Idag vaknade jag och noelle vid 7.30, såg en sväng på nyhetsmorgon och hon lekte i babygymet medan jag åt frukost. Jocke åkte till jobbet vid 8 och sen fick jag och ungen en låååång tupplur från 9 till 11.30 ungefär. Vid 13 åkte vi sen med Sara och Isak till mammagruppen, vi fick lite information från en bibliotekarie om att läsa för bebisarna för att sen sätta oss en stund och fika på öppna förskolan! Supermysigt och skönt att komma iväg en sväng.

Vi kom hem vid typ 15.15 och nu sover Noélle en sväng.

Funderar på om vi ska åka en sväng och hitta silikonformar sen när Jocke kommit hem från jobbet, tänkte om jag ska försöka fixa ihop lite smakportioner till barnet och frysa in.

Nu ska jag njuta av tystnaden en stund till iallafall innan Noélle vaknar.

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallååå!

Idag vaknade vi vid 9, Jocke åkte till jobbet vid 12. Strax efter 12 kom Sara och lilla Isak, vi tog en promenad med barnvagnarna och sen mös vi uppe hos oss en stund innan de skulle åka igen; så kul att se hur så små barn kan underhålla varandra och leka. Skönt för oss mammor också att kunna snacka lite skit och komma ut en sväng också.

Nu ligger Noélle i min famn och sover, hon är i någon fas nu när sömnen verkligen är sååå krånglig. Så svårt att få henne att somna och sen ännu svårare att få henne att fortsätta sova när hon väl sover. Jag själv lyssnar på rättegångspodden och avsnittet om mordet i askersund; sjukt spännande!

Jocke jobbar till 21.20, mamma och systrarna kommer vid 19 och ska se på idol med oss!

Vi hörs senare. Kram!

Likes

Comments