Efter att ha sovit cirkus fem timmar har jag fångat denna dagen på bästa sätt. Några timmar i solen lyssnandes på mordpodden och sedan lite finrull in till gymmet.
Benpass stod på schemat och mjölksyran var ett faktum. Passerade Coop och även några rundor upp för trapporna vid tomtens hus innan hemgång. Och nu ligger jag här. Död på golvet med blicken upp mot tvn och Mästarnas mästare.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Valborgshelgen har återigen anlänt och folk gör sitt allra yttersta för att förtära så mycket alkohol som bara är möjligt innan tisdagen kommer sig smygande och vardagen är tillbaka igen.
Om det vore en tävling skulle jag ligga i botten. Inte ens en Cola har slunkit ner. Men ute har jag varit. Invigde Club E's nya uteservering igår innan jag och Malin rullade sportbil in till Park Lane och dansade loss bland kostymnissarna. Alltså seriöst, jag var varm i linne, hur överlever ni? Kul var det iallafall. Tack alla!

Likes

Comments

Idag är det fredag och det gillar vi ju. Förutom att brevlådan skrek tom när jag ville att den fylld med en sammets klänning i rosa. Jaja.
140 hipthrusters + två helt nya varianter av utfall har utförts idag på gymmet plus storhandling och trevliga jobberbjudanden.
Jag har köpt en ny ananas att pryda min vägg med, vad tycker ni?
Ha en go fredag.

Likes

Comments

Fun fact: mina röda byxor ser i svartvitt ut som inga byxor alls, haha.
Förutom det roliga så har solen tittat fram idag och tillät mig en lång morgonpromenad innan frukost i riktningen, tills havs.
Gjorde en spenatsmoothie som såg ut som skit och lyssnade på en så spännande podd "en mörk historia" ute i solen.
Levererade latte med bristande latteart och rullade till gymmet.
Blev ett bra rygg/core pass och det känns som jag äntligen är tillbaka efter att legat i feber hela förra veckan.
Efter passet på ca 80 min detourade jag lite till tomtens hus och sprang upp för trappstegen X antal gånger.
Frågade mig själv 100 gånger, vem gör ens så?
MEN blev så avundsjuk när de sprang upp för värsta skidbacken på biggest loser så ja det var så nära jag kunde komma. Någon som vet en fet backe får man gärna tipsa. Och nej, inte väg. Tack å hejs.

Likes

Comments

I söndags var det dags för lillebror att fara upp till fjället igen. Taxi-Liza tog med sin syster och släppte av pojken på centralen och följde sedan upp med sushi och allmänt söndags-stros.

Likes

Comments

Hinder nummer ett i årets tough viking var att slå sig förbi dessa muskelbergen. Pang sa det på fotograf-Liza som stod så nära hon kunde och fota.

Här meddelar Richard glatt att "straffrundan är ditåt, HA-HA"

Ett dopp i isplurret.

Sista hindret, springa igenom dessa och få stötar lät inte helt nice. Men skadeglädje för resten.

Och här ovan har vi squadish som jag var och hejade på och sprang efter under dagens lopp haha. Allt för insta som vi säger. 

Och bästa I.P som sprang med mig idag. Fin är hon också.

Likes

Comments

Jag och syrran satt redo med skidglajjorna tidigt på onsdagsmorgonen och gasade iväg mot Malung och vår lillebror.
Igår hängde vi i backen, plogen och Sanna. Det gick bra ändå, trots att jag nästan svimmade innan första åket. Sedan väntade pirre och filmmys med bröderna i Lowes mancave med dubbeldusch (JA tvål och shampoo i samma) och en ljusstake i form av en jägerflaska.
Idag har vi brummat hemåt och kört lite fel med superchafför Liza, men hallå, vi lever och vi är hemma!

Likes

Comments

Hallå! Long time no see. Vad har jag haft för mig ens?
Jag har iallafall hunnit träna en massa vilket har resulterat i att jag idag inte kan gå, ärligt. Kämpade mig upp ur sängen, fysiskt, och in till gymmet för ett ryggpass. Körde på level ett på crossen för att i huvudtaget få liv i mina ben men framsida lår sitter som två tegelstenar över knäna just nu. Har helt glömt bort att träna framsidan av benen de senaste månaderna faktiskt då jag efter att haft problem med höftbörjaren fått tipset att stretcha ut och inte köra så mycket tunga knäböj så har jag istället snöat in på raka marklyft och baksidan av mina lår är on top of their game now men när jag igår skulle ge mig på böj igen så sa framsidan nej medans min hjärna sa jo och därför gör det ont idag. Inte synd om mig, bara lite.

Sista arbetspassen för min siba karriär har även gjorts. Känns tråkigt faktiskt. Gillade det, även fast jag kanske inte är någon direkt king på elektronik så var det roligt.
Jaja nya möjligheter.
Hörs vänner!

Likes

Comments

05:30 ringde klockan den 30 Mars och redan då kändes det hela vägen ut i fingerspetsarna att det skulle bli bästa dagen. Kan inte ens räkna antalet gånger jag till Malin uttalade orden "Nu har vi det bra Malin!" Under dessa två dagar i Stockholm. Tågresan bjöd på frukostbuffé a la Liz och mycket skratt.
Stros i stan, lunch på Kungshallen och vin, ost från charken och fyra olika sorters marmelad blev vår middag för dagen innan vi vandra de långa 1.5 km vi hade till Globen från vår lägenhet.
Ed löste 1.5 timmars underhållning fantastiskt bra, helt ensam på scen. Geni.
Mall of scandinavia, sushi och roadtrip i Teslan bjöd fredagen på och mitt avslut på Mars månad kunde inte blivit bättre. Tack Malin du äger!

Så mycket glädje med denna människan.

Likes

Comments

Igår hängde man på Lindälvskolan större delen utav dagen. Högskoleprovet stod på schemat och det kändes helt okej ändå. Jag hann klart med allt varje gång iallafall.
Sedan spenderades resten av kvällen med dessa sköna bönorna och avslutades på klubb E. SÅ trött jag var när jag kom hem 03:30 imorse när jag oväntat fått agera Lizassupertaxi 2.0 halva natten. Men jag ät så glad så, jag och körkortet.

Likes

Comments