​Hehe....ska berätta en sak som hände mig torsdag...........

Så....det hela med att jag var i skolan i torsdags och det rast så jag satt där med mina vänner och snackade, sen gick jag in i toaletten för att antingen kissa eller så fixa mitt hår.....kommer inte riktigt ihåg....men var i alla fall på toan när jag hörde några wannabe orten guys/boys typ ropa eller skrika eller vad de nu höll på med. Och jag bara "oookeej" (inte så att de inte skriker typ hela tiden eller något....för när de pratar får man ont i öronen), så jag öppnade dörren till toaletten och så ser jag en kille framför mig.....jag kollar upp på killen och så tänker jag "vem fan är den här killen" och han glor såklart på mig och jag stod bara där och försökte komma ihåg vart jag sett honom. Helst plötslig säger mitt hjärna typ "ka ching" och så blev det typ hur akward som helst för att killen som stod framför mig var min gamla crush....en kille som jag hade en crush på när jag gick i sexan. 

Från ingenstans hör jag mig själv säga......"Hej S****" och log och han bara..."Hej Elizabeth" med en jätte mörk röst och sen går jag därifrån. Och det var sååå akward asså😂​.. 

Xaxa 😂​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag vet att jag har varit jätte inaktiv och det är på grund av nationella prov, vanliga prov, läxor och andra saker (som att sova och äta), men nu när jag bara har en muntlig del an nationella prov kvar så tänker jag försöka skriva lite mer :)

De senaste dagarna har jag blivit typ "besatt" av skräckfilmer och normala filmer också, jag har kollat på två tre skräckfilmer och en normal film och de var riktigt spännande thou.

Film nr1: "The book of Henry" (den är sorglig fast ändå bra, kom ut i år så den är typ fresh of the boat).

Film nr2: "Split" ("Split" är en kinda skräckfilm, handlar om tre tjejer som blir kidnappade av en man som har flera olika personligheter han har typ olika själar som bor i honom ock filmen var mer spännande än läskig tycker jag).

Film nr3: "Rings" (hehe...handlar såklart om Samara och den är jätte läskigt, men har dock inte kollat klart filmen).

Film nr3: "It"/"Det" (det om en clown som äter upp barn, har inte heller kollat färdig den).

Så...jag har täckt kolla färdig de sista filmerna och se om jag överlever de, men jag rekommenderar dessa filmerna för att de är bara såå spännande och läskiga också

:)))

Likes

Comments

Asså JAG vet...jag skrev innan att jag skulle försöka skriva typ varje dag nu när jag har höstlov men ehh....tyvärr har jag bara inte haft tid (såå typical me thou...).

Men jag har inte gjort så mycket idag, har ba varit hemma o chillat med med syskon, kollat på Kim Possible och Fairly Odd Parent med min lilla prins o sånt. Och sen nu på kvällen har jag varit inne på Aftonbladet o kollat på OMG News. Men asså jag skulle faktiskt rekommendera folk som gillar skvaller fast ändå inte skvaller att kolla på den för att de tre människorna som sitter dr har bara såå roliga åsikter om saker o ting.

Men nu ska jag hålla på med franska o sen typ läsa elr nåt innan jag ska sova.

Likes

Comments

Nu är det äntligen höstlov (för mig i alla fall) och det e hur skönt som helst, ska dock vara hemma o kolla på serier, sova o äta så.... :). Men nahh...så lat e jag inte, jag har tänkt använda höstlovet för att hinna ikapp med olika ämnen i skolan (särskilt franska....) och så ska jag försöka blogga mer o sånt....yes.

Men för er som har höstlov så e det bara att chilla och för er som inte har det är det bara att jobba på....hehe.

Tschüss tschüss<3

Likes

Comments

Ska ha prov i hemkunskap imorron o e jätte stressad för jag har inte hunnit plugga så mycket och jag behöver liksom mina meritpoäng för att komma in i ett bra gymnasium (så ni vet har jag funderat på "Spyken" för jag vill liksom gå i en skola med seriösa elever....asså inte såna som håller på hela tid...urgh).

Bien oui....ska fortsätta plugga så au revoir<3


Likes

Comments

Skapade nyss en insta accout o behöver lite följare....känner mig lite mobbad just nu så please följ.

Likes

Comments

Hola som sagt, jag e Elizabeth a.k.a Liza/Lizzi o detta e min blogg. Anledningen till att jag har startat en blogg e för att jag hatar att skriva och behöver därför "lära" älska skriva (lol). Men jag kommer btw blogga om randon saker så emm....om ni tycker att jag e typ tråkigt får ni isåfall kommentera det så att jag vet det...

Love Liza<3

Likes

Comments