Jag får ibland frågor om vad jag äter, och det är himla kul att svara på sånt.

Idag steg jag upp vid lunchtid. Herregud, så jag har sovit! Jag har ohyggligt svårt för att äta när jag stiger upp tidiga morgnar, så det jobbar jag på lite, men idag gick det bra eftersom det var eftermiddag.

Kokade havregrynsgröt och tillsatte en näve torkade aprikoser och ett tärnat äpple, smaksatte gröten med kanel och toppade härligheten med hackade valnötter. Havredryck i och en kaffe med skummad havredryck. Mättande och gott.

Till middag har vi ätit ett... ja, vad ska jag kalla det? Grönsaksris?

Kokade råris. Det tar bara tio minuter och är vansinnigt gott!

Svettade en finhackad gul lök och vitlök. Tillsatte morot, vitkål, zucchini och stjälkselleri. Lät allt mjukna en aning. Saltade, pepprade och pudrade över paprikapulver. Vände i det kokta riset, bladspenat, svarta bönor, purjolök och persilja. Smakade av med lite soja och mer kryddor. Serverade med sallad, knäckebröd och en dressing gjord på soja (den som är i en förpackning som liknar stor creme fraicheburk), chilisås, vitlök och koriander.

Jag åt tre portioner och hade ätit mer om det fått plats.

Vad jag sen äter ikväll är en gåta, kanske en enkel fruktsallad med nötter.

Hej :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tyvärr har jag ingen egen bild på MAX veganburgare som innehåller oumph, sallad, rödlök, äggfri majonnäs och jalapeños.

Den ser inte riktigt ut som på bilden. I verkligheten är ganska liten, kompakt och innehåller inte särskilt mycket oumph. Oumphen har mycket smak av söt BBQ-sås, något jag egentligen inte alls gillar, men här funkar det eftersom hettan av jalapeños tar ner det söta.

T, tog en tugga och sa blankt nej, trots att han gillar oumph. Han bytte till halloumiburgaren eftersom han äter lite mjölkprodukter fortfarande. Den gillade han bättre men han kommer inte äta någon av dessa två igen.

Summan av kardemumman: jag kommer absolut köpa oumphburgaren igen. Den är stark, så gillar man inte ordentligt med hetta, välj bort jalapeños. Jag tror någonstans burgaren hade vunnit på att ha en skiva tomat på sig också.

Ni andra som testat MAX nya, vad tyckte ni?

Likes

Comments