Vår? Otroligt. Värme och sol. Idag har jag promenad ända från Hersby till Elfvik. Det är nämligen friluftsdag idag på Hersby. Det var jättevarmt och skönt ute, en ritkig vårdag. Vi käkade på Miyabi när vi var klara. En riktigt bra dag! (Hittills)

Likes

Comments

Fredag gick fort förbi, hängde med Siri, Wilma och Mathilda hemma hos Mathilda på kvällen och vi drog även en kortis förbi hos en killkompis.
Igår var jag hemma hela dan och Liv kom över ett tag för vi skulle fixa med becas pesent (en foto bok men massa minnen och roliga bilder). Det tog längre tid att fixa än vi trodde och Becas födelsedagsdrink som vi skulle på började 19:00 och det var då vi var helt klara. Så jag gjorde mig i ordning fort som satan och fick ta en taxi för att inte komma allt för sent. Väl där var det hur trevligt som helst. Har inte hängt med de tjejerna på hur länge som helst eftersom vi inte går i samma skolor och det är svårt att finna tid. Det var iallafall så himla roligt och Beca var grym som värd och hon blev jätteglad för presenterna. Folk började röra sig där ifrån vid halv tolv och då åkte jag, Johanna, Lova och Filippa till en fest på Lidingö men jag blev inte där så länge för jag fick brutal migrän och blev svimfärdig och såg suddigt så bara efter kanske en timme så satt jag i en taxi påväg hem. Väl hemma hade jag svårt att ens gå till dörren för det kändes som att mitt huvud skulle explodera vilken sekund som helst. Usch! Bra början, dåligt slut.

Likes

Comments

Wow. Bra kväll. Jag och Leo åkte in till stan strax innan sex. Vi käkade middag på Rice och sen bar det av till rival, för att sen Alex och Sigges nya föreställning Live. Satan vad jag har sett fram emot denna kväll. Vi hade platser längst fram, otroligt. Jag såg varenda detalj av dem, jag kunde betrakta deras minsta rörelse. Mycket skratt, många paralleller till podden och andra saker de gjort tillsammans. Det var just dom segmenten som var roligast. Jag älskar Alex och Sigge, framförallt Sigge. Han är absolut min favorit och lite av min "idol". Aa, jävla bra kväll!

​Här är dom!

Likes

Comments

Fredag: Skola, mellis på Max, hängde med Mattie ett tag tills vi blev hämtade av min mamma, plockade upp Siri och åkte för att handla Tacos. Vi lagade och käkade Tacos, satt vid bordet, pratade och skrattade hur länge som helst. Vi bytte location till soffan och drack te, sen sov vi alla tillsammans. En bra jävla sleep-over med två fina flickor ;).

Lördag: Vi vaknade och drog oss i sängen jättelänge. Käkade frukost och sen drog jag hem och kolla film tills jag släpade mig själv till duschen. På kvällen hade vi gäster hemma, halv-kul. Åkte hem till Karin runt 21-tiden. Där förade vi ett gäng till vi drog hem till en killkompis, där var det fest och trevligt. Hade ont i huvudet till o från hela kvällen, mindre trevligt. Jag och Leo åker hem tillsammans runt halv tre och möts av en arg mamma i dörren. Kvällen verkade inte vilja ta slut där då jag fick ta i tur med "boy-drama" över telefon, haha. Somnade sent med sprängande huvud.

Söndag: Vaknade vid ett, mådde finfint. Käkade frukost och sen drog jag hem till Wilda. Älskar att umgås med henne. Vid halv sju åkte jag hem till Wilma för att vi hade bestämt ett gäng att vi skulle ha söndagsmiddag hos henne. Jag, Axel, Siri, Mathilda och Wilma. Första söndagen jag har utnyttjat till fullo på evigheter. Söndagar är vanligtvis för mig "ligga ner i sängen tills det blir middag". Jag och Axel gick hem tillsammans runt kvart i tolv. Det här ska bli en vanesak, söndagar är välbehövliga.


Likes

Comments

Se filmen Split om du gillar psykologiska thrillers. Själva filmen var inte skitbra men bra. Jag älskade idéen och handlingen. Det handlar om en man som har diagnosen DID (Dissociactive Identity Disorder), vilket innebär att i hans kropp lever det olika identiteter, 23 st.
MåndagsBio, mysigt. Kom dock hem sent och hade jättesvårt att sova. Imorse vaknade jag ur en dröm där jag hade DID , det var skitkonstigt för även fast jag var vaken så kändes det precis som i drömmen. Jag var liksom vaken men i mitt huvud hade jag DID och tänkte på konstiga saker. Det var inte som sömnparalys, jag var verkligen vaken. Skitkonstigt i allafall. Jag råkade somna om så vaknade en halv timme innan jag skulle vara i skolan. Men jag hann, eller kom tio min sent.

Likes

Comments