Header

Oj herregud! Har inte skrivit här på ett tag, har varit upptagen en hel del, men det ska vi ändra på. En hel del har hänt sedan jag skrev sist. Lektionerna har officiellt börjat och redan första veckan tyckte jag att de verkade bra och för varje vecka som går blir de bara ännu intressantare. Jag åkte på en tur till IKEA för att inskaffa fler saker jag inte kunde ta med mig, passade såklart på att köpa hem ett antal påsar köttbullar! Sofie har även varit på besök för 3 veckor sen och hon stannade i en hel vecka. Det var riktigt trevligt att få träffa henne igen men tiden bara flög förbi, kändes som att hon var här i två dagar, inte sju! Under tiden hon var här fyllde hon år så vi passade på att fira hennes födelsedag med tacos och en film men tog även en tur till Brighton pier för att åka karuseller. Denna veckan är det reading week, vilket innebär att jag inte har några lektioner men har dock tre stycken uppsatser att skriva, har skrivit en hel del på den första idag. Nu ska jag snart se film med mina flatmates innan det blir dags att lägga sig. Vi hörs snart igen och då lovar jag att det blir kortare inlägg, lite oftare framöver! Hoppas ni alla har en bra Måndag!


Oh my god! I haven't written here in quite a while,I've had so much to do, but let's change that! A lot has happened since I last updated you guys. The courses have officially started and I already thought they seemed great during the first week and for every week that passes they just get more and more interesting. I went on a trip to IKEA in order to buy a few more things that I couldn't bring with me from Sweden and of course I made sure to bring some Swedish meatballs back home! Sofie has also been visiting me about three weeks ago, she stayed for a whole week. It was so much fun to see her again but the time just flew by, it felt like she stayed for two days, not seven! During the time that she was here it was her birthday so we celebrated with some taco and a movie and also took a trip to Brighton pier to ride a few rides.

This week I have a reading week, which means that I don't have any lectures or classes but I do however have three essays to write, I've written quite a lot on the first one today. Now I'm about to watch a movie with my flatmates before it's time for bed. See you soon again and this time I promise that I won't write such a long entry like this one and that I'll update more often. Hope you're all having a great Monday!Likes

Comments

Kan inte förstå att jag faktiskt är i England, mer specifikt Brighton när jag skriver detta inlägg. Tiden sedan jag ansökte till olika universitet i September förra året och sedan fick reda på att jag hade blivit antagen i Januari har gått otroligt fort,månaderna har bara flugit förbi. I Söndags packade jag mina väskor (okej inte riktigt) och flög iväg till England. Att säga hejdå till alla därhemma, familj, vänner, pojkvän, bekanta, you name it!Kändes väldigt konstigt, man är van vid att se dem alla varje dag och helt plötsligt är man ensam, men än så länge har det gått bra, det har hjälpt otroligt mycket att man har världens snällaste rumskompisar (Becky, Surobhi, Sam, Kimberly och Charlotte), kunde inte ha önskat mig bättre rumskompisar, även om vi alla har lite olika intressen, har vi ändå många saker gemensamt och kommer överens och hjälper varandra när det behövs.

Denna veckan har varit fylld med diverse olika obligatoriska möten den kurs man kommer att studera. Jag har gått på en rad olika möten och träffat min nya lärare och fått all information om hur kursen är upplagd,nu väntar jag bara på att den ska starta så att allt sätter igång på riktigt!

Idag har jag även äntligen officiellt packat upp allt och fått det väldigt fint på rummet, var iväg på ett musikevent med Becky, Surobhi och Sam innan och sedan pratade jag med mamma, pappa och Sofie en stund innan det var dags för sen middag. Har nyss skypat med Stoffe (Christoffer, min fantastiska pojkvän för alla läsare som ännu inte vet vem han är) och nu är det dags att hoppa i säng och få lite vila innan det är dags för en ny dag i Brighton. Imorgon har jag inte så mycket på schemat då jag har haft alla mina möten, men på kvällen blir det karuseller på Brighton pier med alla rumskompisarna (och förmodligen resten av alla elever på University of Sussex xD).

Ta väl hand om er så ses vi snart!


English version to be added....


Likes

Comments