Igår var jag på skiva med tema "To the cinema", bra tema. Jag tillsammans med Edgar var skönheten och odjuret. Hosterna var pinkladies från Grease. Alla var verkligen skitbra utklädda, så det var kul att se.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Först prov, sen hem till Tatta, sen hem till Nina, sen stan men Nina, sen hem till beca, sen på teater med beca, en teater som Alice och Liv hade gjort på en kurs i skolan, sen var jag med Alice och Liv. Det var min dag:)

Likes

Comments

Jaa ni ser ju hur lit gårdagen (fredag) var. Jag hade bara två lektioner på förmiddagen, sen åkte vi ut ett gäng med Wilmas båt, vi åkte till kyrkvärden precis som i torsdags. Födelsedagsmiddag hos Mathilda, otroligt fint fixat, fint väder och fina tjejer. Skratt, dans, cigg, mat hela kvällen tills vi rörde oss mot Mathilde som anordnade en liten fest. Jag var med Alex och pratade hela kvällen. Mathildes mamma kom hem runt halv två och hade köpt Mc Donalds-mat till alla, vilken dröm-mamma. Sen fick jag och Stella skjuts hem av Jacke, det var snällt.

Likes

Comments

De två senaste dygnen har varit fullt ös. Jag hunnit göra massa roliga grejer! Igår var jag ledig i princip hela dagen och på kvällen var jag på Skiva som hostades av fyra tjejer från min skola och det var awesome, riktigt bra tema också. Superheroes vs supervillains o jag var Hit Girl från Kick Ass. Även idag var jag ledig så vid ett drog vi ut några kompisar med Sophias båt vilket var jättemysigt. Vi åkte till ett ställe som heter Kyrkfjärden, vi brukar alltid åka dit för det är jättefint där. Senare åkte jag in till stan för att träffa Beca och Liv som jag inte har träffat på FÖR länge, får ont i magen av det faktum att vi inte ses lika ofta som förut. Vi satte oss i Humlan o bara snackade o rökte. Vid middagstid mötte jag upp Mira o vi tog takeaway på Phil's och satte oss i den sista kvällssolen och hade det trevligt. Jag har en bra helg att se framemot också. Mitt liv förändras väldigt mycket nu när sommaren börjar närma sig. Inte bara för att vädret blir bättre men jag orkar också mer, mitt standard-humör är att jag är glad och känner mindre stress. Allt är i någon slags harmoni och inget spelar någon större roll. Det är fantastiskt i alla fall.

Likes

Comments

En gamma goding fyller år idag!! Grattis Mattie!! Så, vi firade henne lite efter skolan med tårta o sol. Tidigare på dagen hade vi NP i matte, vilket gick okej-bra, kändes jättelätt. Nästan för lätt, som att jag missförstått alla uppgifter, därför känns det okej-bra och inte jättebra, men ändå bra. Aja.

Likes

Comments

... PARIS! Vi har de senaste timmarna fixat allting inför vår resa till Paris som ska äga rum i sommar. Kul!

Likes

Comments

Hellåå! Nu ska jag berätta om min helg som vanligt. I fredags hängde jag med kompisar efter skolan, sen middag hemma hos mamma. Min kvällsplan var 18års drink hos Anna. Vilket var riktigt trevligt, verkligen, Anna hade fixat jättefint. Kvällen började så jävla bra men little did i know att den skulle sluta på botten... Men fredagen gick förbi och i lördags var jag först på opera med mamma och Ludde, sen hängde jag med Julle hela dagen och på kvällen var jag på födelsedags middag + fest hos Beata i min klass. Det var neontema. Den här helgen har kan man verkligen säga att jag har nått botten. Men jag har också haft jättekul! Snart kommer Julia och Siri hit och vi ska planera en resa till sommaren, skoj!

Likes

Comments

Mamma har precis flyttat och just nu är jag hemma hos henne. Solen ligger så himla fint över vardagsrummet, jag och Ludde sitter och äter piggelin. Ska snart åka hem till pappa o sova för jag är så oooootroligt trött.

Likes

Comments