Hej blogg-dagbokshybriden. Jag var nyss ledsen nu vet jag inte riktigt hur jag mår. Jag är kär i någon (som alla andra) och är ledsen över det (som alla andra) men det känns ändå så ensamt. Som om jag är den enda som verkligen förstår hur det känns att inte vara säker på något och inte veta hur man ska bete sig.

Jag känner mig också så ensam även om det är mitt eget fel, jag vill bara att folk ska tycka om mig. Jag vill inte att någon ska vara arg på mig och det gör att jag offrar annat bara för att inte känna mig i vägen. Jag känner typ att jag inte har några riktiga vänner, att mina vänner så lätt kan glömma bort mig, de jag ser som mina bästa vänner har andra de kan öppna sig ännu mer till. Jag känner bara hela min barndom upprepa sig, jag har någon jag är nära till men de byter snart ut mig mot andra. Jag känner mig så medelmåttig. Jag är så medelmåttig. Så medelmåttig och utbytbar. Och det värsta är att jag gör det så lätt för andra att byta ut mig. Jag är ett plastglas bland Kosta Boda-glas.

Jag började skriva detta om kärlek, men jag inser nu att jag är ledsen över vänskap. Jag vill vara tillräcklig men jag orkar inte, och jag vill vara rolig att vara med men det verkar inte som jag är det. Jag förstår inte vad jag ska göra för att vara någon man vill umgås med, det behöver inte vara varje dag men jag vill känna mig uppskattad och delaktig. Inte känna mig i vägen och oönskad. Men jag vet inte vad jag ska göra för att bli det.

Men nu ska jag blicka framåt, tänka på vad 2018 har att erbjuda, 18-årsfest (om någon ens vill fira mig, men har jag plats att supa vill alla vara med mig ändå), resa till Tyskland, England, Grekland och förhoppningsvis Italien, och om man får drömma uppskattning och kärlek.


uppskattning och kärlek från en sorgsen Linno

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag tror att jag ska börja skriva ner allt jag lär mig här på bloggen, försöka förklara som om jag ska lära någon annan. Jag tror att detta är ett bra sätt för mig själv att lära mig samt bra att kolla tillbaka på ifall minnet börjar bli trögt. Så här kommer det franska oregelbundna verbet avoir.

Verbet avoir böjs i présent såhär:

J'ai

tu as

ils/elles a

nous avons

vous avez

ils/elles ont

och böjs i passé composé på samma sätt, bara att man lägger till eu efter:

J'ai eu

tu as eu

ils/elles a eu

nous avons eu

vous avez eu

ils/elles ont eu

i imparfait böjs det såhär:


j'avais

tu avais

il/elle avait

nous avions

vous aviez

ils/elles avaient

och i future simple följande:


j'aurai

tu auras

il aura

nous aurons

vous aurez

ils auront

Franska verb må vara satans påfund men det är något man måste lära sig om man faktiskt vill komma någon stans i livet.
fortfarande aktuellt

Likes

Comments

hej fuckers. för lite mer än ett år sedan, närmare bestämt på insparken 2016, blev jag utsatt för sexuellt tvång, något som är straffbart med upp till två år i fängelse. Personen som gjorde detta mot mig är tyvärr en vän till en av mina nära vänner, vilket gör att jag ibland träffar personen i fråga, något som gör mig högst obekväm. jag inser att jag skriver detta som om det vore en jävla debattartikel mot äckel i vardagen, så jag ska skriva lite mer som det är och som mig själv.

Detta avskum har gjort mig otroligt paranoid, jag tyckte inte i stunden att det var riktigt så obehagligt som jag tycker att det är idag, jag försökte säga emot och ta mig ifrån honom men inte fan gick det. innan detta hände mig tyckte jag inte att det skulle vara så jävla märkvärdigt, vafan det var ju inte våldtäkt, men jävlar, jag känner mig fortfarande smutsig.

att någon annan tar kontroll över min kropp och mina handlingar är nog bland det läskigaste jag varit med om. jag är fortfarande paranoid över att det ska hända igen när jag är på större fester. att behöva låsa in sig själv på en smutsig jävla toalett för att man är rädd att det ska eskalera till något grövre, för att man vet att personen är starkare än sig själv känns så vidrigt. Jag är så extremt jävla svinrädd att någon ska göra så mot mig igen, och att jag inte ska kunna låsa in mig och sedan försvinna in i en folkmassa den gången.

jag vet ju inte om det skulle kunnat eskalera, det vet man aldrig. hur många våldtäktsmän är inte "snälla, trevliga och omtänksamma" grabbar? jag menar i 8/10 av alla jävla våldtäktsfall känner offret och gärningsmannen varandra, och jag skulle inte vilja påstå att alla som blir våldtagna är vän med människor man vet är elaka och brutala rövhål. De som våldtar är ofta som sagt "snälla" grabbar (läs; äckliga jävla rövhål) som inte kan förstå ett nej. de ses inte som dåliga människor, de har många vänner och är trevliga, men ändå slår det slint i deras små jävla hjärnor.

detta är vad som gör mig rädd. Det har hänt mig förr och vem fan vet om det kommer hända igen. och gör det det kommer jag nog inte klara att göra motstånd för jag är redan så jävla smutsig.


så fuck off. sluta ta makten över min kropp. jag bestämmer.

Likes

Comments

Har idag haft studiedag, och även ett tandläkarbesök. När jag satt i väntrummet småkollade jag på Malou efter Tio, och dagens gäst var ingen mindre än sveriges (enligt mig) stösta stilikon genom tiderna, Marianne Bernadotte. Hon är 93 barre och STILL serving looks! Helt sjukt! Hon blev under sin ungdom också utsedd till en av världens bäst klädda kvinnor, vilket är något jag backar helt.


Hon kände Pierre Balmain personligen och Erik Mortensen såg henne som en syster. Förebild

Likes

Comments

Goder afton damer och herrar.

Jag har under ca två månader haft sån extrem ångest över det mest löjliga ever och det börjar äntligen släppa! Prisa Gud, Idag har jag inte gjort ett skit faktiskt, färgade håret, snackade facetime med Ella i 2,5-3h (vi är psykopater jag veeet) och såg på Bratz Rock Angelz för nostalgins skull.

Imorgon har jag musik, klassråd och engelska, så en helt okej dag om det inte vore för faktumet att min engelskalärare definitivt snortar kokain på rasterna och hatar mig. Men, men. Är så trött att jag knappt kan forma meningar men det är nog bra, borde sova nu med tanke på att larmet står på 05:15 :)) Älskar att åka med pappa till stan på måndagar.

puss, sug av mig och adjö.

Likes

Comments

Vill skriva lite om min ilska mot gul-trenden!

Sagan börjar vid årsskiftet mellan 2016-17. Jag blir kär på nytt i färgen gul; kläder, accessoarer, smink, jag ville ha ALLT. Men inte fan gick det särskilt bra med tanke på att det enda gula man kunde hitta i sveariket var något enstaka neon-gult linne på stadium typ. Men jag gav mig inte, köpte allt med rätt färg och bara mådde, helt unik och helt MIG. Snabbspola ett par månader till ungefär nutid och nu ser vi att MIN GUL HAR BLIVIT EN TREND? Jag ser numer vissna samhälle-brudar gå runt med MIN FÄRG på sig, besvikelsen är enorm. Jag är ju dock Sveriges mest avundsjuka, egoistiska och egocentriska människa MEN det är det som borde ge mig egenrätt till min egen färg.

Det värsta är ju att jag njuter av att se min gul, men inte när det är på någon annan. Ge fan

Likes

Comments

God kväll!!

Känner verkligen för att börja blogga lite igen. Har skrivit ganska mycket i syndernas bok om de spännande stunder jag haft under sommaren så nu vet du vart du ska läsa.

Jag har funderat på om det hade varit värt att blogga på riktigt? Tog mig tiden att göra en liten excel-karta på för och nackdelar;

Well, well!

För stunden ligger jag i sängen och har just kollat på lite kläder. (kommer upp ett inlägg om det sen pga. LÅÅÅÅT KREATIVITETEN FLÖDA!) och har nyss kommit hem från Anna! Vi (Anna, Anton, Agge, Ellika, och jag) såg på pistvakt och ba mådde. Mycket viktigt för själen att ta det lite lugnt ibland.

Annars har dagen bestått av sovmorgon, eller jag vaknade vid 8-8:30-tiden pga min mördarhosta men låg kvar i sängen i någon timme. Sedan gick jag upp, chillade galet, spelade lite piano och blev till slut hungrig. Gjorde guacamole och lade på två knäckebröd och stekte ett ägg.

Mitt bästa guac-recept är för övrigt följande;

  • 1 avokado
  • lite finhackad tomat
  • lite finhackad rödlök
  • en lite större vitlöksklyfta
  • lite lagom lime-juice
  • salt
  • paprikapulver
  • chilipulver

och sen bara blanda ihop skiten och toppa med sesamfrön bara för att!

Iallafall! Sedan pluggade jag lite (Nej vem försöker jag lura kollade youtubevideos om konspirationsteorier) och sedan övningskörde jag ner till farmor och vi drack kaffi med Roger och Nina. MYS!! Sedan lagade vi mat och vad som hände sedan vet ni redan.

Jag har idag också testat att få ur min hårfärg genom att använda c-vitaminmetoden! Man tar alltså C-vitamin och blandar med schampoo och ev honung och lägger i det i håret som typ en inpackning i 30-60 min. funkade faktiskt någorlunda! Skulle gissa att det funkar jättebra om man har nyfärgat hår, typ att man inte blir nöjd med färgen och ångrar sig. Jag däremot hade inte jättemycket hårfärg kvar i håret, det var ganska blekt redan och det som var kvar var inte direkt den färgen som sitter på utsidan av hårstråna utan det är liksom fast forever. Men iallafall! Ska dock färga håret imorgon tror jag.

Natti!!!

Likes

Comments

HEJ kära älsklingsblogg!

i fredags kom jag hem från england. dagbok från detta finns i lilla svarta boken och i denna video jag gjort.

https://www.youtube.com/watch?v=vrySJCsrJEY


denna vecka är FULLSPÄCKAD. och när jag säger fullspäckad menar jag FULLSPÄCKAD. Har under dessa 5 skoldagar 8 (!!) prov och redovisningar. KÄMPA LINNO!!!!!

Orkar ej skriva mer nu, måste plugga.

natti!

KÄMPA PÅ 💛

Likes

Comments