View tracker

Efter nästan två veckor borta från skolan så har jag bestämt att jag ska ta mig dit imorgon ändå.
Alltså att vara mysigt sjuk, lite febrig & snuvig.. så ser mina sjukveckor aldrig ut.

Sitter i Kungälv & väntar på bussen som kommer om ett bra tag, säkerligen därför jag fick för mig att blogga haha. Hade en bokad tid hos läkaren10.40 som tog typ 5 min, värt? Har varit på 4 läkarbesök på loppet av 7 dagar, inte illa.
Tillbaka till verkligheten imorgon. Åh jag har verkligen saknat skolan, haha. Känner på mig att jag hamnat efter i så mycket.. Gymnasiearbetet, aaah vill inte tänka på det

Nu ska jag vem & fixa något att äta, sedan ska jag fortsätta krya på mig.

Svinkallt är det ute också, äntligen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nåt av det bästa jag vet, nya💅🏼
Som sagt, My, så sjukt duktigt.

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Satan vad jag saknat naglar.
Mysis naglar, så bäst

Likes

Comments

Sushi, gaddar, bärs & panerad ost på samma dag, på en fredag?? Fy satan va underbart. Klockan är 03.10 och jag måste sova. Älskar helg, puss


/ bisee 👻👻👻

Likes

Comments

( 4 från förra veckan )

Jobbjobbjobb, inte en vecka denna sommaren har varit helt ledig. Jag klagar verkligen inte dock, hade nog DÖTT av tristess om jag inte hade jobbat hehe.

Imorgon är en ledig fredag, och min dag verkar ha blivit fullbokad. Tidig morgon med träning, efter det in till stan med storasyster för en sushidejt, kaffe och lite andra trevligheter. Fram mot kvällen vankas afterwork i form utav 5kamp på Liseberg ( om vädret beter sig ) & senare blir det säkerligen någon form utav utgång.

Nästa vecka är sista hela veckan på sommarlovet, för veckan efter det börjar jag mitt sista år på gymnasiet. Helt sjukt. Nästa vecka är även sista sommarveckan på jobbet, tur att det inte är sista veckan någonsin. Himla glad att jag är välkommen tillbaka, trivs läskigt bra.

Må bäst, så taggar vi fredag. Woohoo

Likes

Comments

100-129kr /st

Likes

Comments