Header

Juli-16

I måndags var både jag och Martin lediga då vi kom hem från Göteborg på förmiddagen. Då slog vi till med en riktig brakmiddag! Bakad potatis med skagenröra, grillad lax och en god sallad. Ni kan nog nästan förstå att matkoma var en självklarhet efter detta intag!

Härligt väder idag än så länge! Hur har ni det? Ska ni hitta på något speciellt?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Juli-16

Igår målade jag om mina naglar när jag ändå bara låg hemma i soffan med en hemsk förkylning. Blev inspirerad av en video på youtube och detta ovan blev alltså slutresultatet. Känns somrigt och fräscht!
Vad tycker ni?

Likes

Comments

Juli-16

En av alla saker som jag älskar med vår trädgård. Djungeln av hallonbuskar fulla med röda mumsiga bär!

Likes

Comments

New in

Dessa underbara krukor/skålar i betong hittade jag på Maxi häromdagen för endast 10 kronor styck! Rena rama kapet om jag får säga det själv! Passar perfekt i sovrummet!

Funderar på att göra som sambon föreslog, hälla dekorsten i och värmeljus. Eventuellt plantera en liten växt i den ena. Vad tror ni om det?

Likes

Comments

Juli-16

Bjuder på en härlig bild från vår husvagnssemester..

Hej på er! Första dagen av 4 veckor på jobbet gjord. Skönt att ha något att göra om dagarna.
Ikväll ska jag bara vara tror jag, äta något gott och kanske göra någon ansiktsmask, vi får se. Men det kan vara skönt efter en helg med massa festande och sena kvällar.

Har ni semester nu eller jobbar ni?

Hoppas att ni får en härlig måndagskväll!

Likes

Comments

Inspo

Lace up bodycon dress Svart - http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/festklänningar/nly-one-1115/lace-up-bodycon-dress-130386-14/

Lace up bodycon dress vit - http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/festklänningar/nly-one-1115/lace-up-bodycon-dress-130386-1/

Wrap coat - http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/jackor/nly-trend-917/wrap-coat-397115-14/

Printed kaftan - http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/badkläder/strandplagg/river-island-2715/printed-kaftan-279958-425/

Halterneck ring dress - http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/festklänningar/club-l-714/halterneck-ring-dress-715145-426/

Off shoulder drape dress - http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/festklänningar/nly-one-1115/off-shoulder-drape-dress-122026-14/

Likes

Comments

Juli-16

Igår såg vi alltså detta band, Smokie! Jag lyssnade på deras skiva hur många gånger som helst när jag var kanske allt från 7 till 14 år. Detta var nästan som nostalgi på något sätt och de var såå himla bra! Jag och svärmor stod och dansade och sjöng med alla andra fans i publiken. Helt klart en stund att minnas!

Likes

Comments

Juli-16

Härom dagen köpte jag hem lite ost och kex att fira med efter skolbeskedet. Något som alltid går hem och känns lite lyxigare!

Vad brukar ni göra för att lyxa till vardagen lite?

Likes

Comments

New in

Denna underbart fina lykta fick jag av mamma igår som en liten present för att jag kom in på högskolan.
Den får stå i sovrummet där den passar in perfekt! Man kan nog ha den som både lykta och vas, men min får vara en lykta!

Likes

Comments

Inspo

Såg att Lager157 precis fått in dessa skönheter! En mjuk bomberjacka!
Jag fick något slags ha-begär när jag såg dem på deras hemsida.. Blir kanske en hemklickad ikväll, vi får se!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw