Hej hopp! Om ni undrar varför jag inte skrivit här på ett tag beror det på att jag har en ny blogg. Ni kommer till den genom att klicka på länken nedan:

jensenlouise.blogg.se

Likes

Comments

1. Var är din mobiltelefon? På ett bord cirka en meter till vänster om mig.

2. Var är din andra hälft? Precis där jag är. Jag är ju min egen andra hälft. Tragiskt om jag bara hade varit en halv människa :/

3. Ditt hår? Sitter i en knut mitt på huvudet.

4. Ditt humör? Trött men glad och ostressad för en gångs skull.

5. Din dagsplan? Klockan är ju faktiskt ganska mycket så sätter nog på något avsnitt av någon serie innan jag lägger mig.

6. Det bästa du vet? Upptäcka nya platser, fuldansa, vara med de jag älskar mest, lyssna på Coldplay, skratta så att magen krampar ihop sig och nästan gör ont. Listan kan göras mycket längre.

7. Din dröm inatt? Minns faktiskt inte vilket är konstigt då jag ALLTID kommer ihåg mina drömmar.

8. Ditt livsmål? Att vara lycklig, och älskad. Och så vill jag resa mycket. När jag är gammal vill jag ha sett varenda vrå på jorden.

9. Rummet du är i? Mitt egna.

10. Din hobby? Konståkning obviously. Mitt allra största fritidsintresse och det jag lägger mest tid på här i livet. Men också musik (om man kan klassa det som en hobby,men det gör jag) och fotografering.

11. Din skräck? SD och den växande vardagsrasismen. Hur vi förstör vår egen planet i en helt sjuk fart.

12. Vart vill du vara om sex år? Då är jag alltså 23 år. Tror nog att jag vill vara en lycklig och självständig student i en fin lägenhet på Södermalm alternativt centrala Göteborg med många och långa resor i bagaget.

13. Vart var du igår kväll? Hemma med en penna i ena handen, en kopp kaffe i den andra, en hög med matteplugg framför mig och Lana Del Rey i hörlurarna.

14. Vad är du inte? Snäll mot mig själv. Skärpning på mig!

15. En sak du önskar dig? Konsertbiljetter till alla mina favoritband, den perfekta svarta alternativt gråa kappan, ett bra resultat på mattenationella, några tatueringar.

16. Var växte du upp? Här i mitt fina gula hus på landet.

17. Det senaste du gjorde? Min fina mormor var här och fikade med mig och mamma.

18. Dina kläder? Min garderob är väldigt svart, med inslag av grått och vitt, och simpel.

19. Ditt/dina husdjur? Är en röd,svart,grå,beige (väldigt svårt att beskriva färgen faktiskt) katt som vi döpt till Majsan. Hon varierar mellan att vara min bästa vän till en riktig plåga, men vi älskar henne.

20. Din dator? Min finaste och bästa ägodel. Vad hade jag gjort utan dig?

21. Din bästa ägodel? Min dator, haha.

22. Saknar någon? Min syster nere i skåneland, min morfar uppe i himlen.

23. Din bil? Har ingen bil :( Men jag är stolt ägare till en röd moped sedan 2013. Vi har gått igenom mycket, min pärla och jag.

24. Något du inte har på dig? Färg, klackskor (väldigt sällan i alla fall) och smycken med undantag för örhängen då och då.

​25. Favoritaffär? ​Gillar Monki, Urban Outfitters, Weekday och BikBok.

​26. Din sommar? ​Bestod av mycket träning som den vanligtvis gör. Spenderade ett par veckor i staterna hos min amerikanska familj. Det var lika fantastiskt som alltid.

​27. ​Älskar någon? ​Absolut, jag älskar väldigt många. Min familj, mina vänner, mina småkusiner och Johnny Depp bland annat.

​28. Din favoritfärg? ​Den svartaste nyansen av svart man kan hitta. Är dock även ett fan av grått, beige och vitt. Rolig jag är, eller hur?

​29. När skrattade du senast? ​Maggie sa eller gjorde förmodligen något roligt på träningen, och om inte så gjorde väl Olle eller Carl något kul i skolan.

​30. När grät du senast? ​Gråter åt och för ALLT verkligen. Senaste gången var för femton minuter sedan när jag kollade på ett youtube-klipp som jag tyckte var fint. Försök hitta någon blödigare än mig.

Likes

Comments

Gammal bild men ack så passande då den symboliserar mina senaste veckor: plugg och kaffe i enorma mängder. Idag fick jag dock gjort det där attans nationella provet, och för tillfället känns det fortfarande som att det gick min väg. Nu ska jag bara gör ingenting idag, sen imorgon är det nya tag igen.

Likes

Comments

Grå och tråkig bild för lite så känns livet nu. Lever, drömmer och andas matte för tillfället, men på torsdag är nationella gjort och då kan jag andas ut för ett litet tag i alla fall.

Likes

Comments

​Två nya pins. ​Idag är det fredag. Den sista innan lovet dessutom vilket är ofantligt skönt. Idag är det isrevyfotografering, och sedan väntar en familjekväll hemma. Ska nämligen upp omänskligt tidigt imorgon för att hissa flaggor runtom i Tibro. Det tar emot ganska mycket men vi får mycket pengar för det så det lär vara värt det i slutändan ändå. På lördagkvällen vankas det även naturmiddag vilket ska bli roligt. Ha en fin dag!

Likes

Comments

Vågar knappt tro på det än för hela grejen känns alldeles för jävla bra för att vara sann, men nu har jag biljetter till Håkan.

​Här försöker jag härma min reaktion när Carl sms:ade mig och sa att vi fått biljetter.

Likes

Comments

Blev så fin i håret i torsdags, så himla skönt med lite ljusare hår. Lite varm ton men med lite silverschampo så blir det nog kanon.

Likes

Comments

​Det enda jag vill just nu. Först sova i tre dygn, sedan ta igen allt plugg, sedan sova i tre dygn till. Hatar att ha massa saker som hänger över huvudet, ju mer det blir desto mindre gör jag. Blir arg och trött på min oproduktivitet.

Likes

Comments