Det känns som att jag kommer skriva för mig själv, på en övergiven blogg. Men iallafall jag var helt inne på att starta om min blogg för 6 månader sedan men direkt efter introduktions inlägget avaktiverade jag min blogg. Fick jag ett nervöst anfall? Ja mycket möjligt, speciellt när man bor i ett dömande samhälle som aldrig glömmer bloggen man skrev när man var 12 år gammal "haha". Men nu är det 2017, snart har nästan tre hela månader svävat förbi der nya året och helt ärligt känns det verkligen som att jag lyckats göra nya val som kan göra mig till en bättre människa... Cheesy. Jag tror på att om jag vill kam jag göra detta till mitt år, enda som krävs är min vilja. Nu ser jag iallafall fram emot att blogga, så vi får se vart detta leder!

Likes

Comments

Till mina vänner, ovänner och de andra som kommer att läsa denna blogg, jag är en tjej på mina unga 15 år, jag har haft tidigare bloggar men med ungefär ett års paus har jag bestämt mig för att skapa en ny för att dela med mig allt från seriösa djupa tankar och kläder samt smink. Jag anser att bloggar är ett bra sätt för att förmedla sina tankar och åsikter.

Har inte så mycket mer att skriva för detta introduktions inlägget men hoppas denna blogg kan hjälpa och inspirera er som väljer att läsa <3

Likes

Comments