Vila i frid, en själ säger aldrig farväl

I oktober fick jag under mitt kvällspass veta ett besked som man aldrig vill höra när det gäller någon man känner, bryr sig om eller älskar. Jag förlorade en kompis igår. Jag kände honom inte så värst bra den senaste tiden men vi hade snackat endel med varandra sedan tidigare och umgicks i samma kretsar förr, och även många fester som varit awsome med han och många andra, han har även alltid funnits där och lyssnat. Han var en väldigt fin människa med väldigt många underbara personer runt omkring sig så det känns verkligen tungt att veta att han inte vandrar här nere med oss längre. Igår kom datumet för begravningen för alla som kände honom. Och jag hoppas verkligen vi kan vara där och ta ett sista farväl..

Det är verkligen inte enkelt att förlora någon som man älskar, som står en nära, som kanske tillhör ens familj.. Under mina 22år som jag har andats så har jag förlorat allt för många.. Bara detta året har det försvunnit ett flertal vänner som stått mig nära under mitt liv.

När jag var 14år förlorade jag den första och det var min dåvarande foderhäst Emita som fick hastigt lämna oss pga en skada som aldrig skulle göra henne bättre.. Jag var helt knäckt efter det och jag ville heller inte hålla på med hästarna efter de, det tog mig ett par år innan jag var tillbaka på hästryggen igen.

Under åren så har det försvunnit fler o fler och det känns som dem bara blir yngre och yngre. I våras förlorade jag två stycken föredetta killkompisar. Det värsta är att man önskar man hade gjort mer för dem man förlorat än vad man egentligen gjorde.
Jag hade inte snackat med dem på väldigt länge och sen får man bara beskedet från ingenstans och känner man sig så extremt dålig som medmänniska. Det är så jag funkar i alla fall..
Så nu idag ska jag tända massa ljus i mitt rum och ha en varsin tyst minut för varje person som jag har förlorat som har stått mig nära eller som jag har känt ett tag.

Så kom ihåg att alltid ta vara på tiden med dina nära o kära, visa vad dem betyder och bråka inte med någon i onödan. Man vet aldrig när det är sista gången du möter dem i livet. Livet är för kort för att man ska låta det gå till spillo.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


hittat en kanon sida med djurtillbehör!

Och inte alls farligt dyrt heller för den delen, och vad passar inte bättre än att du får dom tunga säckarna leverade till din dörr än att du ska behöva dra de ut från affären och sedan upp i bilen och från bilen och till hemmet, här kör dom det till ytterdörren, jätte smidigt. ! Klicka på länken hund om du vill komma till ett bra erbjudande! 👍🏻


Inlägg sponsrat av Tourn

Barnförbjuden

Hund

Likes

Comments

jag vill tipsa er läsare om en jätte bra webshop på Oiidesign, med jätte fina barnkläder! Har precis klickat hem lite kläder till M&L. Och världens finaste tröja fick också åka ner i shoppingvagnen!

Gå in o kika på det vetja!
Ni kommer absolut inte att bli besvikna! 👌🏽✌️


Detta inlägg är sponsrat från HTTP://tourn.se

Likes

Comments

Likes

Comments

Gå in o kika på Zalandos sida , jag hittade en massa med fina kläder till min prinsessa 😘😍

@ http://tourn.click/se/v8f


Likes

Comments

för ett bra tag sen blev jag medlem på en sida som heter tourn.se , för att tjäna snabba pengar på min blogg när jag var igång med mitt skrivande som mest vill säga, nu fick jag en ny idé om att jag ska fullfölja de denna gången och verkligen gå all in! Och kämpa för de flesta kampanjer,
För genom tourn så blir du tipsad till andra företags sidor och då ska du skriva reklam åt deras företag och på så sätt tjänar man pengar.

Så om du är bloggare och vill bli större och även tjäna lite extra pengar så gå med på tourn, dom hjälper dig att komma igång och jag trivs jätte bra där! Nu har Jag iförsig inte varit aktiv på ett år ungefär men det har funkat för mig. Så gör som ljugmejlycklig och bli medlem idag!

Ha det bra så hörs vi ! 👌🏽

Likes

Comments

vi håller ihop och går hela vägen, hand i hand.
Vi tar oss fram tillsammans , vi ställer upp för varandra, en för alla, alla för en. Ensam är vi starka men tillsammans är vi starkare.
vad folket än tror så kommer vi alltid hålla ihop.
bättre vänner finns inte!
nämner inga namn för ni vet vilka ni är! 💕

Likes

Comments

Mamma jag är en fegis vågar aldrig säga nånting
om vad du betyder för jag
tycker själv att det låter konstigt
fan jag är en fegis
hur svårt ska det egentligen vara
bara en liten gest eller
stora ord från en vuxen tjej

Mamma jag vill ju våga
våga bara vara
Dottern som jag aldrig nånsin
förr
vågat vara
som säger allt jag tänkt på
allt som jag velat säga
innan det blir försent och jag hinner inte
säga nånting

Mamma
jag hoppas att du vet ändå
fast låt det stanna mellan oss två
att jag aldrig vågat visa vad jag känner och tycker

Mamma
jag minns så väl när
allting var strul omkring mig
för mycket dåligt sällskap
jag önskar att jag hade lyssnat på dig
om jag hade tänkt en extra gång
vågat visa lite av mig själv
kanske hade kramat om dig
istället för att festa bort varenda helg

Vad är det som gör att jag blir svag
vågar inte säga än idag
att jag älskar dig
det blir liksom aldrig av
vad är det som gör att det är så svårt


Likes

Comments

Jag hade kommit en lång bit på vägen, utan att ha en aning om lång vägen verkligen skulle vara!

Till alla er kvinnor som står och velar, inte vet om ni vågar, vart ni ska ta vägen sen, om ni kommer klara det, går mellan rädsla, sorg och hopp om att framtiden tillsammans ska bli bättre, VÅGA ta steget, det blirbättre, även om det inte känns så just nu, även om rädslor, hot, tankar & hopp gör det svårare så vill jag bara säga att det är så värt det. Allt blir bättre även om det känns omöjligt just nu, det är ingen lätt väg och det kanske inte är jätte kul att höra men det ÄR värt det, livet blir bättre och du/ni är värda det. Tillåt dig själv att gå vidare med livet, låt inget hålla dig tillbaka.

Likes

Comments