View tracker

Igår hängde jag bland annat med dom här sköningarna. En trevlig kväll ändå. Jag kom hem i bra tid men jag och Leo började snacka en massa så det slutade ändå med att jag somna jättecent. Nu är jag så trött och seg att jag vet inte vad jag ska ta mig till. Helt klart en sängliggardag. Jag vaknade första gången kl 11, sen en gång vid 13 och nu har jag sovit tills vaknade igen alldeles nyss. Är fortfarande helt dödstrött.

Likes

Comments

ÄNTLIGEN! Blå himmel, fan vad fint. Jag mår bra då. Det känns knäppt att vädret påverkar mitt mående men det gör verkligen det. Jag känner glädje och ett lugn i kroppen när solen lyser och himmelen är blå. Låter jättefjantigt men det stämmer.
Gick hem tidigare från skola för att jag mådde illa men nu är det är över och ska åka o träffa några kompisar.

Likes

Comments

Efter skolan åkte jag inte till stan, mötte upp Beca och Valeria. Vi satte oss på Brillo och fikade. Sen strosade jag och Beca runt på Zara innan jag åkte hem.

Likes

Comments

Idag har jag opererats, har försökt att inte tänka på denna dag efter som så fort det korsat mina tankar har fått jag ÅNGEST. Men det gick bra, jättebra. Det är inte själva operationen som jag har haft ångest över men sprutorna och smärtan som följer. Usch! Jag tål dessutom väldigt höga doser av smärtstillande vilket leder till att jag fortfarande har känsel när jag inte borde. Men idag var jag nedsövd när de tog sprutorna så det var superskönt. Operationen gick tydligen bara på tio minuter! Vad de gjorde var att de plockad ut en 15cm lång skruv som suttit rakt igenom mitt smal med senaste två månaderna. Åkte in vid 11:30 och hem vid 15:30. Jätte smidigt jämfört med förra gången då jag stannade på sjukhuset i en vecka. Känns så jävla skönt att var tillbaka och kunna gå igen. Ni anar inte vilket helvete det har varit, men nu är det över och jag hoppas att jag förtränger det eller åtminstone inte ägnar en enda till tanke på dem senaste 2 månaderna!

Likes

Comments

View tracker

Kolla vad mysigt, äter våfflor i sängen och kollar på The Vampire Diaries.

Likes

Comments

Kvällen började med sushi och för hos Wilma, sen bar det åt till Ella i stan. Där var vi fram till 01/02-tiden, efter det en snabbis på seven Linnér, sen vidare hem till en kille och där träffade jag Frida och Rebeca som jag inte har träffat på evigheter (sorgligt nog) hann egentligen inte prata så jättemycket med dom men kul att se deras ansikten ändå. Vid 04-tiden tog vi en taxi tillbaka till Lidingö. Nu kl 04:50, jättetrötta jag ska nu slumra in. Ciao!

Likes

Comments

Drog in till stan vid halv ett ovh mötte upp Pappa på Riche, han hade varit på dejt (haha). Vi strosade runt i lite affärer hittande inget superkul men fick ändå med mig lite saker. Två par byxor, en hoodie, en mössa och en liten väska. Har inte sett någon med en liknande väska så tyckte den var lite ball. Jag var egentligen på jakt efter snygga speakers men hittade inga som dög, ska kolla runt lite på nätet nu och kanske beställer hem ett par om jag finner några i min smak.

Likes

Comments

Tjaa. Fredagen den 13:de, otur. Eller inte. Fast idag var började min dag med otur, jag försov mig och missade min buss. Inte kul, missade flesta lektionen pågrund av det. Ikväll ska jag på teater med mina bröder och sen har jag inget planerat men vi får se. Fin himmel var det iallafall!

Likes

Comments