Bildresultat för take me as i am or watch me as i go

Att va som någon annan vill. Att föröka göra alla nöjda. Inte göra någon besviken leder till att man aldrig kan vara sig själv. Rädslan att man inte duger inte för den man älskar inte ens för sina egna vänner. Att alltid försöka vara något som någon annan vill det är inte så lätt alla gånger. Men duga som man är och acceptera vem man är och att man är bra som man är går inte när 10 andra tycker att du ska vara någon helt annan. När andra säger "du är inte tillräckligt" det är då man slutar tro att man är bra precis som man är.

Jag tror att det har varit min största kamp i livet att hitta mig själv att våga stå för vem jag är och inte bry mig om vad andra tycker och tänker. Idag vet jag vem jag är men det är fortfarande svårt för mig att kunna stå för de. 

Han som man vill vara helt perfekt för hur lyckas man med de? Jo man är sig själv. För accepterar han inte vem du är eller inte gillar dig för den du är då går det inte att göra något åt saken han var inte den rätta för dig.

Jag är rädd livrädd att han inte ska tycka om mig som jag är,att jag på något vis ska göra honom besviken. Men det viktigaste av allt jag ska våga vara mig själv och hoppas att han gillar mig för den jag är. För mer kan jag inte göra.

Vet man inte vem man är så är det dags att ta reda på det nu! Att stå för vem man är vill jag att alla ska kunna göra. Att skita i vad andra tycker och våga gå sin egna väg och tycka att man är bra precis som man är. För något jag lärt mig är att de som försöker få dig till någon annan eller trycker ner dig när du vågar vara dig själv. Det är de som är så osäkra i sig själva och inte vet vem de är. Och det ska inte behöva drabba dig!// Lizibliz


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!
Jag tror de flesta vet hur det är att inse att man hopplöst förälskad i tjejen/killen man inte kan få, Så är det för mig just nu.. Ni vet personen är allt man tänker på allt man vill ha. Man vill göra sig så fin som möjligt för i mitt fall honom, man vill att han ska ge en uppmärksamhet gilla en lika mycket tillbaka. Det låter nästan lite desperat jag vet men jag tror de flesta håller med om att det är så.

Varför ska man alltid få känslor för de som inte är bra för en? Som inte vill ha en för den man är, varför är det så svårt att få känslor för de killar som bryr sig om en är snälla och gulliga och alltid vill ens bästa? Dessa känslor blir man så förvirrad av!

Killar kan vara så svåra att läsa av! Tjejer också såklart. Man önskar att man var lite tuffare så att man vågade säga till personen att jag tycker om dig! Eller jag gillar dig nått i den stilen. Kanske bara så simpelt som att säga du är intressant för mig men nej jag är för feg. Tyvärr får jag väl säga. Jag antar att man inte vill höra att personen inte är intresserad tillbaka att ens känslor inte är besvarade. Det är så synd att man inte vågar säga vad man känner att rädslan är för stor.

I mitt fall är det så att jag trodde jag släppt den här killen att han inte betydde nått för mig längre. Men när vi började prata kom allt tillbaka igen och det är så jobbigt att alltid gå och undra hur det skulle bli om jag sa som det va. Man vill så gärna bara gå vidare med livet och låtsas som inget har hänt. Ibland önskar jag att jag aldrig svarade på hans första snapchat..

Ingen kille har någonsin haft så stor påverkan på mig, ingen har någonsin fått mig att vara så stark och svag på samma gång. Att inte veta hur han känner dödar mig inombords och jag tror inte att jag är ensam om att känna såhär men vad vet jag.

Om jag bara någon gång vågar säga vad jag tycker istället för att spela någon jag inte är att faktiskt vara mig själv med den killen istället för att bli dryg och kort i tonen bara för att jag blir så nervös. Någon gång ska jag våga och det vill jag att ni som har samma problem som jag också vågar vi får göra det tillsammans vissa av oss kommer få kärleken besvarad och andra inte. Men då vet du också att den personen inte var rätt för dig.

Jag tror på att det finns någon för alla där ute man måste
bara våga säga som det är. Det ska jag göra och det tycker jag ni också ska göra Lycka till!//Lizibliz

Likes

Comments

Hej allesammans! Det var ett tag sen nu! Dagens ämne är kärlek! Okej, Jag får ofta frågan om varför jag inte har pojkvän osv..

. Den största anledningen är väl egentligen att jag inte hittat den rätta än! Men det finns även flera anledningar bland annat har jag just nu väldigt svårt att ens tro på att kärlek existerar för att mitt hjärta har killar tyckt på något konstigt vis vart roligt att spela med mina känslor som det så fint heter.

Jag har därför mycket svårt att lita på framförallt killar men även på tjejer jag vet inte vad dagens samhälle ska ta vägen det verkar som att det är många som gillar att hugga varandra i ryggen vilket jag själv anser är helt fel!

Den sista grejen som gör att jag inte har pojkvän är att många går bara på utseendet och visst jag kan också gå på utseende men jag vill också lära känna personen ordentligt och träffas några gånger innan man hoppar in i ett förhållande. Men många skiter fullständigt i hur jag är som människa vad jag gillar att göra och då drar jag tyvärr slutsatsen av ren vana att killen jag pratar med är en så kallad player som bara är ute efter att ligga.

Jag skulle själv säga att få mig på fall i dagsläget är mycket svårt för jag är väldigt rädd om mig själv och mitt hjärta men en sak jag lätt faller för är killar som aldrig ger upp! Och kom ihåg det ska inte ni heller göra! Jag tror att det finns en kille/tjej för alla. Man nån får ett brustet hjärta en gång innan den hittar kärleken någon annan 10 vi är olika men de ä det som gör alla så unika!

NI är bäst tack för ni läser min blogg ni är bäst puss och kram//Lizibliz

Likes

Comments

En för kort helg med mycket skratt och fina människor det var de New Forest SM bjöd på detta året!

Varje dag slog Luna och jag till med personbästa i varje klass och hon fick fina poäng i utställningen! Samt att jag fick ett inviduellt pris som en utav de bättre visarna så kul och chockande. Bästa helgen på länge säger jag bara!// Lizibliz

Likes

Comments

Heej alla fina människor där ute! Ser att jag fått mer läsare en vad jag trodde så kul! Förlåt verkligen för dålig uppdatering måste bättra mig! Lätt att slappna av såhär på sommarlovet nu när det äntligen blivit så varmt! Tänkte att jag i nästa inlägg skulle berätta lite om mig själv skulle de va kul? Aja hoppas ni mår jättebra! Puss o kram//Lizibliz

Likes

Comments

Hej! Nu är det bara tre veckor kvar till New Forest SM o jag är så taggad! För några dagar sedan började vi hårdträningen inför NFSM! Förra året gick de super bra o Luna och jag tog hem guldet i LC kombinationen! I år har vi valt o rida dressyr hela helgen o rida de stora mästerskapet o det ska bli så kul o tävla mot ryttare som rider eliten! I år satsar jag bara på att få bra ritter o ge allt!

Förra helgen fixade vi vårt sista kval inför nationellt så nu har den pressen försvunnit o då är de bara att köra!

Vad vi gjort de senaste dagarna är bara o myst o tagit de lugnt Luna har även undersökts och fått massage o hon va så mjuk o fin i kroppen!

Nu väntas spännande utmaningar och hårdträning i tre veckor frammåt! Jag kna inte va mer taggad! Ha de bäst!//Lizibliz

Likes

Comments

Hej alla snyggingar o säger glad midsommar i efterskott haha. Såg nu att klockan slått över midnatt! Men ni vet va man säger bättre sent än aldrig;) hoppas ni haft en toppen dag men hoppas natten blir ännu bättre ha de bäst nu// Lizibliz

Likes

Comments

Hej alla snyggingar! Idag blev jag trött på nånting o vet ni vad det var? Att vi tjejer ska få stå ut med att bli playade av killar om och om igen! Just nu känns det som att väldigt många killar tycker om att byta tjejer hela tiden vilket jag tycker är fel. Visst vi tjejer kan göra lika dant men de händer inte lika ofta vad jag vet! Men det här handlar om killarna. Det dom inte förstår är hur mycket de skadar och sårar oss tjejer när de utnyttjar oss till att få som de vill och sedan hitta en ny tjej och göra det med igen! De kan såra någon så hårt satt den tjejen inte tror att kärlek äns existerar det kan förstöra en människas liv på grund utav att de vill ha lite kul eller leka coola för sina killkompisar! Men seriöst killar vem vill ha ryktet som player egentligen? hur kul är det? Har ni ingen respekt mot tjejer? vi är inga leksaker och det måste ni förstå!Det kanske inte ser ut som ni sårar någon men de gör ni de kan jag lova. Detta här har hänt både mig och många av mina kompisar men nu vill jag dela med mig och försöka ändra på detta! även om de gäller tjejer eller killar! ingen ska behöva bli playad för någon annan tycker det är kul! Men en utav de viktigaste sakerna är som det står på de här bra citatet! Vi kan inte ändra på de även om vi vill eller tror de: Det är inte oss det är fel på de är de som gör detta det är fel på och de måste förstå att det inte är coolt eller kul för någon att bli utsatt för detta. Så snälla va rädda om er och stå upp för er själva undvik de som har det dåliga ryktet som player eller fuck boy. Eller vad det nu kan vara. Tänk efter om det är värt det först hur snäll och så han en verkar vara. Jag säger inte att ni ska va tveksamma på alla killar det menar jag verkligen inte! Men var försiktiga för erat eget bästa! Och ha det bäst kramar och pussar// Lizibliz

Likes

Comments

Hej igen snyggingar!
Igår fyllde jag 14år.. Det var inte något jag sätt fram emot ni vet bli kallad fjortis och sånt men de va inte så illa. Mina kompisar gjorde dagen super och de va jättekul att få dela sin födelsedag med sina kompisar! Jag är jättetacksam för alla gratulationer och present jag fått så tack så jättemycket:)

Nu ikväll väntar träning med Luna de ska bli så kul lika taggad varje gång så glad att jag hittat en tränare som verkligen tar oss framåt! Men mer om det ikväll puss o kram// Lizibliz

Likes

Comments

Hej snyggingar!
Haft en superbra dag tyvärr förlust i matchen men jag gjorde ändå två mål av tre så jag är nöjd! I förmiddags var jag och mamma och köpte nya ridstövlar till mig. Det blev ett par De Niro stövlar som jag längtat! Men inte nog med det red jag ett toppen dressyr pass på Luna. Vi börjar få ett riktigt bra flyt och sammanhållning och det är så roligt! Hoppas vi kan få till det på nästa tävling och sätta det andra nationella kvalet! Puss o kram och sov gott alla! // Lizibliz

Likes

Comments