Asså JAG vet...jag skrev innan att jag skulle försöka skriva typ varje dag nu när jag har höstlov men ehh....tyvärr har jag bara inte haft tid (såå typical me thou...).

Men jag har inte gjort så mycket idag, har ba varit hemma o chillat med med syskon, kollat på Kim Possible och Fairly Odd Parent med min lilla prins o sånt. Och sen nu på kvällen har jag varit inne på Aftonbladet o kollat på OMG News. Men asså jag skulle faktiskt rekommendera folk som gillar skvaller fast ändå inte skvaller att kolla på den för att de tre människorna som sitter dr har bara såå roliga åsikter om saker o ting.

Men nu ska jag hålla på med franska o sen typ läsa elr nåt innan jag ska sova.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är det äntligen höstlov (för mig i alla fall) och det e hur skönt som helst, ska dock vara hemma o kolla på serier, sova o äta så.... :). Men nahh...så lat e jag inte, jag har tänkt använda höstlovet för att hinna ikapp med olika ämnen i skolan (särskilt franska....) och så ska jag försöka blogga mer o sånt....yes.

Men för er som har höstlov så e det bara att chilla och för er som inte har det är det bara att jobba på....hehe.

Tschüss tschüss<3

Likes

Comments

Ska ha prov i hemkunskap imorron o e jätte stressad för jag har inte hunnit plugga så mycket och jag behöver liksom mina meritpoäng för att komma in i ett bra gymnasium (så ni vet har jag funderat på "Spyken" för jag vill liksom gå i en skola med seriösa elever....asså inte såna som håller på hela tid...urgh).

Bien oui....ska fortsätta plugga så au revoir<3


Likes

Comments

Skapade nyss en insta accout o behöver lite följare....känner mig lite mobbad just nu så please följ.

Likes

Comments

Hola som sagt, jag e Elizabeth a.k.a Liza/Lizzi o detta e min blogg. Anledningen till att jag har startat en blogg e för att jag hatar att skriva och behöver därför "lära" älska skriva (lol). Men jag kommer btw blogga om randon saker så emm....om ni tycker att jag e typ tråkigt får ni isåfall kommentera det så att jag vet det...

Love Liza<3

Likes

Comments