Bilder från systemkameran från veckan. Värt att man tog med det stenklotet och lät den ligga i lägenheten hela resan haha.
Aja, några pärlor fick man iallafall.
Snygga som få är mina vänner.

Efter jobbet idag prövade jag på ett nytt gym. Nordic vid Frölunda. Shit va stort det var, hade kikat in och tänkt att nej va litet kommer få klaustrofobi. Så visade det sig att det bara var cardio, hopp och lek sektionen. Så värt att ha ett gym fem meter från jobbet och dessutom stort med nya maskiner. Så glad.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter att ha sprungit mellan plan, skrattat så man gråtit och blivit konfiskerad på sitt citronvatten tillsammans KaramEllen så landade jag gott i sängen efter midnatt.

Idag har jag känt mig bakis på livet. För dessa fyra dagarna har varit så härliga. Så stressfria och fyllda av skratt.
Och här är det skyfall från himlen och inställda tåg som gäller, kontrasten.

Nej jag ska inte klaga. Absolut inte. Nu är det sommar och jag har trotts trötthet, hunger och ickevilja efter jobbet gått till gymmet och kört 40 minuter cardio och mage. Jag är så nöjd och längtar till alla sommarens framtida planer, roadtrips och evenemang. Wiie!

Likes

Comments

Med 2.5 timmars sömn har vi nu hoppat omkring en stund på stan. Käkat pirre och fikat. Kakor och mycket smarrig juice.
Nu ska vi rulla vidare mot flygplatsen och vinka Paris adjö!

Likes

Comments

Igår var det midsommar och det firade vi med en riktig brakarfrukost med Eiffeltornet som utsikt. Vi la ut filten och tänkte stanna någon timme. Efter sju timmar, lämnade vi parken sju souvenirer av Eiffeltornet rikare.

Väl hemma gjorde vi oss redo för dans och hamnade tillslut på en legendarisk klubb precis vid Triumph bågen. Rullade hem 06 imorse och nu är vi piggare än någonsin på att fånga dem sista timmarna Paris har att ge oss innan jag och Karamellen åker tillbaka hemåt igen.

Likes

Comments

Torsdag morgon bjöd på croissant, chark, ice Tea och sedan några svalkande dopp och varma timmar vid poolen Josephine baker vid Seine.

Kvällen spenderade vi på Terasse, en skybar med utsikt över Eiffeltornet. Drack det godaste vinet jag någonsin smakat och tillhörande snacks. Vid elva började Eiffeltornet började hela Eiffeltornet glittra. Med de som sken starkast igår var Karamellen och Agnes, så vackra.

Likes

Comments

För en månad sen bokade jag biljetter till Paris för att hälsa på Agnes. Var hon inte visste var att Ellen bokade samma och igår mötes vi alla tre vid den röda björnen utanför tågstationen.
Vi brunchade, smälte, drack vin vid Seine och dansade natten lång. Idag ska vi hitta en pool och ikväll är det vi som hänger på den nyöppnade skybaren.

PS. Fotoautomater på klubbar borde bli lag på att man måste ha. Så bra.

Likes

Comments

Likes

Comments

Berit & Elvy levererar som vanligt god frukost. Välbehövligt efter ett svettigt morgonpass. Det blev en mysig stund i solen tillsammans med Ellen. Nu sitter jag på ett försenat tåg mot jobbet. Härligt härligt.

Likes

Comments

Godmorgon!
Igår var jag och Respi som sagt och klättrade ute vid kviberg. Hade lika kul som förra gången och fick lika ont i fötterna efter skorna. Övade även lite på chins. Vilket jag klarar av att göra nu på egen hand. Inget band, ingen pall, inga vikter som hjälper en upp. Själv.
Det är stort för mig och jag är så glad. Det är långt ifrån perfekt men jag kan härmed dra upp min egen kroppsvikt och kommer kanske att leva längre än innan.
Ifall jag skulle trilla över en klippkant eller liknande.
Ha det bra i solen idag vänner!

Likes

Comments