Det är svårt att föreställa sig att du redan finns här hos oss men ändå känns det så obeskrivligt underbart. Jag hoppas på att få visa dig allt det vackra här i livet men samtidigt ge dig rätt verktyg att ta dig igenom det svåra. Jag tror det är omöjligt att vara redo för något så stort och värdefullt som dig. Du kom in i vårt liv som en stormvind, fullkomligt oväntad och du förde med dig så många oväntade känslor, lycka och oro. Jag längtar efter vårt första möta, att få titta på dig när du sover, se ditt första leende, få ta del av alla dina tokiga upptåg.

Vi längtar och väntar på dig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det är ofta som jag känner mig misslyckad. Oftast beror det på att jag tar åt mig av personers förutfattade meningar ang. mig själv och den dom tror att jag är. Det svåraste är nästan när någon som känner mig lite uttrycker sig på så vis att jag nästan börjar tro på att det dom säger är sant. Jag har många gånger ifrågasatt mina väl igenom tänkta val enbart för att någon utomstående kritiserat mitt val utan att veta anledningarna till att jag tagit ett beslut, det är oftast då som jag känner mig extra misslyckad.

Jag skäms även mycket över att vilja något som jag tror att jag kommer göra folk besvikna över att vilja (hoppas ni förstår vad jag menar). För att skriva lite mer i klartext- att jag och min sambo vill ha en familj ihop är i sig inget konstigt eller ens något att skämmas över men det känns som att vi gör våra föräldrar, och andra anhöriga, besvikna genom att skaffa familj så pass tidigt som vi ändå gjort och det får mig att skämmas något oerhört, bara rädslan för att göra dom besvikna. Det känns som att jag smutsbelägger min sambos familj i vissa lägen och det skäms jag över.

Jag skäms över att jag inte har körkort enbart för att andra runt omkring mig har åsikter kring det.
Jag skäms över att jag inte har fast jobb enbart för att andra runt omkring mig har åsikter kring det.
Jag skäms över.... Alldeles för mycket som är baserat på andras åsikter, jag vet att jag borde fokusera på mig själv och mina drömmar och mål och det är något som jag kommer att få fortsätta jobba på ett bra tag framöver.

Likes

Comments

Imorgon gäller det, då eller aldrig- känns det som i alla fall. Pressen att klara uppkörningen kommer inte bara från ett håll, eller jo egentligen och det är mig själv, men att bo där vi bor utan körkort när liten snart kommer är inte optimalt. Att nästa lediga uppkörningstid är i okt/nov och efter det i december gör inte direkt att pressen minskar. Jag vill verkligen klara detta nu, som jag har kämpat! Dock är det så lätt att låta nerverna ta över och påverka- då till det negativa och att hålla sig lugn och sansad när jag är så nära är extremt svårt speciellt när ett misslyckande är minst lika nära, om inte närmre.

Likes

Comments

Den må se fin och spännande ut och nog innehåller den spänning men också mycket frågor. Äntligen tar vi oss modet att överlämna denna box. The Bomb-box som kommer väcka många känslor 🙈

Håller tummarna och hoppas på det bästa!

Likes

Comments

Att ta sig modet att berätta något för sin omgivning som man vet kommer att såra dom till en början är tufft och om ännu tuffare när man är två. När man är två är det viktigt att båda är redo att släppa bomben och det kommer vi nog aldrig att bli men det blir allt svårare att dölja sanningen ju mer tiden går. Frågor som ständigt cirkulerar är bl.a. Hur ska man säga det? När? Hur kommer dom att reagera? Kommer vi att bli uppläxade som små barn eller bli bemötta av stöd och kärlek?

Tankarna yr omkring, tiden går, ändå är vi fortfarande inte redo att möta allas fördomar eller att se besvikelsen i deras ögon. Att höra saker som sårar har jag redan gjort som att "det ska bli skönt att bli av med mig" osv. men ändå är det jag som sitter här, fortfarande och i alla fall tror att jag är tillräckligt stark för att klara detta också, det svåra för oss är egentligen inte framtiden utan alla andras åsikter om våran framtid, en framtid som egentligen inte är deras att tycka och tänka kring utan deras att ta få ta del av...

Jag hoppas modet kommer snart, till oss båda, då blir allt mycket lättare....

Likes

Comments