Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

​I Fredag drog jag och min kompis Tilde hem till en tjej som heter Alva Frostander som har en privat tatueringssalong. Jag blev skitnöjd! Den vänstra bilden föreställer två L för mina bröder Leo och Ludde. Alltså inte bara någon skev kvadrat.

Likes

Comments

Min mamma kommer från Estland och därmed har vi ett gäng med släktingar i Estland som vi hälsar på varje sommar. Vi har hus en kvart från huvudstaden Tallin, i Suurupi. Tycker inte speciellt mycket om att vara här men det är kul att prata estniska och öva på det språket som jag bara pratar under sommaren. Vi kommer hem på lördag och det ser jag fram imot väldigt mycket för det är inte skit kul här nu när jag varit här en vecka. Har roliga planer resten av sommarn som jag kan blicka framåt!

Likes

Comments

Tja, är tillbaka hemma snabbis. Imorgon åker jag nämligen ner till Skåne, till Ninas landställe. Jag ska var där till måndag och det ser jag fram emot så otroligt mycket. Har inte träffat Nina på jätte länge och jag saknar henne väldigt väldigt mycket. Hon är så fin. Idag har jag flisigt runt i stan med Karin, Alice och Stella + Stellas farmors hund. Det vad skönt att bara snacka av sig lite med kompisarna. Planen för kvällen var ogemytliges att käka hemma hos Karin men jag mådde verkligen inte bra när jag kom hem så jag har degar och kollat på Harry Potter istället. Packade precis klart för imorgon också, planet ner till Ängelholm går 08:50 så det blir ingen sovmorgon direkt. Jag ska nog sätta mig på moppen snart och åka iväg till Karin. Jag och några av mina kompisar ska vara där och bara ta det lungt ikväll tror jag. Skönt att bara landa lite i allt resande fram och tillbaka.

Likes

Comments

Tja, jag älskar Cannes. Om det vore nån stad som jag skulle flytta till så vore det Cannes. Första dagen spenderades på stranden, Plage de Mandelieu. Där hängde vi på bryggan fram till typ halv fyra, då Lollo (min moster) skjutsade hem mig och Linda (min kusin) för att vi senare skulle ta bussen ner till stan då Cannes sommar rea precis har börjat. Jag köpte lita grejer. Sedan satte vi oss på en fett cool 50-tals inspirerad glassbar, jag beställde en kula lakrits och en kula cappuccino. Resten av dagen spenderades hemma. Igår alltså min andra dag här gick vi upp tidigt, 07.00 för att dra till bryggan. "Bryggan" som jag kallar det heter "Mandelieu Fun Spot" vilket är en brygga med alla möjliga olika water sports. Den ägs av mina kusiners pappa så därför är vi där hela tiden. Vi åkte i allafall dit tidigt för att det inte skulle vara så vågigt när vi bl.a körde wakesurf och vattenskidor. Allt skulle filmas till deras nya "reklamvideo", jag kan lägga upp den här när den har kommit ut. Vi var där hela dagen sen drog vi hem och senare på kvällen kom det gäster som vi kollade Fr/Ty matchen med. 2-0 till Frankrike!!!! Idag steg vi också upp tidigt för att vi skulle till ett äventyrs centrum (tror jag man kan kalla det). Vi skulle i alla fall köra en höghöjdsbana. Det var fan bland det sjukaste jag varit med om, haha. Jag gjorde det på våran klass resa i början av nian men det här var något helt annat. Vi började med att klättra upp på ett stuptakt berg med bara några få handtag. Sedan skulle man ta sig vidare längst berget när man var 15 meter upp. Ingenstans att stå, man var konstant tvungen att hålla sig uppe med hjälp av sina arma. Linbanor och lianer hit och dit över 20 meter. Efter det kan jag iallafall konstantare att jag inte är höjdrädd längre. Sen drog vi en donken vägen hem. Nu ligger jag i sängen, halvt avdankat och funderar på en powernap. Han även med att sola i en timme idag. Ska gå ner och kolla vad de andra håller h

Likes

Comments

Grattis till de bästa "männen" i världen. Leo blev ju helt plötsligt vuxen och pappa börjar rulla mot gubbåren, så män vet i fan om jag kan kalla dem. Det har varit en jätte mysig och trevlig helg och det hoppas jag att pappa och Leo också tyckte. Både pappa och Leo bytte presenterna jag köpte till dem. Pappa bytte sitt armband mot en skjorta för att armbandet var för litet. Leo var bara helt enkelt missnöjd så han bytte till ett par riktigt snygga badbyxor. Min tanke var ju bara att han skulle bli nöjd så jag är glad att han bytte så att han fick något han kommer använda. Jag käkade precis en fruktig och härlig frukost, som ni ser på bilden. Snart bär det av till France, alldeles ensam. Planet går 17:10, så mamma skjutsar mig till Arlanda snart. Ska checka min packning nu. Häj!

Likes

Comments