jag har inte kunnat blogga på ett tag, snarare nästan exakt ett år sedan jag skrev senaste inlägget. men allting ska jag förklara här en dag, inte än men så fort jag klarar av att berätta sanningen för allmänheten! Min berättelse är väldigt lång, och allting finns publicerat i en snart tryckt bok! Och det känns great att jag faktiskt taget ska släppa min egna bok! 😍

jag mår grymt jävla bra nu, efter den 28:e januari då jag tog det stora beslutet , jag någonsin gjort! trodde inte det fanns ett liv utanför det mörker jag levde i. men att bli uppskattad och få dela glädje med någon som faktiskt tycker om en för den man är, och inte vill ändra på dig. de är så otroligt skönt..

M är mitt ljus i mörkret och aldrig någonsin kommer jag tillåta att någon ska skada henne. Men jag vet bättre än vad du gör och min prinsessa är lycklig, men en dag kommer hon förstå anmälningarna, sveket och allt annat och då får hon välja sin egna uppfattning, jag är inte som ni, att prata illa om någon för att ni inte gillar den personen! JAG SKULLE ALDRIG SMUTSKASTA NÅGON INFÖR M! hon är inte värd att må dåligt pga andra.. hon är värd det allra bästa men det verkar inte folk förstå. Men hoppas ni mår bra av det, för det gör vi.

Jag tänker inte skriva mer om allt just nu, pga snokare!

Jag skriver mer en dag när allt e klart och jag vet att jag kan skriva utan att få massa påhopp. Det mesta finns dokumenterat nu, och allt finns skrivet i boken som snart ska släppas! Känns underbart!!

Det finns ingen som kan bryta ner mig,
Även om ni försöker så lyckas ni aldrig!
Jag är starkare än Pippi Långstrump och skiner som en solstråle.

Likes

Comments


Let's get the story straight
You were a poison
You flooded through my veins
You left me broken
You tried to make me think
That the blame was all on me
With the pain you put me through
And now I know that it's not me it's you


It's not me it's you
Always has been you
All the lies and stupid things you say and do
It's you
It's not me it's you
All the lies and pain you put me through
I know that it's not me it's you
You
You
It's not me it's you, you

So here we go again
The same fight we're always in
I don't care so why pretend
Wake me when your lecture ends
You tried to make me small
Make me fall and it's all your fault
With the pain you put me through
And now I know that it's not me it's you


Let's get the story straight
You were a poison
Flooding through my veins
Driving me insane
And now you're gone away
I'm no longer choking
From the pain you put me through
And now I know that it's not me it's you

Likes

Comments

Vila i frid, en själ säger aldrig farväl

I oktober fick jag under mitt kvällspass veta ett besked som man aldrig vill höra när det gäller någon man känner, bryr sig om eller älskar. Jag förlorade en kompis igår. Jag kände honom inte så värst bra den senaste tiden men vi hade snackat endel med varandra sedan tidigare och umgicks i samma kretsar förr, och även många fester som varit awsome med han och många andra, han har även alltid funnits där och lyssnat. Han var en väldigt fin människa med väldigt många underbara personer runt omkring sig så det känns verkligen tungt att veta att han inte vandrar här nere med oss längre. Igår kom datumet för begravningen för alla som kände honom. Och jag hoppas verkligen vi kan vara där och ta ett sista farväl..

Det är verkligen inte enkelt att förlora någon som man älskar, som står en nära, som kanske tillhör ens familj.. Under mina 22år som jag har andats så har jag förlorat allt för många.. Bara detta året har det försvunnit ett flertal vänner som stått mig nära under mitt liv.

När jag var 14år förlorade jag den första och det var min dåvarande foderhäst Emita som fick hastigt lämna oss pga en skada som aldrig skulle göra henne bättre.. Jag var helt knäckt efter det och jag ville heller inte hålla på med hästarna efter de, det tog mig ett par år innan jag var tillbaka på hästryggen igen.

Under åren så har det försvunnit fler o fler och det känns som dem bara blir yngre och yngre. I våras förlorade jag två stycken föredetta killkompisar. Det värsta är att man önskar man hade gjort mer för dem man förlorat än vad man egentligen gjorde.
Jag hade inte snackat med dem på väldigt länge och sen får man bara beskedet från ingenstans och känner man sig så extremt dålig som medmänniska. Det är så jag funkar i alla fall..
Så nu idag ska jag tända massa ljus i mitt rum och ha en varsin tyst minut för varje person som jag har förlorat som har stått mig nära eller som jag har känt ett tag.

Så kom ihåg att alltid ta vara på tiden med dina nära o kära, visa vad dem betyder och bråka inte med någon i onödan. Man vet aldrig när det är sista gången du möter dem i livet. Livet är för kort för att man ska låta det gå till spillo.

Likes

Comments


hittat en kanon sida med djurtillbehör!

Och inte alls farligt dyrt heller för den delen, och vad passar inte bättre än att du får dom tunga säckarna leverade till din dörr än att du ska behöva dra de ut från affären och sedan upp i bilen och från bilen och till hemmet, här kör dom det till ytterdörren, jätte smidigt. ! Klicka på länken hund om du vill komma till ett bra erbjudande! 👍🏻


Inlägg sponsrat av Tourn

Barnförbjuden

Hund

Likes

Comments

jag vill tipsa er läsare om en jätte bra webshop på Oiidesign, med jätte fina barnkläder! Har precis klickat hem lite kläder till M&L. Och världens finaste tröja fick också åka ner i shoppingvagnen!

Gå in o kika på det vetja!
Ni kommer absolut inte att bli besvikna! 👌🏽✌️


Detta inlägg är sponsrat från HTTP://tourn.se

Likes

Comments

Likes

Comments

Gå in o kika på Zalandos sida , jag hittade en massa med fina kläder till min prinsessa 😘😍

@ http://tourn.click/se/v8f


Likes

Comments

för ett bra tag sen blev jag medlem på en sida som heter tourn.se , för att tjäna snabba pengar på min blogg när jag var igång med mitt skrivande som mest vill säga, nu fick jag en ny idé om att jag ska fullfölja de denna gången och verkligen gå all in! Och kämpa för de flesta kampanjer,
För genom tourn så blir du tipsad till andra företags sidor och då ska du skriva reklam åt deras företag och på så sätt tjänar man pengar.

Så om du är bloggare och vill bli större och även tjäna lite extra pengar så gå med på tourn, dom hjälper dig att komma igång och jag trivs jätte bra där! Nu har Jag iförsig inte varit aktiv på ett år ungefär men det har funkat för mig. Så gör som ljugmejlycklig och bli medlem idag!

Ha det bra så hörs vi ! 👌🏽

Likes

Comments

vi håller ihop och går hela vägen, hand i hand.
Vi tar oss fram tillsammans , vi ställer upp för varandra, en för alla, alla för en. Ensam är vi starka men tillsammans är vi starkare.
vad folket än tror så kommer vi alltid hålla ihop.
bättre vänner finns inte!
nämner inga namn för ni vet vilka ni är! 💕

Likes

Comments