Under lunchrasten så gick jag, Johanna & Alyssa till Le pain och unnade oss chokladmuffins, min absoluta favorit treat!! Skall jobba efter skola så tänkte att jag skulle unna mig lite extra energi, annars så undviker jag sötsaker men lillördag eller hur?

Likes

Comments

Godnatt på er!!
Har haft en väldigt lugn dag idag, men ändå så har jag inte hunnit med allt jag skulle gjort... Det är så typiskt mig!! När jag vet att jag har gott om tid så blir jag alltid sen. Tänker att "det är lugnt, lång tid kvar" sen står man där och skall hinnande allt på fem minuter.

Jaja, idag har jag iallafall jobbat och gått på en kvällspromenix. Älskar kvällspromenader man somnar så skönt sen!! Så nu skall jag krypa ner & se på lite Netflix för att sedan sova.

Likes

Comments

Min vecka kan man beskriva med ett ord, stress.
Jag har stressat som en galning denna vecka, och det är det värsta jag vet. Har varit i skolan för att direkt efter skolan bege mig direkt till jobbet, från jobbet hem för att hinna med lite plugg och sedan försöka sova.

Jag minns inte senast jag fått så lite sömn under en vecka... Ush!! Hoppas nästa vecka blir mycket bättre!
Är gladare än vanligt över helgen nu, ikväll skall jag mysa med Collan som äntligen kommit hem (!!) har inte träffar henne på nästan hela sommaren så blir mycket att ta igen, precis vad jag behöver!

Likes

Comments

​Har gått och suktat efter en vinröd väska ett bra tag nu, tycker det är superfint och livar upp vilken outfit som helst. Dessa tre från Givenchy, YSL & Stella McCartney är mina favvisar för tillfället, är dom inte så tuffa?! Frågan är bara om dom är tuffa nog. Min stora kärlek har i livet är just väskor, men jag har en tendens att tröttna på väskan jag gått och trånat efter när jag väl fått hem den. Vilket jag absolut inte vill göra, så ska tänka igenom mitt val ordentligt this time!

Likes

Comments

Onsdag igen och halva skolveckan har gått. Idag så ska jag efter skolan kolla på Sam vs Sjölins fotbollsmatch, det är ju inte skolorna i sig som ordnar det pga komplikationer förra året. Men lika kul är väl det ändå.

Direkt efter det skall jag in och jobba mitt första hela pass, och jag jobbar mellan 17-21. Önska mig lycka till!!

Likes

Comments

Idag står det bowling med klassen på schemat, kommer bli intressant med tanke på att jag inte spelat det på 6 år. Men det är ju alltid roligt med sådana här klass dagar.

Lite bilder på detaljerna på dagens outfit.

Likes

Comments

Min lördag har varit lite sisådär, fick migrän vid lunch och har varit sängliggande hela dagen. Mot kvällen lättade det och jag åkte till Kajsa bara för att ta det lugnt, så skönt med denna tjej att man bara kan sitta och göra ingenting!

Imorgon hade jag tänkt åka in till stan för att leta höstjacka, har några stycken jag kollat in i förväg. Älskar höstkläder, oversized och mysigt älskar!!

Likes

Comments