Helgen har varit bra med lite jobb varvat med middagar ute. Gårdagen var mindre rolig när tant röd kom och hälsade på igen. Det jobbigaste är ju att veta att det är drygt 3 veckor kvar till ÄL och sedan ytterligare 2 veckor tills vi vet om vi lyckats bli gravida eller inte. Varje period delas typ in i 5 veckor och sedan upprepas allt igen.

Likes

Comments

Varje gång någon av mina vänner lägger upp en bild på deras ultraljudsbild på instagram och berättar att de är gravida, värker det till i bröstet på mig. Det är svårt att vara 100% glad för andras skull när man själv önskar att det vore jag som la upp den där bilden.

Och varför får man så många frågor från folk i sin närhet om när man har tänkt att skaffa barn? Förstår inte folk att det är en känslig fråga och att man kanske faktiskt inte kan få barn?

Hoppas hoppas hoppas att det är vår tur snart att få det där lyckoplusset på stickan.

Likes

Comments

Usch så hemskt det känns att skriva detta, men jag tror att vi har fått missfall, och det innan vi ens visste om vi var gravida eller inte... Jag hade det på känn och tyckte att jag mådde illa och mensen var några dagar försenad. För varje dag som mensen inte kom fick jag upp hoppet om att jag skulle vara gravid. Men efter några dagar så kändes det jättekonstigt i nedre delen av magen. Inte som en vanlig mensvärk utan det molnade verkligen. Kunde inte stå upp stundvis. Jag har beställt hem graviditetstest som troligtvis kommer hem idag för om det blivit missfel brukar det fortfarande vara ett plustecken på testet i någon vecka framåt. Usch hoppas inte. Hellre att det är tant röd som bara var sen och spelade mig ett spratt i så fall.. Håll tummarna för mig.

Likes

Comments