Header

Johan knäppte den sista bilden lite snabbt lite spontant faktiskt men tycker ändå den blev hyfsad. Nu är vi påväg till Stenarna för att fira Jacob <3 bästa vännen är 18 vilket är så svårt att fatta. Vi har ju växt upp med varandra och nu plötsligt är vi vuxna? Ganska sjukt ändå. Dagen har spenderats framför resväskan för att packa inför morgondagens bravader och datorn för att skriva klart psykologin. Massa tråkigheter men sånt som man tyvärr måste göra. Aja nu ska jag njuta av kvällen, njut ni med människor, för det är ju trots allt långhelg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Alltså sjukaste känslan? Jag är klar med gymnasiet!! Hejdå skolan! Idag skrev vi ju provbanksprov i fysik och det gick helt åt helvete, men vem bryr sig om hundra år? Okej har egentligen skit mycket pngest men samtidigt är jag så lycklig!! Jag är klar! Ingen mer skola nu. Om några veckor springer vi ut och efter det slipper jag se EDs salar något mer. Detta firades självklart med en sushidejt med pappa idag. Bästa. Sen åkte jag hem och sov en timme innan jag åkte upp till jobbet. Jobbar till 23 så det är bara att kämpa på. Typ bara 2,5h kvar nu. Och om två dagar drar jag ju till Cypern!

Likes

Comments

Som ni vet har jag ju redan bestämt mig för hur jag ska ha mitt hår på balen. Efter mycket om och men bestämde jag mig för att ha det lite halvuppsatt eftersom jag inte gillar mitt ansikte när mitt hår är uppsatt, men trots det kan jag inte låta bli att inspireras av olika frisyrer på weheartit. Det finns ju så mycket fint!!

Likes

Comments

För på fredag drar man ju till Cypern! Hur sjukt?? Känns som att jag har sett fram emot det här så länge men att det alltid varit flera månader kvar, men nu, nu är vi där. Vi ska bara ta oss igenom ett fysikprov imon bara. Och jobb 16-23 efter det, fyfan kommer dö.

Likes

Comments

Favoriter i lurarna just nu. Petters låt är fantastisk och den går ju på repeat just nu. Svensk hiphop är så underskattat. Det är där alla känslor finns.

Likes

Comments

För idag åkte favoritblusen fram och jag tog sovmorgon. Skulle egentligen tränat imorse men efter att ha varit vaken till 00.45 för att lämna in psykologin så orkade jag helt enkelt inte. Psykologiredovisningen gick helt ok så nu ska jag bara ändra min redovisning efter kritiken jag fått och sen är jag klar. Känner att det inte är några problem men fysiken däremot :-) pluggar och pluggar men ingenting fastnar. Kan typ kapitel 1 och 2 men av resterande kapitel står det still i hjärnan… fyra timmars fysikprov är inte direkt något jag ser fram emot.

Likes

Comments

Älskar att det är såhär man glidit runt hela helgen utan att frysa. Dock så är ångesten och paniken just nu enorm. Vet inte vart jag ska ta vägen faktiskt. Just nu ligger jag och skriver på min psykologi som måste vara inlämnad innan 23.59... och hela dagen har bestått av fysikplugg och jag har insett att jag verkligen inte kan något alls :)) fyfan vad mycket ångest jag har, vet inte vad jag ska göra för man kan omöjligt lära sig allt det här tills på onsdag. Jag är körd helt enkelt :-) fyfan vill spy. Men hoppas ni haft en bra helg och njutit av solen!

Likes

Comments

Igår var man 70-tal deluxe. Men det var okej, kände mig verkligen så somrig. Älskar solen så mycket, hade på riktigt glömt hur det känns när det är varmt. Köpte både bikini inför Cypern och morsdags-present igår så det känns bra. Sen jobbade jag ju 18-22 också och det var ett helvete :-) efter 21 så var vi knappt några kvar och det var ett helvete. Det var så mycket folk och det fanns ingen mat så jag fick kliva in i köket, jag kan ju inte ens köket. Kan boppen hyfsat så det gick ändå och sen fick jag packa burgarna i köket, några hamnade upp och ner men vad gör det om hundra år? Nu väntas plugghelg för på måndag har jag psykologiredovisning och på onsdag fysikprov. Usch döda mig :))

Likes

Comments

Alltså vädret idag?? Sjukaste jag varit med om, det var ju typ 30 grader ute?! Tyvärr lökade ju alla sönder för det var inte någon som riktigt var beredd på det här. Svarta jeans idag var ju inte det smartaste valet jag gjort... gänget tog iallafall en promenad bort till Ica Maxi och köpte glass, det var ett smart val heh.

Dock skrevs ju sista provet i matte 5 idag och det kändes ändå bra. Man kanske klarar ett C iallafall. Hade verkligen känts så bra, att få bekräftelse efter alla jävla timmar man suttit, allt man valt bort för att plugga. Men men det är bara att vänta och se. Fredag imon, dock inte jättetaggad för helg eftersom den kommer innebära fysikplugg :/ jobbar dock imon mellan 18-22 så det är väl det enda breaket jag kommer få. Måste komplettera i svenskan imon med vilket suger, men det är värt det i slutändan.

Likes

Comments

Hör upp fina läsare! Jag och några andra från min klass har startat en insamling för att hjälpa till i kampen för att stoppa tjuvjakten. Detta är ett så sjukt viktigt arbete då en elefant dog varje kvart förra året och en noshörning var sjätte timme för sina horn. Så många djur dör och misshandlas för människans själviska behov och då kan vi inte påstå att vi utvecklad positivt globalt när så många djur blir nästintill utrotningshotade. Hjälp oss i kampen mot tjuvjakten genom att skänka en valfri slant, varje liten krona är viktigt. Ett lite bidrag kan hjälpa så mycket! Snälla sprid och donera. Vi har dessutom ett instagramkonto @djurensrevansch som ni gärna får följa. Kampen mot tjuvjakt är viktig!

http://egeninsamling.wwf.se/parkvakt/5-6253

Likes

Comments

Instagram@lizabjursell