View tracker

Imorgon blir det en vecka sen gameday. Det ar fett! Allt var skitbra uppstyrt och självklart tog vi hem vinsten för både tjej och kill laget. 24-0 till tjejerna och 45-26 till tjejrea. Cheerleadingen var grym, riktigt najs dans och coola kast. Min bror Leo är med i cheeren så det var kul att se honom göra bra i från sig haha. Vi höll igång från 08:30 med papprally till 20:00 då alla matcher var över. Efter matcher var det middag för lagen, cheeren, coacherna, tifot och festkommitéen. Det var fan höjdpunkten, riktigt kul. Mycket skratt, mat och vin. Jag satt med ett fint gäng. De hölls tal och priser delades ut.Vid 23:30 släpptes folk från skolan som hade köpt biljetter in. Vi var på en klubb på söder som heter Klubb blå. Det var kul men samtidigt frustrerande att hela tiden tänka att det skulle varit tusen gånger roligare om jag inte hoppade runt på kryckor. Samma sak på matchen, att jag var en av få som kommit in i laget men inte kunde jag spela på matchen. Men men det kommer fler chanser, säkert. Jag fick skjuts hem runt 02:30, vilket var skönt hade nog orkat längre om det inte vore för foten. Dock var jag utelåst när jag kom hem så jag fick ringa och väcka stackars pappa. Lördag var tröt och seg dag, uppenbarligen. Jag spenderade hela dagen och kvällen framför soffan, orkade inte röra mig en millimeter. Ser fram emot till nästa årets match, jag ska söka nånting då också och hoppas att jag kommer in. Vill inte missa att vara en del av det här, har varit väldigt kul trots skador. Häj!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tja idag är det Tisdag och då går alla EK klassar i ettan på Hersby 08:00 till 17:00. Jag tror jag har gått en hel tisdag endast gånger och idag var en sån dag då jag inte orkade gå alls. Det är dåliga vanor men det är så enkelt att bara sjukanmäla mig och ta sovmorgon. Jag höll på såhär hela 9:an också, men men. Idag har jag och Papi julpyntat och försökt skapa julistämning här hemma. Imorgon har jag och har idag skrivit klart mitt manus och ska skicka in det till min lärare snart. Talet handlar om sexism och det har varit jätteenkelt att skriva eftersom jag så mycket att säg om det. Tänka kanske publicera Manuset här på bloggen men vi får se. Senare ikväll ska jag på middag med de som spelar samma position som jag i Hooligans. Det är game week den här veckan och på fredag är matchen, middagen och festen. Det är sjuk hets just nu mello Hersby och kg vilket är så jävla roligt. Vi har haft spioner som filmat kg's cheerträning och snott en banderoll som det sedan har eldat upp, haha. Längtar till fredag, även om jag inte kommer kunna vara med och spela pga min brutna fot så är det ju första gången jag är med o ser matchen. Jag kommer ändå få vara med och gå in och få mitt namn uppläst. Haha, jag kommer hoppa in där med mina kryckor, aja. Hej.

Likes

Comments

View tracker

Men ååh! Det är bland det vackraste jag har hört. SOLALA en grupp med tre killar som sjunger acapella, så himla imponerande. En sak som inte många vet om mig är att jag älskar sångröster, klara fina sångröster. Jag imponeras verkligen av folk som kan sjunga fint. Jag önskar med hela mitt hjärta att jag skulle kunna sätta en ton som Whitney Houston eller Beyonce. Det var min kompis Nina som visade mig det första klippen för ett tag sen och har inte kunnat släppa det än. Jag tipsar er väldigt starkt att lyssna på SOLALA, speciellt klippet med Helen Sjöholm. Jag får rysningar varje gång, så himla fint verkligen.

Likes

Comments

Kom precis hem från en riktigt trevlig och härlig kväll som spenderades hemma hos Karin med vänner. Killen på bilden bredvid Sirpe är min fiiiina storebror (Carl-Leo) som jag har börjat umgås jättemycket med, jag tror vi har hängt varje helg sen jag började Hersby (gymnasium). Mina kompisar och hans kompisar, det är väldigt väldigt roligt och vi har kommit varann jättenära på sistone vilket vi verkligen inte har varit förut. Det har varit en bra kväll, jag trodde verkligen inte att jag skulle orka gå ut pga foten men det gick jätte bra, jag satt ändå ner hela kvällen och Mamma skjutsa dit mig sen tog jag och Leo en taxi hem. Så det var inga problem. Nu ska ta några sömntabletter och sova djupt. GN.

Likes

Comments

Zzzöndag, inte jättetrött idag som jag brukar vara efter en helg men jag har ju inte heller varit ute denna helg pga fossingen. Jag har sovit så jävla mycket den här veckan, jag tror jag snittar ungefär 11/12 timmar per natt. Otroligt skönt! Imorrn ska jag tillbaka till skolan efter ett uppehåll på tre veckor, känns inte alls som att jag har varit borta så länge, fyfan vad jag kommer ligga efter och orkar verkligen inte det. Positivt är ju att jag ska träffa alla kompisar som jag på så lång tid inte har träffat, kul. Karin var precis hemma hos mig och vi snacka massa skit. Hon uppdaterade mig med lite gossip från de två senaste veckorna då jag varit frånvarande. Mysigt ju. Jag tänkte gå på Hooligansträningen ikväll, alltså inte vara med men bara kolla på och se hur det går osv. Matchen, den stora matchen Hersby mot KG är om lite mer än två veckor och det suger så jävla hårt att jag inte kommer kunna vara med men jag kommer ju vara där och jag kommer vara med på middagen och festen efteråt. Det ska bli kuul.

Likes

Comments

Fredag idag och jag ligger hemma. Foten är bättre jag kan röra på den och vinkla den åt olika håll vilket jag inte kunde göra förut pga smärtan. Jag skickade iväg ett sms till pappa och bad honom köpa vanlig Marabou mjölkchoklad till orörliga mig, jag var väldigt tydlig med det men ändå kom han hem med oboy. Kungen av missförstånd, han är omöjlig. Men med min kopp oboy har jag precis börjat kolla på tv3/viaplays nya serie Svartsjön. Har bara sett ett avsnitt och gillar den redan, vilket är väldigt ovanligt för mig som är sjukt svårflörtad när det gäller serier. Jag rekommenderar till när det är lite läskigt och spännande. Idag väntar även ett nytt avsnitt av Alex och Sigges podcast, otroligt underbart. De är mina gudar, jag älskar dem! Men mer Svartsjön nu så ciao

Likes

Comments

Jag bestämde mig att jag ville byta header till något mer unikt och inte bara en tråkig bild på mig själv. Jag ett stort intresse för att redigera bilder, tycker det är grymt kul. Jag älskar att gör om bilder, klippa och klistra. Jag hade en idé om bilden ovanför och har tänkt att det skulle kunna bli tungt som header, vilket det absolut blev enligt mig. Tänker att jag kommer lägga ut fler av "mina bilder" som jag håller på med nu när jag ändå bara ligger hemma hela dagarna och har tid för att redigera.
Ciao.

Likes

Comments