Den här bloggen blev rätt keff för jag filmade inte så mycket men vill ladda upp den ändå för att jag tycker det är kul. Jag kommer blogga alla mina små äventyr den sommar. Nästa stopp är Skåne, Ninas landställe.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vacker, vackra, vackert.

Likes

Comments

Alla swaggers som läser min blogg, är det roligt att se sådana här vloggar? Ska jag glra flera under sommarlovet?

Likes

Comments

Jag kom hem idag från en helg på landet men midsommarfirande och annat skoj. Det har varit grymt! Orkar inte gå in på detalj men har en hel ryggsäck men nya minnen och upplevelser. Det kommer en liten vlogg från helgen, inget speciellt men en liten video kommer upp snart.

Likes

Comments

Hellå! Sitter o äter vattenmelon till frukost medan jag tittar på Riverdale, en rätt keff serie men ändå lite spännande så jag fortsätter kolla. Ikväll kommer Alex, Axel och Julia hit och då åker vi till Wilmas landställe. Imorn är det midsommar och jävlar vad jag har sett fram emot det! Vi kommer vara på mitt landställe då tillsammans med min kusin Ia och hennes vänner, precis som förra året. Jag hoppas att det blir lyckat!
Sidenote: Kommer ni ihåg den där Loka eller Ramlösa reklamen när en snubbe gick runt i skogen och ropade "melooonaaas", haha. Varje gång någon säger ordet melon hör jag alltid det där ropandet i mitt huvud.

Likes

Comments

Mina bröder

Likes

Comments

Jag fick sommarlov för exakt en vecka sen och vad har jag gjort sen dess? Inte så mycket egentligen. I fredags handlade hela dagen om Leos student, var på flak mottagning och studentfest. Resten av dagarna har jag typ sovit på dagarna o varit med kompisar på kvällarna/nätterna. Igår åkte jag till landet, ska vara här en vecka för att ta det lugnt och sommarjobba. Efter en vecka här så kommer Axel, Julia och Alex så ska vi fira midsommar tillsammans med Wilma och hennes kompis Ebba. Det kommer bli FETT! Sen åker jag ner till Medevi för att hälsa på, sen till Cannes i en eller två veckor, har inte bestämt mig än. Sen ner till Skåne till Ninas landställe men Axel och Oskar. Ska till Alex landställe också och ska försöka klämma in en tripp till Estland för att träffa lite släkt och ta det lugnt. Kommer typ inte vara hemma så mycket förutom sista veckan men det brukar bli så och jag gillar det!

Likes

Comments

Okej, vaffan händer? Tog ettan precis slut? Får jag sommarlov idag? Är det ens möjligt när jag mentalt fortfarande är inställd på att jag inte ens börjat gymnasiet. Jag tror fler kan känna igen sig i att det känns stressigt att det redan är sommarlov för det kommer vara borta med vinden. Jag vill utnyttja varenda sekund men sekunderna bara rinner ifrån en. Fan den här sommarn ska bli bra, den ska bli grym!

Likes

Comments