Nu har äntligen min blogg bag blivit hämtad och testad..

Jag gillar verkligen loppis blogg bag.. Får chansen att prova produkter som jag kan inte annars inhandlat.

Mums mums.. Testade laga en god thai gryta på cocos mjölken och pulver mixen. Jätte gott resultat och väldigt enkelt.

Kanske lite mesig i  smaken med det kan man ju krydda upp själv med lite chili


Tvätta måste vi ju alla göra mer eller mindre. I mitt yrke på förskola blir det mycket tvätt..

Softan paradise luktade överraskande gott. Jag gillar ju äppeldoften annars men denna ligger nästan i topp.


Film det är aldrig fel. Testade denna filmen med två lånade barn som skrattade och uppskattade en eftermiddag med film. Gillar man Rio 1 kommer man även gilla denna film.
Fiskpinnar passar väl utmärkt på tisdag som är fisk dag. Jag har dock inte hunnit hämta ut ett paket än med kupongen som man fick med i bagen men det ska jag göra nu i veckan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


trodde aldrig jag skulle våga mig på att göra sushi hemma men ett tu tre så bestämde jag mig. Det var jätte roligt och resultatet blev jag jätte nöjd med.

Likes

Comments

Super duper så här när sommaren med en liten bag av en massa skoj.


   

Godis som ska vara gjort på frukt. Lite skum smak till att börja med men mycket beroende framkallande. När jag åt sista biten blev jag sugen på fler.

Dvd filmen Walking with Dinosaurs the Movie visade jag på jobb (förskola) för att se vad barnen tyckte om den. Dem var helt tagna och filmen var på svenska så alla förstod. Inte en film i mon smak själv men publiken gav den topp kritik.Här kommer min favorit. Ett läppstift som verkligen ger bra hållbarhet, Gillar inte kletiga läppstick. Detta har en härlig färg som blir mörkare desto mörkare ju fler lager man lägger på.

Åksjuka, ja det har jag i massor. Dessa tabletter ska man suga på under bilfärd. Jag tyckte smaken av ingefära inte var hemsk som jag förväntat mig. Jag blev i alla fall inte åksjuk på sträckan vi åkte ca 5 mil.

Dessa piller ska göra en mer lustfylld. Då killen inte är här så har jag inte vågat testa haha. 2 veckor kvar sen ska dem testas i massor.

Jag fick även en duschkräm och en flaska brun utan sol. Tyvärr så hade båda dem flaskorna runnit ut i boxen jag fått. Någon av dessa produkter luktade i alla fall ljuvligt av doften på boxen haha.

Likes

Comments

En blogg bag är på väg till mig från Loppi ...

Alltid lika kul att testa

Likes

Comments

Jag har aldrig varit så nöjd med en produkt som jag är med sheer cover. Många andra makeup produkter lämnar en ojämn finish eller matchar inte ens hudton. Om man ska finna en sådan produkt så måste man gå väldigt högt i prisklass något all kanske varken har råd eller lust med. Köpte sheer cover för 299 kr och då fick man många olika produkter. Precis som utlovat.


Likes

Comments


Sheer cover något som jag var en myt som inte fungerade. Snacka om att bli chockad. Denna färg var för solkyssta men den anpassar sig verkligen till personen som använder den. Min väninna är mycket ljusare än mig men det var lika snyggt på hemma som på mig
fick även testa detta godis som ska vara ekologiskt. Kanske inte så surt som jag önskar mitt godis ska vara men helt klart gott.

naturdiet baren gillade jag inte alls. Har provat andra smaker förr men tycker även denna är sträv i smaken och bara gör mig törstig.

har bara testat att blanda denna i juicen två dagar så jag vill varken hissa eller dissa. Men den är i alla fall inte äcklig.

tantsnusk är alltid uppskattat när man har lite tid över. Läste ut den på under två timmar så det måste betyda att jag gillade boken.

detta teet kommer jag dricka igen. Ljuvlig smak och inte alls för starkt. Jag dricker sällan tre annars.

har inte lyckats hitta denna i min daglig affär men skam den som ger sig.

Likes

Comments

Jag har fått en bloggbag igen från Loppi.

Alltid jätte kul med blandade saker som passar både stora och små.

Tyvärr saknades Deodon och choklad kakan. Man såg klart och tydligt att min bag blivit öppnad.

Men jag ska berätta om mina intryck av de saker som jag fick.


Filmen Croodarna valde jag att visa för barnen på mitt jobb. Dem blev jätte glada över min överraskning. Barnen satt trollbundna hela filmen och måste erkänna att även jag tyckte det var en mysig film.


Jag fick även Sweet drops som är droppar som smakar choklad. Ett super substitut till oboy som innehåller en massa socker. Jag testade den i ett glas mjölk. Det blev en god chokladdryck nu när kylan kommer sig närmare. Denna produkt kommer jag helt klart att köpa hem och ha stående. Funderar på att även testa den för julbaket.En söt krydd burk men mina egentliga favorit kryddblandning för thai mat. I stället för att köpa hem att färskt från china Town kan man helt klart använda denna krydda som ersättning. Men framför allt gillade jag utformingen av själva kryddkvarnen.

Likes

Comments

När solen lyser på himmeln blir jag så glass sugen. Men ibland orkar man inte åka ner till västra hamnen för att äta glass.

Tänkte göra min egen glass och hittade detta receptet http://www.middagshjalpen.se/recept/saffransglass jag menar visst kan man äta saffran fast det inte är jul.Likes

Comments