och be om hjälp. För det är just det steget som är det svåraste.
Det här är en del av mitt liv som jag känt stor skam över, det tog lång tid innan jag vågade prata om det och det är fortfarande inte lätt att prata om eller tänka tillbaka på MEN jag hoppas att min historia kan hjälpa någon som står där och velar, det blir bättre bara man vågar ta steget.. Det är inte lätt men med lite hjälp, bearbetning och framför allt vilja så går det! Ingen ska behöva tassa på tå i sitt eget hem, rädd för att göra "fel"!

Likes

Comments

jag har inte kunnat blogga på ett tag, snarare nästan exakt ett år sedan jag skrev senaste inlägget. men allting ska jag förklara här en dag, inte än men så fort jag klarar av att berätta sanningen för allmänheten! Min berättelse är väldigt lång, och allting finns publicerat i en snart tryckt bok! Och det känns great att jag faktiskt taget ska släppa min egna bok! 😍

jag mår grymt jävla bra nu, efter den 28:e januari då jag tog det stora beslutet , jag någonsin gjort! trodde inte det fanns ett liv utanför det mörker jag levde i. men att bli uppskattad och få dela glädje med någon som faktiskt tycker om en för den man är, och inte vill ändra på dig. de är så otroligt skönt..

M är mitt ljus i mörkret och aldrig någonsin kommer jag tillåta att någon ska skada henne. Men jag vet bättre än vad du gör och min prinsessa är lycklig, men en dag kommer hon förstå anmälningarna, sveket och allt annat och då får hon välja sin egna uppfattning, jag är inte som ni, att prata illa om någon för att ni inte gillar den personen! JAG SKULLE ALDRIG SMUTSKASTA NÅGON INFÖR M! hon är inte värd att må dåligt pga andra.. hon är värd det allra bästa men det verkar inte folk förstå. Men hoppas ni mår bra av det, för det gör vi.

Jag tänker inte skriva mer om allt just nu, pga snokare!

Jag skriver mer en dag när allt e klart och jag vet att jag kan skriva utan att få massa påhopp. Det mesta finns dokumenterat nu, och allt finns skrivet i boken som snart ska släppas! Känns underbart!!

Det finns ingen som kan bryta ner mig,
Även om ni försöker så lyckas ni aldrig!
Jag är starkare än Pippi Långstrump och skiner som en solstråle.

Likes

Comments


Let's get the story straight
You were a poison
You flooded through my veins
You left me broken
You tried to make me think
That the blame was all on me
With the pain you put me through
And now I know that it's not me it's you


It's not me it's you
Always has been you
All the lies and stupid things you say and do
It's you
It's not me it's you
All the lies and pain you put me through
I know that it's not me it's you
You
You
It's not me it's you, you

So here we go again
The same fight we're always in
I don't care so why pretend
Wake me when your lecture ends
You tried to make me small
Make me fall and it's all your fault
With the pain you put me through
And now I know that it's not me it's you


Let's get the story straight
You were a poison
Flooding through my veins
Driving me insane
And now you're gone away
I'm no longer choking
From the pain you put me through
And now I know that it's not me it's you

Likes

Comments

Vila i frid, en själ säger aldrig farväl

I oktober fick jag under mitt kvällspass veta ett besked som man aldrig vill höra när det gäller någon man känner, bryr sig om eller älskar. Jag förlorade en kompis igår. Jag kände honom inte så värst bra den senaste tiden men vi hade snackat endel med varandra sedan tidigare och umgicks i samma kretsar förr, och även många fester som varit awsome med han och många andra, han har även alltid funnits där och lyssnat. Han var en väldigt fin människa med väldigt många underbara personer runt omkring sig så det känns verkligen tungt att veta att han inte vandrar här nere med oss längre. Igår kom datumet för begravningen för alla som kände honom. Och jag hoppas verkligen vi kan vara där och ta ett sista farväl..

Det är verkligen inte enkelt att förlora någon som man älskar, som står en nära, som kanske tillhör ens familj.. Under mina 22år som jag har andats så har jag förlorat allt för många.. Bara detta året har det försvunnit ett flertal vänner som stått mig nära under mitt liv.

När jag var 14år förlorade jag den första och det var min dåvarande foderhäst Emita som fick hastigt lämna oss pga en skada som aldrig skulle göra henne bättre.. Jag var helt knäckt efter det och jag ville heller inte hålla på med hästarna efter de, det tog mig ett par år innan jag var tillbaka på hästryggen igen.

Under åren så har det försvunnit fler o fler och det känns som dem bara blir yngre och yngre. I våras förlorade jag två stycken föredetta killkompisar. Det värsta är att man önskar man hade gjort mer för dem man förlorat än vad man egentligen gjorde.
Jag hade inte snackat med dem på väldigt länge och sen får man bara beskedet från ingenstans och känner man sig så extremt dålig som medmänniska. Det är så jag funkar i alla fall..
Så nu idag ska jag tända massa ljus i mitt rum och ha en varsin tyst minut för varje person som jag har förlorat som har stått mig nära eller som jag har känt ett tag.

Så kom ihåg att alltid ta vara på tiden med dina nära o kära, visa vad dem betyder och bråka inte med någon i onödan. Man vet aldrig när det är sista gången du möter dem i livet. Livet är för kort för att man ska låta det gå till spillo.

Likes

Comments


hittat en kanon sida med djurtillbehör!

Och inte alls farligt dyrt heller för den delen, och vad passar inte bättre än att du får dom tunga säckarna leverade till din dörr än att du ska behöva dra de ut från affären och sedan upp i bilen och från bilen och till hemmet, här kör dom det till ytterdörren, jätte smidigt. ! Klicka på länken hund om du vill komma till ett bra erbjudande! 👍🏻


Inlägg sponsrat av Tourn

Barnförbjuden

Hund

Likes

Comments

jag vill tipsa er läsare om en jätte bra webshop på Oiidesign, med jätte fina barnkläder! Har precis klickat hem lite kläder till M&L. Och världens finaste tröja fick också åka ner i shoppingvagnen!

Gå in o kika på det vetja!
Ni kommer absolut inte att bli besvikna! 👌🏽✌️


Detta inlägg är sponsrat från HTTP://tourn.se

Likes

Comments

Likes

Comments