Var dag som går så försöker jag vara stark och inte skriva till dig , inte tänka på dig men än vad jag gör så ser jag något som förknippas med dig eller en låt på radion... ja man kan verkligen säga att du finns i mina tankar dygnet runt . . Jag säger till mig själv att NEJ du förtjänar någon bättre MEN jag vet hur underbart det känns då dina armar ta tag i mig och dra mig tätt in till dig och du kysser mig i pannan ! Jag känner mig då för stunden som den viktigaste personen på detta universum. Men sen så blir det bara TYST och efter några dagar till veckor så får jag ett SMS och då jag ser ditt namn så fylls jag av alla olika känslor , alla känslor som bubblar intensivt i mig , mest ilska och besvikelse och en liten smula glädje !
Jag vill men du verkar inte se eller lyssna och ta in vad jag säger ...! Men en sista dans vill jag ha med dig sen titta djupt i dina ögon och kyssa dig i pannan sen vända mig om och gå min väg från dig 😭 du gör att jag inte kan sova , knappt äta normalt ..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att vara sjuk må vara ett av det jobbigast som finns ! Har nu varit sjuk ett bra tag och nej inte i huvudet det är en vanlig förkylning ... Jag har hosta från helvetet och ingen röst typ och pricken över i:ET är att jag har ont i varje liten kroppsdel jag bär på . Det som egentligen är det allra jobbigast är att jag inte kan jobba vilket är ett STORT minus och att jag inte har någon ork alls att rida Jang ( Jang är då min häst ) tänkte först att jag kanske bara kan sitta på honom och lunka på men det går inte heller ... Men om jag går kanske ska gå en promenad med han då ?? Men Nix då blir jag för andfådd !! Gaaah så less man kan bli och omotiverad till allt bara för en förkylning. Jag får fortsätta att ligga i soffan / sängen och dricka mitt te .

Likes

Comments

Inte bara jag som saknar dig sjukt mycket ... Din bästa vän wesslan börjar redan bli Depp i hagen utan dig ❤️ miss you plutten ❤️❤️

Likes

Comments

Idag var det första dagen utan att ha dig hemma i stallet .. Ingen häst i boxen , ingen häst i hagen och inget gnägg ifrån dig som alltid du brukar göra när man ropade på dig !! Men jag har ditt sista gnägg inpräntat i huvudet , så högt du skrek!! Tro vad du sa till mig när jag sa adjö ... Bubben min ❤️

Likes

Comments

Det ända jag har i huvudet är du min älskade prins Lectus .... Nu säger vi adjö för alltid , aldrig höra ditt gnägg på morgonen , aldrig få se dina glada bocksprång , aldrig mera få känna kärleken som du utstrålar från dina vackra ögon, aldrig få sitta på din rygg och prata om hur min dag har varit och hur din dag ha varit och aldrig mer få skratta åt dina löjliga rädslor som helt plötsligt kan komma ifrån ingenting . Aldrig mera säga jag älskar dig samtidigt som jag pussar dig på mulen !!! Jag älskar dig och kommer alltid att göra de! Du har din plats i mitt hjärta !

Ditt gnägg sitter så fruktansvärt djupt inne i huvudet mitt. Hör dig fortfarande .... Maousannn min❤️❤️

Likes

Comments

Idag går inget som de ska !!! Blir så less . Som jag skrev tidigare så hade jag köpt cigg , så jag går till stallet för pyssla om lillprinsen ... Jo vad gör Jah ??? Jo ramlar på knäna ! Så less på att inget ska gå bra 😞🔫 så nu har jag klätt av mig och ligger under täcket en stund så jag hinner bli varm för att kunna hoppa ner i badet !

Likes

Comments

Nu på morgonen vaknade jag av att mobilen tjöt nån stop liksom !! Morgon trötta Johan tänkte nej fy fan .... Inte morgon nu redan , har sovit till och från hela natten .! Från varm till super kallt ,.,.. Men villketsom så klev jag upp och klädde på mig och tog på mig ytterkläderna och gick min morgon promenad utan hunden , just för att få igång cirkulationen i hela kroppen . .. Under den underbara promenaden så svängde jag in på torshallen för att köpa ett packe cigg, har haft utan hela natten ! Har varit arg som ett bi !!!! Och äntligen då jag tänder min efterlängtade cigarett så vad gör jag ??? Jo jag tänder på fel sida!! Haha ..nu håller jag på med lite övningar jag har föra att träna upp svanken 👍🏼👍🏼👍🏼

Likes

Comments


When the mirror image says something completely different

Likes

Comments

I'm sick about this lifestyle!! I'm never going to be the same Johan. Like it or leave it

Likes

Comments

Varför ska jag alltid bli drabbad av nått!!! Så jävulst jävla less på ha det så här!! Om det inte är de ena så är de det andra ! Ska en PRINS behöva ha det så här ?? Nej nej och åter nej !! En snygg prins som jaa jaaaag , ska absolut inte behöva ha det så här ! Jag känner en person som står mig varmast om hjärtat mitt dom har det exakt som jag .! Vi liksom följer varandra över land och rike och även våra dvs PROBLEM följer med varandra 😂 man blir bara så sjukt trött på allt , det blir liksom samma skiva efter skiva och när skivorna är slut som kommer gamla kasettband efter kassettband !! Så vad har vi lärt oss ??? Jo att det finns svin och det finns svin ! Haha ! En trött , sur, arg , upprörd Johan lägger sig nu!!!!!! Har liksom aldrig hänt på de senast åren att jag lägger mig denna tid ! Men jag kan ändå inget göra..

I fall asleep with my pain

Likes

Comments