Gårdagen var en riktigt bra dag, vi spenderade större delen av dagen på stranden, men vid klockan sju hade vi bokat bord på m-eating.
M-eating är denna jättemysiga fyr-stjärniga resturang som finns i Mykonos som verkligen har hur god mat som helst, det var verkligen värt besöket.

How ever, mykonos är verkligen en ö jag redan nu rekommenderar, det är så himla mysig stämning på hela ön och så otroligt vackert.

Bilder från gårdagens outfit

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

I söndags kväll kom vi fram till ön Mykonos i Grekland, hur fin ö som helst verkligen, en av finaste platser jag varit på.

Vi har hittills kollat in stan och varit på stranden, vi har lyckats hyra en moped och det är supersmidigt att ta sig runt på ön. Vi har även bokat en båttur tills imorgon som verkligen ska bli jättemysigt, den skall ta oss runt ön så vi får se ännu mer.


Likes

Comments

På ren impuls för lite mer en en vecka sedan åkte jag in till stan för att färga håret mörkt, i början var det så ovant att jag stannade upp varje gång jag såg min spegelbild. Men, det växer definitivt på mig och känns mycket mer naturligt än min gamla hel-blekta look. Just nu trivs jag i det väldigt bra, men funderar på att bli lite ljusare till sommaren, så vi får se hur länge det stannar!!

Likes

Comments

Är helt in Love med mina nya solglasögon, älskar dom, älskar det minimalistiska.

Långfredagen har jag spenderar med min familj hos mormor för påsklunch, men nu är jag hemma och ska bara snabbt packa innan jag ska in till stan för att träffa några tjejer.
&
Igår så lyckades jag klicka hem lite fina vårkläder från NA-KDs påskrea som jag längtar efter att få hem och prova. Det finns verkligen så mycket fint, och känns som att jag verkligen behöver uppgradera hela min garderob nu när det blir vår. Det går för fort för att jag ska hinna med...

Likes

Comments

Dagen idag har varit verkligen super mysig, en lugn dag med rätt människor precis vad jag behövde. Mötte upp en väl saknad Alva i stan vid 12 för att äta lunch på Le Pain mycket att prata om sedan sist helt klart!! Efter lunchen blev det att jah träffade Josefine för en fika & en vända i stan. Nu väntar en hemma kväll med min mamma, så sällan jag är hemma och tar mig tid med henne.

Trivs såhär. Såhär lagom, med lagom mycket att göra, då mår jag bäst.

Likes

Comments

Godnatt på er!!
Har haft en väldigt lugn dag idag, men ändå så har jag inte hunnit med allt jag skulle gjort... Det är så typiskt mig!! När jag vet att jag har gott om tid så blir jag alltid sen. Tänker att "det är lugnt, lång tid kvar" sen står man där och skall hinnande allt på fem minuter.

Jaja, idag har jag iallafall jobbat och gått på en kvällspromenix. Älskar kvällspromenader man somnar så skönt sen!! Så nu skall jag krypa ner & se på lite Netflix för att sedan sova.

Likes

Comments