Åh tycker att nageldesign är så snyggt! Finns så många som är enkla men ändå så himla snygga så som den andra bilden är med lite silvrigt glitter längst upp på nageln! Älskar detta och skulle vilja ha så mycket mer tid och finare naglar som inte blir fula när de blir längre för att kunna göra såhär snygga nagelmålning! Åh bara älskar det, förgyller hela outfiten man har och så får man snyggare naglar! Love love love!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla!

Detta är första inlägget på denna blogg även om jag startade den för typ 1,5 vecka sedan men jag har haft mycket i skolan och sen har jag velat ha min bloggdesign riktigt snygg så det är därför!

Men till nu så är jag hemma idag och det är inte så kul men när man inte mår bra med att ha ont i magen är det bättre att vara hemma och ta det lugnt så att man kan gå till skolan imorgon istället! Så det jag ska göra är att jag ska plugga bort allt det jag har denna veckan så jag slipper bi stressad och få migrän för det gör mig ännu mer stressad när jag då missar mer p.g.a migränen!

Så jag ska plugga lite till nu så hörs vi senare!

Ciao!


Likes

Comments