View tracker
View tracker

Min pappa är snällast i världen! Min utlösare till min selfie pinne hade pajat så pappa köpte en ny till mig idag när vi va och handla! Han va även snäll och köpte en ny avfärgning och ash blonde hårfärg! 😍 jag är jätte nöjd!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon! Idag vaknade jag jätte tidigt fast jag somnade sjukt sent men sånt gillar jag, så onödigt att sova bort dagarna! Jag ska iallafall strax åka iväg med pappa på massa affärer, kul för mig som varit inlåst i lägenheten i två veckor att komma ut och göra någonting men inte lika kul att allt mitt smink är slut och det vart kaos med soc så får inte mina pengar förren nästa vecka! Men tur man har en sån snäll pappa som handlar det man behöver och lite till i såna lägen 😊

Likes

Comments

Hahaha ibland måste man ha kul på snap också 🙈

Likes

Comments

Haft en väldigt tung helg och start på veckan, haft riktigt knip ont vid revbenen men inte just på benen och så ont att det spreds upp mot axeln! På det har inte förkylningen helt släppt än heller så att ha hosta i den smärtan har inte varit nice men jag mår jätte bra idag och är uppe med tuppen! Ska springa lite små ärenden och i eftermiddag får jag veta om eventuellt jobb i helgen (som förhoppningsvis leder till lite mer jobb om jag har tur?) ni vet triss.. "Plötsligt händer det!" Jag håller iallafall tummarna på det bästa nu :)

Likes

Comments

Det är strålande sol ute och det gör mig på topp humör! Dagen vart inte riktigt som planerat för att Mulle skulle strejka och va ute för länge som vanligt 😉 men det gör mig faktiskt ingenting! Jag fick en extra dag att ladda energi från förkylningen så blir det att springa iväg på alla ärenden i morgon 😊 blev bjuden på våfflor idag till brunch! Synd att våffelgärnet gick sönder mitt under lagningen men sånt som händer med gamla apparater! Vart super gott iallafall och snart blir det färd tillbaka mot stan, ser inte fram alls emot att städa lägenheten när jag kommer tillbaka! Lyckas alltid lämna lägenheten som ett bombnedslag!

Likes

Comments