Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En trött bebis som vägrar somna med en trött moster som knappt kan hålla ögonen öppna.

Vilken dag! Min släkt har lyckats pricka in två superstora släktsammankomster på samma helg. Jag älskar verkligen högtider och firanden eftersom att så mycket människor man tycker om samlas på en och samma plats men samtidigt är det rätt dränerande.

Hursom började vi dagen med att välkomna familjen Kennerö från Stockholm. Efter lite(mycket) skålande och en hel del babysnooze fick päronen och jag skjuts mot mina kusiner. Kristoffer har nämligen lyckats fuska sig igenom läkarlinjen - en rejäl eloge till honom, det är ju faktiskt inte alla som kan lura systemet i 5 år. Skämt åsido så var det såklart jättetrevligt och han har varit superduktig! Grattis grattis :)

Efteråt så begav vi oss tillbaka till familjen Larsson/Kennerö där det vankades middag. Det märks verkligen på tvillingarna när det är för mycket folk... Sötpölarna kämpar emot som aldrig förr när vi försöker söva dem, för det vore ju katastrof om de missade 20 minuter när det händer så himla mycket kul runtom. Imorgon ska de dessutom styra sin första fest - inte illa när de faktiskt bara är 3,5 månader gamla.

Likes

Comments

"Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams.
If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore"

Likes

Comments

Gjorda på A1 Studio

Likes

Comments

Igår tänkte jag så himla mycket på det här med dåliga dagar. Förut brukade jag ursäkta mig hur mycket som helst med det, typ "orkar inte följa med ut och äta, har en dålig dag". Självklart är det helt okej att behöva space att andas ut men för mig var det ofta så att jag använde den ursäkten så mycket att det faktiskt blev sant.

Jag menar, man kan börja morgonen med att spilla ut kaffet över sin favorittröja och missa bussen med tio sekunder och ändå ha en superbra dag, så länge man inte ställer in sig på motsatsen. Allt handlar om inställning(eller ja, mycket iallafall).

Likes

Comments

Vilket väder det har varit idag! Slasken kändes som kvicksand när jag gick till jobbet imorse. Trots det tog jag en promenad med C någon timma efter jag slutat och det märktes rätt väl att han inte bott här så länge - han gjorde tre rejäla vurpor inom loppet av 20 minuter och skapade därför en sjö i min hall då vi kom hem.

Imorgon slipper jag dock kriga mig upp på morgonen då jag är ledig veckan ut. Till helgen vankas det examensfirande för min kusin som lyckats lura sig igenom läkarlinjen, men vad jag ska göra under veckodagarna är ytterst oklart. Hur är man ens ledig? Är det möjligt att inte ha 20 saker inplanerade på samma dag? Återstår att se. Nu ska jag iallafall sluta mina ögon i ett försök till en relativt tidig kväll. Sleep tight!


P.S. Pappa fyller år idag. Grattis till dig, min lilla vardagshjälte <3

Likes

Comments

Lite bilder från min senaste utlandsresa.

Det har varit en himla turbulent start på 2017 för mig. Jag har varit så stressad i själen att det känts som att hela livet rasat samman, även fast det inte gjort det. Därför har jag tänkt försöka smyga in en liten semester då jag är ledig i sommar - helst mot varmare breddgrader.

Jag tror att man behöver ta en paus ibland, både från jobb och semester. Jag är oftast spyless livet här hemma när jag sätter mig på planet från lilla Luleå, tänker att tiden inte kommer räcka till och att jag minsann aldrig tänker komma tillbaka. Ett par schyssta veckor och en snygg bränna senare kommer man hem och inser att ens arbetskollegor faktiskt är de finaste människorna i världen, att ens egna säng är den skönaste av alla och att det inte finns någonting mysigare än att ta en kaffe med sin bästis efter jobbet. Livet är nog lite så, som yin och yang, det ena existerar inte utan det andra. Det finns någonting gott i allt ont och någonting ont i allt gott.

Hursom, babbel åsido - jag vill fly landet. Helst nyss!

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag över huvud taget skrev någonting någonstans och jag vet inte riktigt varför. Det är ju faktiskt en superbra grej att kunna skriva ner allt man tänker på, men jag tror att jag kanske tänkt för mycket för att kunna få ut det i text på senaste tiden. Vi får märka om jag lyckas ändra på det.

Likes

Comments

När jag var yngre använde jag alltid tyngre dofter - Ralph Laurens Big Pony i olika varianter, Escadas Cherry In The Air och så vidare. MEN för några år sedan köpte jag en liten flaska av den här parfymen och jag kan inte säga annat än att jag är helt såld. Använder den varje dag och har gjort det så länge att mina vänner tycker att den luktar som mig, haha... Hursom fick jag en ny då jag fyllde år och ja, 1/3 av flaskan har gått åt så jag måste nog köpa en ny i New York. Brukar inte tipsa om produkter här, men den här kan jag inte låta bli att prata om. Köp köp köp!

Likes

Comments