View tracker

Har spenderat de senaste nätterna tillsammans med Agnes och Felix aka. katten som älskar att skrämma livet ur mig och sova på mina fötter.
Vi har tränat, kollat på julkalendern och myst.

Igår begav vi oss in till storstan för att äta sushi tillsammans med Respina och sedan vidare till OCR ninja centret för lite köttande av muskler. Ger dagarna fem av fem toasters. (Har även fått smaka dumplings för första gången i livet av världens trevligaste personal på resturang Mayama!)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vill blogga om så mycket och ut kommer inget. Gör så mycket roligt, tränar, jobbar, pluggar och umgås med fantastiska människor. Glad och lycklig 24 timmar om dygnet. Vi har börjat med utmaningen "Team USA beach 2k17" som jag själv döpt den till här hemma som är en tuff träningsutmaning fram till vi åker till Miami den 12/1.
Har mycket att berätta men vi kör en dagens lista istället för någon novell har jag inte tid med idag!

Dagens humör: Otroligt glad.

Dagens mående: Toppen.

Dagens borde: Plugga.

Dagens smink: Nada som varje dag.

Dagens klädsel: PT tröjan och träningstights.

Dagens planer: Morgon-PW (check), PT-kund (check), benpass och myskväll med Agnes.

Dagens materiella vill ha: Nya träningsskor.

Dagens fundering: Ska jag förkorta eller förlänga min mattekurs.. (är i Miami på slutdatumet).

Dagens beroende: Mjölk (kämpar emot).

Dagens tråkigaste: Skulle vara att jag inte får träffa Agnes förens 20:00.

Dagens längtan: MIAMI!

Dagens superlängtan: Dagen Emilia kommer hem.

Dagens låt: Alone med Alan Walker.Likes

Comments

View tracker

Igår så var jag och Agnes tidigt på gymmet och jobbade på våra chins och pull-ups i ett tungt ryggpass. Han även med två filmer och en kund igår så det var en bra dag. Imorse stod ben och intervaller på schemat och hej vad jobbigt det var. Har även köpt de sista julklapparna så denna dagen klassar jag än så länge också som bra. Men den är inte slut på långa vägar!

Idag fyller även två av mina bästa kompisar år, Emilia och Agnes. Tycker det är ganska sjukt att två av mina närmaste vänner fyller år på samma dag. Bra dag den 1 december helt enkelt!
GRATTIS TILL ER MINA SMÅ HJÄRTAN!

Likes

Comments

Senaste tiden så har jag hängt på jobbet och gymmet. Shoppat på black friday, bland annat denna mysdress ovan! Bästa bring sportswear.

Likes

Comments

Pepparkaksbak tillsammans med Agnes och Josse. Ett fint hus fyllt utav fina vänner, en snögubbe, och en skivstång till mig. Alla nöjda, alla glada.

Likes

Comments

Julbak med en fantastiskt människa aka Agnes. 3-4 timmars arbete blev resulterat i detta.

Likes

Comments

I fredags var jag uppe 06 för att hinna med ett gympass innan jobbet. Passet slutade lite olyckligt när en kvinna flög av sitt löpband, allt gick bra men jag blev helt skakis, obehagligt.
Sedan så har jag jobbet öppning till stängning både fredag och lördag och jag har varit så himla trött så någonting mer har faktiskt inte hänt då jag bara kommit hem och lagt mig i princip. Har tappat min telefon i toaletten, andra gången för i år så nu har jag partyskärm. Och det är väll det som har hänt. Senare kommer William hit och firar ledig söndag tillsammans med mig.
Hoppas ni har haft en fin helg vänner!

Likes

Comments

Idag sov jag länge. Så länge har jag inte sovit på länge. Hann med frukost innan jag rullade ner till bussen. Eller rullade och rullade, jag promenerade.
Ett bra biceps/triceps pass blev det tillsammans med en halvtimmes gång i rejäl lutning, 100 kettlebell-svingar och 8 minuter tabata för magen. Ajaj. Det blev tunga steg upp för mitt berg påvägen hem. Jaja, bra jobb Liza!
Finns det någon föresten som tränar på Friskis så får ni jättegärna hänga med och träna med mig. Så mycket roligare tillsammans!
Sen väntade en drömmig lunch med sötpotatis, palsternacka och en god sallad på mig. Gjorde det inte alls för fick laga den själv men så gott det var. Sötpotatis är livet, och Agnes är också livet och hon kommer hem ikväll så ska äntligen få leka med henne igen. BÄSTA DAGEN!

Likes

Comments

Idag är en mycket bra dag för Liza Ekman och kampen mot toughest 2k17.
Körde ett ryggpass imorse, något jag var mindre nöjd med pga min onda axel som gjorde att jag inte kunde prestera på topp. Har nog väldigt höga krav också så tror nu i efterhand att ryggen fick sig en rejäl omgång trotts allt.
Men med besvikelsen från morgonen som levde kvar så begav jag mig ut på ett utav de tyngsta konditionspassen jag varit med om.
10 stycken backintervaller och en super rusch på plan mark följt utav några kilometer som jag fick i princip kämpa för mitt liv för att komma fram. Är otroligt nöjd, jag är så jävla bra. Jag sprang i samma backe som vi kämpade med på konditionspassen när jag spelade innebandy och det är ju så sjukt att jag på riktigt kan känna hur jag har en lagspelare bredvid mig på vägen upp och hur man verkligen kämpar för att hinna fram och slå i tränarens hand så att man får vända och springa neråt igen. Saknar att träna i grupp mer än någonting annat. Det äger, godnatt på er!
Likes

Comments

Idag är det måndag och bästa dan som vanligt. Känns som klockan är typ tio och läggdags men inte då. Idag har jag köpt ett par nya byxor från Freddy och gjort ett av de bättre gympassen på länge.

Använde mina mini-band under nästan hela passet. Med ett par miniband får man absolut bästa kontakten med utsida lår och vår allas favoritmuskel gluteus maximus.
Men allt blir så mycket jobbigare!
Avslutade med 12 minuters tabata intervaller och sen var mina lår som två stenar som skulle vandra hemåt. Aj.

Hoppas ni har haft en fin dag.

Likes

Comments