Hej alla fina!

Idag är första dagen här i Tampa. Resan hit var bra men jobbig. För det första så var resan över 10h, vilket gjorde att det inte var så roligt. Platserna var så små att jag nästan.. Nästan tappa känseln i ena benet, Men kom fram, men sedan taxin till hotellet gick på över 73 dollar.... RENA RÅNET. Om jag ska ge ett betyg på hela resan måste det vara 3,5 av 5, förutom tiden och utrymme var resan bra.

Idag, alltså 7 Augusti så började vi dagen med frukost på hotellet och sedan vid 9 var vi vid min skola Hillsborough Community College och checkade in och sedan gick vi bort till min lägenhet som jag ska bo i. Hawks landing är verkligen superfint och rent, och personalen är verkligen super trevliga.


Just nu sitter jag och mama på hotell, det är så varmt så finns inget att göra.

Ha det så bra!

Kram

Liz

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Halloj!! 

God kväll! 

Idag är det exakt 5 dagar kvar. Börjar bli super nervös, men ändå sjukt taggad. Har äntligen börjat packat, alla kläder är ner packade. Har även börjat att packa ner kläder och saker som jag ska ställa hos min pappa, alltså det börjar rulla.

Under dessa dagar har jag även sagt hejdå till vissa vänner som jag inte kommer träffa på ett tag. Annars har jag jobbat och bara packat. 

Kramis !!  

Likes

Comments

Hej och Välkomna till min lilla blogg.


Idag är det 10 dagar kvar tills jag flyttar över halva jordklotet. Mina känslor är blandade. Jag är super taggad och glad över denna upplevelse som jag kommer att få uppleva. Det är inte många som får möjligheten att studera utomlands, vilket jag har fått. Inte heller den upplevelsen att få bo i ett land som är både spännande och nytt, men samtidig är jag självklart rädd och vet att vissa dagar kommer vara jobbigare än andra. Dagar jag kommer sakna min familj, men det är bara att ta dag för dag och bara njuta av livet.

Alltså 10 dagar kvar och jag har inte ens packat, eller ens tvättat mina kläder. Känner liite hur paniken kommer sakta men säkert.

Har faktiskt inte mycket mer att berätta så återkommer när det är 5dagar kvar.


Ha en toppen dag/kväll.

Massa Kramar

Liz

Likes

Comments