Med dem här bilderna säger jag hejdå för några dagar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förlåt... jag har inte bloggat på flera dagar! Jag är sjukt ledsen över det men Aja.
Hela veckan (förutom första dagen) har jag ridit en ung häst som heter Espri. Hon är 5/6 år och är inte så jätte framåt. Sitter det rätt ryttare på henne så är hon väldigt fin. Hon är ett jätte snällt Sto. Nu är tyvärr veckan slut och jag har haft den bästa veckan med alla roliga kompisar (och nya).
Just nu (16/7) kl 12:30 är vi på väg till någon ö i skärgården (Med båten alltså).
Vi är 7 båtar och massa roliga människor (och djur)♥️🐾 Ha det så braaa♥️

Likes

Comments

Hej! Nu är jag på karlshem!!!!! (Lite övertaggad). När vi kom så pratade Aud (hon som har ridlägret o äger alla hästar) om säkerhets regler o sånt tråkigt... Sen skulle vi säga hejdå till ens förälder/föräldrar. När vi hade gjort det så skulle alla få en ponny som man skulle hämta från hagen och sendan prov rida. Jag fick fina Spilop som ni ser på bilden ovan. När vi hade ridit klart så hade vi teori vilket innebär att man lär sig saker utan att sitta på häst ryggen.
När vi var färdiga år vi middag (muuums) det blev kötfärsås med spagetti! När vi åt middag fick alla reda på vilka ponnysar man skulle rida och då fick jag Lady Moi❤️
Jag har aldrig ridit henne förut men hon verkar jätte fin.
Nu är klockan 22:45 så jag borde nog sova nu eftersom att vi ska upp kl 07:15 imorgon...
Godnatt på er😘

Likes

Comments

Hej! Idag är det lördag (8/7) och det innebär att jag åker på ridläger imorgon (9/7) !!!! Jag är sååå taggad! Jag känner några som ska dit men inte många. Det innebär att man kan skaffa nya vänner o det är ju alltid roligt att få nya häst kompisar. För er som inte vet så ska jag till karlshems ridläger i 1 vecka. Idag iallafall så ska jag inhandla lite saker till ridläger så som reseförpackningar till schampoo och balsam, skavsårsplåster mm. Aja jag skriver mer imorgon. 👋🏼

Likes

Comments

Hej. Mitt första inlägg här på min blogg. Här tänkte jag lägga upp lite foton och mm om mitt liv som mest handlar om hästar (och lite hund haha)
Idag (min födelsedag hihi) så var jag på hööks och handlade lite som ni ser på bilderna.
Här är vad jag handlade:
Schabrak marinblått från TRINITY
• Grimma Condino marinblå från JH Collection
• Grimmskaft marinblått
• Allroundspö svart
• Ridhandskar Svart/Grå No1 från CRW
• Jodhpur Silverton Beige mocka från CRW®


På söndag (9/7) så åker jag på ridläger på karshem i en vecka. Om ni har möjlighet att gå på ridläger så ska man gå där!! Det är så bra. Aja jag ser så himla mycket fram emot att se alla hästar för jag har bara sett dem som har stått hemma under VT (vår terminen) för det är då jag har ridit där (medryttare)
Jag hoppas att jag får nått söt och fin ponny som jag kan jobba med hihi❤️
Jag tänkte lägga upp lite bilder här från lägret!

Jaja hoppas att alla mår bra så hörs vi nog snart, hejdååå❤️

Likes

Comments