Är helt in Love med mina nya solglasögon, älskar dom, älskar det minimalistiska.

Långfredagen har jag spenderar med min familj hos mormor för påsklunch, men nu är jag hemma och ska bara snabbt packa innan jag ska in till stan för att träffa några tjejer.
&
Igår så lyckades jag klicka hem lite fina vårkläder från NA-KDs påskrea som jag längtar efter att få hem och prova. Det finns verkligen så mycket fint, och känns som att jag verkligen behöver uppgradera hela min garderob nu när det blir vår. Det går för fort för att jag ska hinna med...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dagen idag har varit verkligen super mysig, en lugn dag med rätt människor precis vad jag behövde. Mötte upp en väl saknad Alva i stan vid 12 för att äta lunch på Le Pain mycket att prata om sedan sist helt klart!! Efter lunchen blev det att jah träffade Josefine för en fika & en vända i stan. Nu väntar en hemma kväll med min mamma, så sällan jag är hemma och tar mig tid med henne.

Trivs såhär. Såhär lagom, med lagom mycket att göra, då mår jag bäst.

Likes

Comments

Godnatt på er!!
Har haft en väldigt lugn dag idag, men ändå så har jag inte hunnit med allt jag skulle gjort... Det är så typiskt mig!! När jag vet att jag har gott om tid så blir jag alltid sen. Tänker att "det är lugnt, lång tid kvar" sen står man där och skall hinnande allt på fem minuter.

Jaja, idag har jag iallafall jobbat och gått på en kvällspromenix. Älskar kvällspromenader man somnar så skönt sen!! Så nu skall jag krypa ner & se på lite Netflix för att sedan sova.

Likes

Comments

Min vecka kan man beskriva med ett ord, stress.
Jag har stressat som en galning denna vecka, och det är det värsta jag vet. Har varit i skolan för att direkt efter skolan bege mig direkt till jobbet, från jobbet hem för att hinna med lite plugg och sedan försöka sova.

Jag minns inte senast jag fått så lite sömn under en vecka... Ush!! Hoppas nästa vecka blir mycket bättre!
Är gladare än vanligt över helgen nu, ikväll skall jag mysa med Collan som äntligen kommit hem (!!) har inte träffar henne på nästan hela sommaren så blir mycket att ta igen, precis vad jag behöver!

Likes

Comments

​Har gått och suktat efter en vinröd väska ett bra tag nu, tycker det är superfint och livar upp vilken outfit som helst. Dessa tre från Givenchy, YSL & Stella McCartney är mina favvisar för tillfället, är dom inte så tuffa?! Frågan är bara om dom är tuffa nog. Min stora kärlek har i livet är just väskor, men jag har en tendens att tröttna på väskan jag gått och trånat efter när jag väl fått hem den. Vilket jag absolut inte vill göra, så ska tänka igenom mitt val ordentligt this time!

Likes

Comments