Igår hoppade jag och Respina av bussen mitt ute i ingenstans. Påväg mot bästa dan och OCR ninja centret.

Vi var dock ute 1.5h för tidigt och gick långt för att hitta någon typ av civilisation. Hittade efter en lång raksträcka i industriområdet ett hotell där vi blev bjudna på kaffe till och med. Överlevare som jag är hade jag också med mig ägg och min bästa vän, kaviaren.

Sedan öppnade vi porten till centret och hittade två frusna människor i receptionen och senare levde vi lajf i tre timmar. Hängde i ringar, klättrade upp för rep, väggar och ramper. Sprang med viktväst och mycket mera. Trotts att värmen inte fungerade och det var kallare inne än ute så hade vi sjukt roligt.

Jag hade sjukt roligt och vill knappt ens tillbaka till gymmet. Detta är en så rolig träningsform. Jag har dock ont i exakt varje muskel idag och även muskler jag inte visste jag hade. Jag kan alltså knappt ens röra mig framåt.
Men igår var ändå bästa dagen på länge tillsammans med grymma Respina. Stark och motiverande som förstår mig i allt som har med PT, livskriser och träningsmotivation att göra.
Skönt att få träna med en utbildad PT ibland också så slipper man svara på alla frågor själv.

Likes

Comments

Just nu sitter jag på bussen mot Götelaborg. Jag har varit och hälsat på Malin i Strömstad över helgen och samtal på mig ny livsenergi. Vi har ätit, kollat på Nyhetsmorgon, tävlat, tränat, shoppat och framför allt umgåtts. Spelar inte så stor roll vad man gör tillsammans med Malin. Det blir roligt i vilket fall.
Nu taggar jag inför en ny vecka, ska till OCR centret i Göteborg imorgon och leka av mig tillsammans med Respina. Men först mot Kungsbacka och Agnes för först gym och sedan myskväll delux. Det är ju ändå måndag.

Likes

Comments

No time like gymtime.
Förmiddagen spenderades ätandes mat och packandes. Sedan åkte jag in till gymmet och körde PERSONBÄSTA på 7 kilometer, alltså jag är så jävla bra. Och sedan mitt favoritpass, ben. Jag tycker det är så kul att vara tillbaka på Friskis för det är sån stor skillnad på vikterna jag väljer nu och dem jag valde när jag började gymma där. (I tvåan på gymnasiet) så ja det är väll en jävla tur att det har höjts, såklart. Men det roliga är att det inte är tjugo kilo vi snackar i dem flesta fallen utan över 50-60 kilo. Sånt gör mig fascinerad. Det är ju inte samma vikter (på maskinerna) på alla gym så jag brukar bli rätt förvirrad och därför är detta så kul för man ser så tydligt.
Nog om det, jag sitter just nu på bussen påväg till Strömstad och bästa Malin och Koffe Loffe!

Likes

Comments

Jag känner mig alltid 500 gånger snyggare på gymmet än vad jag gör på fest, känner mig snyggare när jag har sprungit en mil än när jag ska ut och dansa. Hade klackar och en röd klänning i helgen på ett röda mattan event. Kände mig helt borta haha. Tur att jag valt livsstil med omsorg med tanke på dessa stora problem!

MEN VET NI VAD. Idag är det onsdag och två personbästa har slagits. Jag håller på att öva greppstryka och hänger rakt upp och ner varje gång jag är på gymmet tillsammans med Agnes. Idag ogillade jag dock Agnes för hon stod och sa "DU HAR INTE KLARAT DET ÄN GE INTE UPP" långt efter att rekordet var slaget och jag hatar ju att förlora och speciellt mot mig själv så jag höll tills allting gjorde otroligt ont och skrek åt Agnes att berätta vad tiden var med hon bara fortsatte "du har inte klarat det än". Efter ett tag var jag tvungen att ge upp och var så besviken och fett arg på Agnes i en sekund innan det visade sig att jag slagit rekordet med typ 16 sekunder. Så jag hann bara ogilla Agnes i någon minut och nu är vi tillbaka på kärlek igen. Som vanligt. Slog även mina 7 kilometer på crossen på rekordtid och körde ett grymt ryggpass. Ja, jag äger!

Likes

Comments

Idag har något fantastiskt hänt.
Jag var köpt kort på mitt absoluta favoritgym (i Kungsbacka) igen. Och jag har blivit frisk från nästan två veckors sjukdom. Illa illa. Hade så mycket energi och var lycklig hela morgonen för att jag visste att jag skulle få träna.
Jag var tvungen att testa på några övningar nere i cirkelgymmet för att se om jag blivit något starkare och oj, jag äger!
7 kilometer på crossen på 30 min. Och några favorit övningar efter det. Var så exalterad och ville göra allting på en gång så det gjorde jag idag. Och det är okej. Idag bara.

Likes

Comments

​Här är lite fler bilder ifrån gårdagen. Har bara bilder från Richards lopp då jag var sen till Daniels och såg bara målgången. Var så irriterad haha. Jaja. Grymma var dem iallafall.

Likes

Comments

Idag har jag varit inne och hejat på två av mina grymma kompisar som sprungit toughest. Är så stolt över dem båda och hade därför tillverkat två medaljer till dem.
Det är pga. Dan och Richard jag och Respina fått vår smarta idé att också springa i Maj nästa år. Är otroligt taggad såg så kul ut idag.
Ni är bäst!!

Jag och Agnes fick skjuts utav bästa Malin hem och ska nu förbereda oss inför röda mattan ikväll. Även tacos står på schemat. Fler bilder från dagen kommer imorgon. Hoppas ni alla har en bra lördag!

Levde även lajf i Dan's jacka.

Likes

Comments

Imorse så var jag iväg på golfklubben på ett kort möte och sedan dess har jag försökt få någonting gjort på datorn och så har jag packat upp det sista av mina grejer sen flytten.
Så himla tråkigt att jag inte kan träna någonting för har varit sjuk hela veckan. Längtar tillbaka till gymmet. Har satt upp nya mål och grejer så är övertaggad.
Idag ska jag bara vara hemma och ladda upp inför bästa dagen imorgon. Återkommer då med varför.

Likes

Comments

En bra torsdag skulle jag beskriva denna som. En väldigt bra men kall torsdag.
Var med Agnes som skulle på möte tidigt inne i Göteborg imorse och vandrade omkring med en kompis runt hela staden. Sedan mötte vi upp Respina på en kaffe och helgplanering. Hann vara hemma en timme innan dagens sista dejt ägde rum. Tillsammans med Jos. Med sushi. Bästa dan!

Likes

Comments

I söndags var jag på invigningen utav det nya gymmet på sjögärde GK. Mycket glada människor och fint väder. Fantastisk utsikt från cardiomaskinerna över golfbanan.

I tisdags fick jag skjuts av min personliga chafför (Agnes) till denna vackra utsikt och ett morgonmöte.

Lite golf har även hunnits med. Fullt normalt att kolla vart bollen tog vägen på parkeringen innan man ens tagit av driverskyddet!

Och denna soliga onsdag som vi haft idag har jag ägnat mig åt en förkylning och åt att umgås med Agnes.
Imorgon ska vi in till Göteborg och bland annat ta en fika med en av mina PT-klasskompisar och toughest kompis. Sen blir det dejt med Josse, är taggad!

Likes

Comments