Header
View tracker

Foto, Mitt Liv

❄️Dagen började med skola, började halv 10 och slutade halv 12.
❄️Fick bli en liten sväng på stan, kollade julklappar men köpte inget, men vet nu vad jag ska köpa.
❄️Maya fick gå ett svettigt pass med Divo som blev körd av min pappa. Hade egentligen inte planerat att rida men slutar 16.00 imorgon så bättre rida idag än då!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Mitt Liv

Blogga varje dag! Detta är ett mål jag kommer att ha varje vecka! Nu har jag skrivit upp vad jag ska lägga upp varje dag, ibland kanske det bara blir ett dagsinlägg och någon dag så blir det ett "roligare inlägg"

Ut och fota två gånger denna vecka! Ja jag som älskar att fota borde ju inte ha det så svårt för att gå ut och fota, men jag kommer alltid hem så sent och då har det blivit mörkt... Så ska försöka fota i alla fall två ggr denna vecka!

Fokusera i skolan! Jo nu när det närmar sig lov så blir det väldigt lätt att bara strunta i allt... Så denna vecka ska jag ha som mål att försöka vara med och jobba så gott jag kan!

Likes

Comments

View tracker

Hästar, Mitt Liv

God kväll på er! Hade fullt upp i morse så han inte att skriva något då. Idag var det en tjej här som skulle provrida Mercan och jag tyckte det gick bra. Så nu är det upp till henne vad hon tycker.

Vaknade ganska så sent idag och det var därför jag inte han att blogga. Vaknade klockan 11.00!!! Och hon som skulle komma och provrida skulle komma klockan 12.00 så hade lite bråttom med frukosten och sånt i morse.
Annars resten av dagen, efter att hon hade varit här, så klippte jag Divo som nu ska börja köras igen efter en vila, han var så sjukt långhårig! Och sen när jag kom in var det bara att hoppa in i duschen, fikade lite efter och sen har jag bara tagit det lugn.

Nu sitter jag och kollar på YouTube och bara tar det lugnt. Jag har också bestämt mig för att börja simma igen, det är väldigt avslappnande samtidigt som man gör en fysiskt aktivitet. Men det kommer inte bli efter att jag tagit körkortet, för just nu lägger jag all den tid jag kan få på körkortet. Så efter det ska jag köpa ett sim kort och nu någon gång ibland när jag har tid ska jag väl gå och simma, kostar typ 20kr att simma i träningsbassängen.

Likes

Comments

Mitt Liv

Varit en ganska jobbig dag med tanke på det som hände igår... Men jag har tagit mig igenom dagen och försökt att inte tänka på det allt för mycket!
Maya fick gå en lugn runda i skogen idag med Nils, det är ganska hårt och halt ute just nu och Maya har inga bra broddar så vi fick ta det lite lugnt.
Jag har också bäddat rent i sängen och städat lite, sen så duschade jag och sen kom mamma och pappa hem med pizza som vi åt.

Imorgon så kommer det en tjej som ska provrida Mercan så ska följa med ut på Maya när hon ska göra det. Vi får se hur det går och jag kommer att uppdatera er mer om det imorgon!

Men annars har det inte hänt så mycket mer idag, har tagit det relativt lugn men har haft sån huvudvärk hela dagen så det är skönt att ta det lugnt då.

Likes

Comments

Hästar

Just nu har det hänt en väldigt tråkig sak... Idag fick vi ta bort finaste Valter... Som jag skrev i förra inlägget så var han väldigt svullen på sitt ben och att veterinären skulle kolla på honom, det visade sig att han hade brutit benet. Han hade troligen fått en rejäl spark, men att det först var som en spricka som sedan "sprängdes" så att benet gick av.

Valter var picken över i:t i stallet, han hade många smeknamn, lång öra, älgen, hårboll etc. Han var älskad av alla! Nu får vi bara hoppas på att han har hämnat på ett bättre ställe, där han inte har ont och där det finns tillgång till så mycket äpplen och morötter som han vill ha!

RIP - Valter 

Likes

Comments

Hästar, Mitt Liv

Maya är nu riden och klar! Hon fick stå kvar inne med Valter som är skadad... Kommer komma en veterinär klockan 3 som ska kolla på honom.

Risk 1:an gick förvånansvärt fort! Var hemma vid 12 tiden, gick ut och red Maya och sen har jag suttit inne hos Valter och kylt hans ben en stund.

Hade lite funderingar på att tråna nu men bli nog att jag kanske gör de senare ikväll eftersom veterinären kommer snart, vet inte om min pappa hinner hem och om han inte gör de så måste jag gå ut.
Jag kommer uppdatera er med om vad som händer med Valter ikväll!

Valter❤️

Likes

Comments

Mitt Liv

Nu är jag på väg till skolan, igår var jag ju sjuk och måndag, tisdag var vi lediga, så det var ju ca en vecka sedan jag var i skolan... Och nu är det bara 3 veckor kvar till lov!!! Gud vad skönt det ska bli! Har ganska många saker planerade inför lovet, dem sakerna kommer ni få reda på när dem väl inträffar!

Idag kommer det i alla fall bli en ganska så lugn dag. Börjar skolan klockan 8.00 med "Människans säkerhet" och avslutar dagen klockan 13.00 med "Naturkunskap".
Igår kväll bokade jag också upp med på 6st körlektioner, dem ligger under dessa 3 sista veckor i skolan, för sen under jul så har körskolan stänkt och en vecka efter jul fyller jag 18 och jag har satt en deadline på att jag vill ha mitt körkort ca 1 månad efter att jag fyllt år. Det är i alla fall mitt mål! Jag har inte så bråttom med att ta det men jag vill inte heller dra ut på det hur mycket som helst!
Imorgon ska jag i alla fall på risk 1:an, skönt att få ha den gjord då det är en 3h kurs... Skönt att ha den ur vägen sen!

Efter skolan idag så ska jag och mamma göra lite ärenden på stan och sen ska jag bara hem och ta det lugnt! Ska planera lite blogginlägg som ska upp, men dem har jag en ganska lång deadline på så dem är närmare jul.

Likes

Comments

Mitt Liv

Som jag skrev i förra inlägget så hade vi magsjuka som gick runt i familjen och båda jag och Robin fick den... Som tur så var jag bara lite dålig i går på morgonen, spydde aldrig som också kändes bra. Jag avskyr att spy!! Jag var ändå hemma från skolan idag för att vara helt säker på att jag mådde bra!

Maya fick idag gå ett pass i skogen medans Carro körde och Jessica hängde med på Nils. Sen har jag bara tagit det lugnt idag också. Man blir så trött av att ha varit sjuk. Igår vaknade jag klockan 8.00 men var bara uppe i en timme för mellan klockan 9.00-15.00 så sov jag, och resten av tiden som jag var vaken på låg jag bara och vila.

Vad tycker ni om den nya designen? känns lite mer stilren och sen kan jag lätt byta ut bilderna ofta så det blir en liten med variation på det. Lämna gärna eran åsikt, är detta bättre än de förra?

Likes

Comments

Mitt Liv, Hästar

Är så arg på mig själv!!! Att jag inte bara kan blogga!! Det är ju det jag vill göra och det jag tycker är roligt, att få dela med mig om saker jag har varit med om!!

Det finns lixom inga ursäkter till att inte blogga, man kanske har jätte mycket att göra någon dag så man verkligen inte orkar det kan jag ta men inte så som jag gjort denna vecka!
Men nu år det en ny vecka och nya tag!

Någon som har hänt är att en tjej var och provred Mercan igår. Det gick bra så nu är det väl upp till henne om hon vill köpa henne eller inte. Hon verkade i alla fall vara en trevlig tjej.
Idag så var det första gången jag var på körskolan och körde! Tyckte det gick väldigt bra, nu på fredag ska jag göra risk 1:an. Det är en kurs som måste göras på 3h.

Men idag har jag inte så mycket mer planerat. Maya ska få vila idag så körskolan var det jag hade planerat.
Det går tyvärr magsjuka i min familj kust nu... Så får vara hoppas att jag inte får den! Men eftersom jag var med Hugo hela dagen igår, och det är han som har den, så lider nog risken ganska stor... Carro och Richar fick den igår, och Jessica hade också fått den...
Håll tummarna för mig nu!

Likes

Comments

Foto

💇🏽💇🏽💇🏽

Likes

Comments