Lizette Löfberg
View tracker

Vänner, Skola

Hej på er! Idag gick jag i skolan till typ 3, sen åkte jag till Vimmerby och va med Jonna tills 7 då jag och Jonna åkte och hämtade upp Felicia. Vid 8 så körde dom ner mig till bussen och är nu påväg hem. Ska jobba imorgon vid 11.. Inte så taggad men pengar iaf😂 resten av kvällen vet jag inte riktigt vad som händer men de märker vi:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Skola, Outfit

Hej på er! Slutade skolan vid 12 idag som jag skrev igår och sen dess har jag faktiskt inte gjort mycket alls. Nu vid 4 ska jag åka och jobba, vet fortfarande inte vilken tid jag slutar men egentligen 10 men tror de blir innan, om inte kommer jag vara helt slut imorgon haha.. Men vi hörs:)

Likes

Comments

View tracker

Vänner, Skola

Hej på er! Ett tag sen nu.. Men det har varit så varma dagar nu! Så skönt! Har varit ute med en båt med Elina och en av hennes kompisar, så skönt var det! Sen har jag varit i skolan oså. Idag slutade jag 20 över 3 så de var rätt okej. Imorgon har jag bara 2 lektioner för en blev inställd, så slutar 12 och vid 4 ska jag jobba, vet inte riktigt hur länge men de märker vi. Hörs :)

Likes

Comments

Vänner, Skola

Hej på er! Varit så trött och verkligen inte orkat skriva något.. Men ni får lite bilder från Valborg och idag. Igår låg jag bara hemma och var sååå trött🙄😴 idag gick jag till skolan och gick hem efter första långa lektionen eftersom jag har så ont i magen och tänkte att jag gör sakerna hemma istället vilket man kan.

Likes

Comments

Skola, Vänner

Hej på er! Inte skrivit på ett tag.. Men idag är de Valborg och har lite olika planer och ska nog bli en bra kväll😄 haft nationella i veckan som förhoppningsvis gick bra.. Men vi hörs:)

Likes

Comments

Nytt

Likes

Comments