Den allra hetaste färgen att bära i höst är rött, rött, rött! Så satsa gärna på att mixa dina traditionella höstkläder med röda detaljer - röd halsduk, röda stövlar och röda handskar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag längtar så mycket till hösten nu! Sommar är en superhärlig årstid, men hösten är min absoluta favorit. När det börjar bli kallt och fuktigt i luften, bladen börjar gulna och allt känns så friskt! Då kan man sitta inne med gott samvete och dricka litervis med kaffe och tända söta doftljus. 

Just den här känslan att det börjar närma sig mot vinter och jul är nog något av det som jag mest gillar med hösten - att för varje dag närma sig advent och julafton lite mer. Dessutom bär hösten alltid med sig så himla fint mode - så som kappor, stövlar och stora halsdukar. Man blir alltid lite snyggare på hösten :)

Pumpkin latte känns väldigt populärt på hösten - kanske framför allt i USA? Själv har jag aldrig prövat, men är himla sugen!

Likes

Comments

Nu är jag ledig i 1,5 vecka tills skolan börjar. På ett sätt känns det tråkigt att sluta jobba, men samtidigt känns det nödvändigt för mig att bara ta det lugnt hemma... på så sätt kanske jag hinner bli lite uttråkad och längta till skolstarten.

Jag har inte planerat mycket dessa dagar som jag kommer vara hemma, utan jag tänker mest ta dem som de kommer och njuta av nuet. En sak som jag i alla fall vet är att jag kommer att träna en del. Träningen har blivit en del av mitt liv nu (äntligen!). Jag tränar fyra dagar i veckan på gymmet, och då kör springer jag intervaller på löpbandet och sedan styrketräning med stång och vikter. Känns så skönt att ha hittat en träningsform som passar mig... det tog bara 25 år att hitta den!

Förresten så har Leopold varit helt galen i två dagar! Han verkar understimulerad då han biter på tår och i mattan, springer runt som en galning och jamar. Men när jag försöker leka med honom så är han inte intresserad. Är lekarna för tråkiga? Jag fick i alla fall nog i dag så jag kopplade på honom selen och hällde upp mitt kaffe i en takeaway mugg. Vi gick ner till trädgården där han fick hållas i 1,5 timme. När vi kom in igen så däckade han direkt. Kanske var lite hjärnstimulering som behövdes.

Galen katt.

Likes

Comments

Nu har vi kommit hem efter att ha spenderat en vecka på den grekiska ön, Naxos. Det blev en riktig sol- och badsemester då vi slappade vid poolen för det mesta. En dag åkte vi in till stan och kikade runt. Resesällskapet (Rigmor, Per, Malin och Oskar) hyrde en bil ena dagen för att utforska ön, men jag och Jimmy stannade vid poolen hela dagen. Jag tycker om att upptäcka saker på resor, men för varje resa jag gör, desto mer uppskattar jag att bara ligga vid poolen och läsa en tidning eller lösa ett korsord. Ett land som jag däremot gärna skulle vilja resa igenom och utforska - och där jag verkligen inte bara skulle ligga vid en pool - är USA. Och som tur är ska jag ju dit i januari :) Sol- och badresor uppskattar jag ju givetvis också väldigt mycket - men då förblir de som sagt; en sol- och badsemester.

Jag är jättenöjd med resan till Grekland och så tacksam över att bli medbjuden på den! Även om man inte tänker på att man slappnar av vid poolen med ett korsord i handen gör det nog ändå gott för kropp och själ!


Likes

Comments

Hej!

I dag är sista dagen på introveckan på Skövdebostäder, där jag ska arbeta som kommunikatör i sommar. Veckan har varit sååå rolig och jag känner verkligen att detta är arbetet för mig. ÄNTLIGEN har jag hittat rätt. Älskar att ha eget ansvar för att komma och gå till och från jobbet, bestämma vad jag ska arbeta med efter lunch. Att liksom lägga upp mitt eget schema för dagen och organisera arbetsuppgifterna.

Dessutom finns det ju obegränsat med gratiskaffe, så det är ju ett stort plus bara det 😉 Nu ser jag verkligen fram emot att få arbeta vidare i fem veckor! Men först blir det en resa till Grekland! ☀


Likes

Comments

Nouw Magazine