Header

Hur söt är int den här valpen???? Asså åhh !! Vår valp kom hem idag & den är så himla mysig. Den vill mys super mycket, dock är den väldigt se och har sovit hela tiden än så länge men den blir nog livligare ju mer den vänjer sig vid allt. Älskar den redan 😍 för övrigt har vi väntat hela dagen på ett samtal från min läkare så hoppas det blir av snart och får mer svar. Jag åkte även till björkfors när mina kompisar tränade och bara var med lite då jag själv inte kan träna! Hoppas er dag varit toppen hörni

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ligger nu hemma i sängen med en utslagen kropp. Sov hos en kompis inatt och började må dåligt redan igår men tänkte att eftersom de e magen går det över... nu mår jag illa och har sån inorm värk som jag snart inte kan hantera känns det som. Ska försöka sova en stund nu så ha det så bra

Likes

Comments

Nu efter ca två veckor frånvarande här på bloggen tänkte jag försöka förklara vad som har hänt. Kan blli ett långt inlägg så ni som inte orkar klickar ut som jag skrivit innan och ni som är intresserade fortsätter läsa.


Jag har skrivit i många tidigare inlägg att jag mår väldigt dåligt pga min mage, vilket kanske låter fjolligt att jag knappt klarar gå till skolan pga magvärk men så är det. Sedan typ fyra veckor tillbaka har jag mått skit. Jag har försökt ta mig till skolan dra på en mask och försöka låtsas att det är bra inför kompisar men det finns gränser. För nån söndag sedan kände jag mig jätte dålig låg och grät i sängen och kunde inte sluta när mamman kom hem, de kom hem med pizza som jag sa till de att köpa och jag kunde inte äta. Jag fick i mig lite men fick så ont att tårarna inte slutade rinna. Samma grej hände på måndagskvällen. Tisdag morgon ringde mamma vårdcentralen för att rådfråga då det bara inte gick längre, där gick gränsen tyckte mamma och även jag då jag inte kunde äta.


Vårdcentralen sa att vi skulle ringa ambulans om jag ej kunde sitta upp eller ta bilen direkt till akuten. Vi gjorde det sistnämnda då jag kända ambulans var överdrivet och tyckte andra kanske behövde den. Efter åkt halva vägen blev jag vitare och vitare svimmade nästa av emellanåt, så mamma tog det säkra före det osäkra och ringde ambulansen. I ambulansen togs det massor prover ex. EKG och massa blodprover, jag fick även dropp genom en kanyl i armen. Framme på akuten tog det flera timmar när vi träffade läkare och olika prover togs. Man vill främst utesluta livshotande skadar/sjukdomar. Efter att de inte kunde hitta någon diagnos osv ville de ha kvar oss över natten för vidare utredning och för att träffa/prata med speciallister dagen efter och även ha koll genom ta prover med jämna mellanrum dag och natt. Vi fick inte veta något om vad som skulle hända dagen efter utan det enda var att jag inte fick äta. Jag åt i princip bara en liten yoghurt på tisdagen och massa festis, då sjuksköterskorna tyckte jag behövde dricka.


Jag var ganska nervös när jag knappt hade en aning om vad som hände dagen efter, det enda de sagt var att de kanske behövde söva och gå ned med kamera. Det gjorde mig ganska rädd att sticka ned en kamera genom halsen. På onsdagsmorgonen runt fem tiden kom en sköterska in och tog prover, sedan tror jag det kom en runt åtta med och en riktig läkare runt tio tiden. Det var ganska mycket väntetid på tisdagen och onsdagen. Efter pratat med en ny läkare väntade vi bara på svar från denne. De sa att det var IBS och en reaktion på de två pencilinen jag fått för magsår. Jag hade alltså några magsårsbakterier så jag fick medicin för att det inte skulle utvecklas.


IBS är en tarmsjukdom om jag förstått rätt, man är väldigt känslig för saker och ting och reagerar på mat. Tror det finns i olika nivåer, alltså vissa har värre än andra. Vissa kanske knappt känner av det och vissa kan ha behövt ändra på hela sin kost. Jag skulle säga att min e jobbig jag har väldigt svårt att äta och träna. När jag äter får jag kramp och om jag äter för mycket blir det hemskt och jag måste lägga mig ned och försöka överlev känns de som just då, jag har därför svårt att äta i skolan och på andra ställen än hemma. Provade idag att träna vilket nu resulterat i en himla verk och tror de kommer förstöra min natt… Jag blir även lätt kallsvettig antingen svettas jag eller fryser.

Det jobbiga med denna sjukdom är att man inte kan planera. Jag skulle ju gymma ikväll med ett par kompisar men sa imorse att det nog inte gick för jag hade så ont men det gick över och var as pigg när vi väl skulle gymma så jag åkte. Det är riktigt jobbigt att aldrig veta hur jag kommer må vid vissa tillfällen vilket gör att de lätt blir att jag drar mig ur.


Nog om detta nu. Vill bara tacka alla ni som skrev och kom trots att jag bara låg inne en natt. Det hade varit enormt tråkigt utan er så jättekul att ni kom och jätte skönt att veta vilka som faktiskt bryr sig. Så himla gulliga är ni <33

Likes

Comments

Bjuder på denna ``snygga`` bilden hahah

Söndag (!!!) redan och det betyder även sista dagen på lovet, suger verkligen känns som allt skiter sig nu. Legat inne nästan hela dagen då jag haft så himla ont i magen och de ger sig inte. Tände lite ljus och ringde Maya så snackat med henne nästan hela eftermiddagen vilket var jätte skönt. För övrigt har dagen varit ganska bra bara lite småsaker som gör de lite jobbigare. Hoppas ni som haft lov haft det super och ni som haft helg har haft det lika bra!!

Likes

Comments

Blev en ganska blandad dag idag med både roligheter och jobbiga grejor. Morfar tog med mig, moster, min kusin och lillasyster till Cloetta samt några andra affärer och mat. Det var super mysigt att åka iväg en sväng med de!! Vi åkte hem till morfar efteråt och fikade där sedan hämtade mamma mig och min syster. Vi åkte ned till mormors grav tig bort lite snö, tände ljus och såg till så de var fint där. Nu ligger jag hemma och har riktigt ont i magen men sånt man får ta när man får ha lite kul med kusinen !!

Likes

Comments

Åkte en sväng till stan idag med mamma för att handla och sedan fortsatte vi till morfar och fikade där. Fick även prova på att köra inne i Linköping vilket gick ganska bra faktiskt!! Vi tog även ut alla mediciner osv för magen, det var as många känns de som och jag ska ta alla varje dag. Hahah kommer aldrig kunna komma ihåg alla... Nu ska ja duscha och sedan ringa till David och prata lite skit, sedan ska jag lägga mig ganska tidigt ikväll då jag ska upp ganska skapligt imorgon. Hoppas er dag varit toppen!


Likes

Comments

Ännu en dag med kusinen<333 Började morgonen med att Maya ringer på FaceTime så vi snackar ett bra tag som vi brukar,. Runt 1-2 tiden kommer moster, min kusin och morfar som igår och hälsar på. Vi fikar och myser lite sedan när de åkte hem var jag helt slut trots att vi bara satt ned och pratade, så jag gick iallafall och la mig. Kollade lite seriös och kollade runt lite på nätet bara. Nu åt jag nyss och har redigerat lite gamla bilder & även försökt fixa lite på rummet. Ska nog vila resten av kvällen då jag känner mig ganska dålig igen, hoppas er dag varit super !!

Likes

Comments