Header

Kan inte förstå att jag faktiskt är i England, mer specifikt Brighton när jag skriver detta inlägg. Tiden sedan jag ansökte till olika universitet i September förra året och sedan fick reda på att jag hade blivit antagen i Januari har gått otroligt fort,månaderna har bara flugit förbi. I Söndags packade jag mina väskor (okej inte riktigt) och flög iväg till England. Att säga hejdå till alla därhemma, familj, vänner, pojkvän, bekanta, you name it!Kändes väldigt konstigt, man är van vid att se dem alla varje dag och helt plötsligt är man ensam, men än så länge har det gått bra, det har hjälpt otroligt mycket att man har världens snällaste rumskompisar (Becky, Surobhi, Sam, Kimberly och Charlotte), kunde inte ha önskat mig bättre rumskompisar, även om vi alla har lite olika intressen, har vi ändå många saker gemensamt och kommer överens och hjälper varandra när det behövs.

Denna veckan har varit fylld med diverse olika obligatoriska möten den kurs man kommer att studera. Jag har gått på en rad olika möten och träffat min nya lärare och fått all information om hur kursen är upplagd,nu väntar jag bara på att den ska starta så att allt sätter igång på riktigt!

Idag har jag även äntligen officiellt packat upp allt och fått det väldigt fint på rummet, var iväg på ett musikevent med Becky, Surobhi och Sam innan och sedan pratade jag med mamma, pappa och Sofie en stund innan det var dags för sen middag. Har nyss skypat med Stoffe (Christoffer, min fantastiska pojkvän för alla läsare som ännu inte vet vem han är) och nu är det dags att hoppa i säng och få lite vila innan det är dags för en ny dag i Brighton. Imorgon har jag inte så mycket på schemat då jag har haft alla mina möten, men på kvällen blir det karuseller på Brighton pier med alla rumskompisarna (och förmodligen resten av alla elever på University of Sussex xD).

Ta väl hand om er så ses vi snart!


English version to be added....


Likes

Comments