Header

New in

Tallriksserien Arv, från Ikea.

Dessa tallrikar har jag tittat på under en lång tid och alltid velat ha dem, men det har aldrig blivit aktuellt att köpa dem. Men härom veckan när jag och Ebba gick på Ikea så fick jag bara en feeling och köpte dem helt enkelt! Hade sagt till M ett par veckor innan att jag var trött på våra svarta tallrikar och att det hade varit kul att ha något finare att äta på ibland men inte så pass att man vill använda finservisen, då är dessa perfekta!

Är supernöjd och använder dem nästan varje dag!

Likes

Comments

september16

Godmorgon på er! Ursäkta för den dåliga uppdateringen här på bloggen, men det har varit väldigt mycket jobb nu de senaste dagarna så jag har fått lägga bloggen lite vid sidan av. Men nu ska ni få läsa igen!

Fredag idag, tjoho! Och jag är ledig, underbara fredag!
Ska strax pallra mig upp ur sängen och fixa någon god frukost så jag orkar ta tag i alla saker som står på listan idag.
I eftermiddag åker vi förhoppningsvis och tittar på matta till badrummet vi håller på att renovera. Ser så mycket fram emot när det står klart!

Hoppas att ni får en jättebra fredag!

Likes

Comments

september16

Detta är alltså min första egenodlade gurka! Jag var så stolt att den vuxit sig så stor och att jag ens lyckats odla fram en! Men.. Här om dagen när jag trimmade gräset hemma så lyckades jag trimma av den.. Jag var så försiktig med gräset runt och dum som jag var så flyttade jag inte krukan heller. Så precis när jag släppt "gasen" så slår jag av gurkan också.. Mina väl valda ord var inte så vackra i den stunden om vi säger så.. Men förhoppningsvis så smakar den gott, även fast den inte hann växa till sig!

Likes

Comments

september16

Att ha dessa underbara klasar växande i trädgården är helt underbart!
Vi har så himla mycket mumsigt på vår tomt vilket enligt mig är bland det bästa med hus och stor tomt!

Likes

Comments

september16

Nytt i en utav krukorna ute i trädgården.
Jag tycker verkligen att det är så himla roligt med blommor. Jag har absolut inga gröna fingrar, men önskar att jag hade.. Dock så brukar mina uteblommor klara sig längre än vad de ska tur nog!

Men det där med att få plantera nya färska blommor är en så härlig känsla! Speciellt på hösten är det något visst, då tycker iallafall jag att det är som roligast att köpa nya blommor!

Likes

Comments

september16

Vår kära lilla kisse. Så lurvig, så älskad. Tänk att jag fastnade för just dig i en kull med små söta kattungar.

Det är ofattbart att hon redan är över 1 år dock! Känns som att det var för några månader sen vi hämtade henne och hon knappt vågade gå in i huset.

Har ni något husdjur?

Likes

Comments

september16

Godmorgon! (Ska jag vara ärlig så trodde jag att det var tisdag idag och skrev det först i rubriken.. Är så himla vill om dagarna!)
Hoppas att ni har sovit gott allihopa!
Jag har precis ätit frukost och börjat med alla sysslor som jag ska få klart innan jobbet i eftermiddag. Börjar med tvätten och sen ska jag göra en jätterolig sak som ni ska få se sen! Är så exalterad och nöjd!

Har ni några speciella planer idag?

Likes

Comments

Inspo

Hur underbara är inte alla dessa plagg från Chiquelle?! Och det finns så mycket mer!
Hade jag haft plånboken till det så hade jag kunnat slänga ut i princip alla mina kläder i garderoben och köpa in allt nytt från Chiquelle.. Ibland får man drömma!

Likes

Comments