Ååå, herregud vad trött jag är...skulle kunna somna nu men aja. Nu är jag i alla fall på Marieberg och ska om typ en timme kolla synen vilket ska bli spännande. Jag har ont i huvudet och allt möjligt så jag vill egentligen bara sova nu! Men förmodligen så kommer jag att få glasögon, tyvärr.

Jag har idag kollat på bio med skolan. Vi var på bio Roxy och innan jag gick ditt så följde jag med en kompis till Karro (karolinska gymnasiet). Jag hängde där ett tag för att jag inte skulle behöva stå ute, frysa medans jag väntade på lärarna och de andra som skulle se på bion. Liksom jag vill inte stå ute i -1 grader och frysa ihjäl mig och ja, det var minus imorse! Sedan såg vi på "fucking Åmål" och jag tyckte att den var ganska bra men alla tyckte inte det. Vi kommer förmodligen de en till film där ganska snart som heter "dröm vidare" tror jag. Vi fick en liten spoil av den för att "fucking Åmål" inte funkade i början så vi började att kolla på den men typ bara i fem minuter. Jag ska nog ändå kolla på den hemma. I alla fall så ska jag kolla synen typ nu så vi hörs till helgen<333

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Idag så fyllde som sagt vad världens snällaste människa 20år!! Jag har grattat henne genom en lång och ganska fin text om jag får säga det själv. Jag tror att hon blev väldigt glad eftersom att hon skrev tillbaks. Hon skrev fint tillbaks och jag började såklart att gråta. Liksom jag blev så glad av det hon skrev och alla stöttande ord. Liksom jag började gråta för att hon (och jag:) hade skrivit så fint och jag gråter inte för vad som helst utan bara det bästa.

Jag har haft prov på spanskan idag...jag vet inte hur det gick men jag blev färdig första av alla. Det tog typ en halv timme att skriva provet som var fem sidor långt. Jag vet ett fel som jag skrev men det var för att vi inte hade lärt oss det ordet och sedan skulle vi kunna det utantill liksom. Så jag vet absolut inte vad jag får för betyg på provet men jag hoppas så klart på det bästa. Jag fick dock världens bästa magkänsla att det gick bra på provet och när jag kom ut ur klassrummet var jag tvungen att skrika:) Men hoppas på det bästa asså och det har gått bra flera andra gånger på spanskan och våran lärare har sagt att det har varit bra så hoppas asså men vi får förmodligen svar på måndag!

Idag hade vi bild men vi gjorde inge eller vi typ tog kort och typ inge mer asså. Men jag käkade också chokladmuffins idag efter som att det är chokladmuffinsens dag. Men aja svara gärna på det under, tack<33 (svar kommer i nästa inlägg)

Likes

Comments

Hej och förlåt att jag har varit borta i några dagar. Jag har haft väldigt mycket prov och så vidare. Nu hade jag ett prov idag om lag och rätt. Imorgon så har jag prov i spanskan så jag ska plugga på det nu direkt efter jag lagt upp detta inlägg. Jag måste läsa ut min bok för att jag ska ha något boksamtal i skolan. Sedan har jag en läxa tills imorgon då jag ska kunna spela en låt på piano och sedan har jag en annan läxa i musik tills på fredag då jag ska kunna fyra låtar plus deras historia!

Nu har jag precis ätit fisk och potatis. Efter att jag hade ätit så bakade jag chokladmuffins tills imorgon då det är chokladmuffinsens dag:) Jag ska alltså äta muffinsen imorgon men jag provsmakade lite idag, hehe!!

Nu ska jag i alla fall duscha, plugga ock komma på en fin text till världens bästa människa som fyller tjuga år imorgon!!!! Kommer då imorgon att uppdatera under dagen för att berätta vad hon tyckte om min text, vad jag skrev och allt möjligt. förmodligen så skriver jag på min lunch som är typ fett kort men jag pallar inte äta skolans mat (jag äter den ändå). Kommer också uppdatera på torsdag fast då ganska sent på kvällen för att jag ska kolla min syn så får ni också reda på om jag får glasögon eller inte. Förmodligen kommer det också ett inlägg under helgen<33

Ps. skriv gärna i kommentarerna hur ofta ni vill ha uppdatering!<33

Likes

Comments

Idag så har det varit en lång dag medans det ändå inte har varit det. På torsdagar har jag bara tre lektioner. Liksom jag börjar klockan 09:30 och då har jag en timme med mentorstid. Efter det hade jag en halv timmes rast för att sedan ha idrott. Idrottslektionen pågick i 50 minuter och sedan var det lunch. Lunchen var en timme och tio minuter lång och efter det så hade jag bara 55 minuter kemi. Alltså slutade jag fem minuter i två. Senare på eftermiddagen så var jag och min kompis på stan! När jag kom hem så åt jag bara mat och nu ska jag plugga. Jag ska plugga till mitt spanskaprov på onsdag men också till ett prov i SO:n på tisdag. Jag ska faktiskt också spela lite piano. På piano spelar jag "7 years" som jag håller på att lära mig just nu! Förlåt att det blev lite långt idag men det har varit en ganska händelserik dag idag. Hoppas ni mår bra i alla fall<33

Likes

Comments

Idag har vi haft en ganska chill dag i skolan men det har varit regnigt och så. Efter skolan åkte jag med min bästi till max och hon käkade lite. Alltså vi åt på max (Behrn arena) i Örebro. När jag sedan gick av bussen på stan så träffade jag min gamla klasskompis så vi pratade lite och sedan tog jag bussen till Marieberg. Väl på Marieberg så skulle jag fixa en tid för att kolla min syn men de kollade lite snabbt vad det var för synfel och då såg jag dåligt på nära håll. Så nu måste jag kolla 40cm från mobilen och datorn. Vilket är jättesvårt liksom nästan en halv meter från mobilen och så ska du snapa i typ en och en halv vecka framåt. Jag fick då en tid att kolla synen på vilket blev nästa torsdag halv sex på kvällen. Men nu ska jag snart äta kvällsmat och sedan läsa lite ur min bok "Förr eller senare exploderar jag" efter det ska jag bara sova. Boken är bra och jag har kommit mer än halvvägs och efter det ska jag ha något boksamtal i skolan vilket alla säger är fett tråkigt men jag vet inte. I alla fall hoppas jag att ni har haft en bra dag och fortsätter att ha det så hörs vi imorgon!

Likes

Comments

I helgen har jag shoppat lite. Jag fick ett par skinstövlar från riker av mamma och så fick jag ett par byxor. Byxorna är från Cubus och heter high waist Hannah och de är stay black. På lördagskvällen åt jag kyckling, pommes och tsatsiki. Jag gick sedan och lade mig för att jag hade sådan fruktansvärd huvudvärk som jag har än idag. Under natten vaknade jag två gånger på grund av huvudvärken och kunde nästan inte somna om för att jag hade så ont i huvudet. Jag har haft bara lite huvudvärk fast konstant i typ två veckor och nu gör det liksom ont på riktigt. Mamma tror att det är min syn så jag ska kolla den i veckan. Både mamma och pappa har synfel så det skulle inte vara så konstigt om jag också hade det. Liksom jag har två storasystrar som inte har synfel förutom lite färgblindhet så det skulle också vara konstigt om inte jag skulle ha synfel. Hoppas ni har haft en bra söndag!

Likes

Comments