Igår var jag på väla för att köpa lite grejer till skolan som börjar imorgon ;( Jag köpte två par jeans, en par mörk blåa & ett par svarta för att mina förra sprack. Jeansen är ifrån Gina Tricot. Låset kommer från TGR, Pennor & suddgummin mm kommer från Akademi bokhandeln, Kalendern är från Åhléns & det ena skriv häftet är också där ifrån & till sist ett till skriv häfte från granit.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Finns väll inte så mycket att skriva men har varit på fotbolls träning, ÄNTLIGEN! Har inte spelar sedan Stadium Sports Camp! Lyckan att få lira boll igen <3

Likes

Comments

6 stycken klänningar från Chiquelle. Detta är klänningar som är väldigt snygga men vissa av dom är klänningar som inte passar mig. Min favorit är nog den tredje bilden för, tycker det var häftigt med snörena. Med det är en klänning som tyvärr inte passar mig ;(

Likes

Comments

Jag startar denna dagen med en Inspo bild. Allting kommer från Nelly.com! Jag älskar svarta outfits med en liten detalj, guld. Super snyggt!!

Örhängena är från Marc Jacobs. Väskan är från Ralph Lauren. Klockan är från NYL Accsessories. Skorna är från NLY Shoes. Toppen är från New Look. Och till sist byxorna som är ifrån Only.

Likes

Comments

Marmor, asså omg! Det är så snyggt! Ska definitivt ha det när jag har flyttat hemifrån och har råd hehe. Men någon gång ska jag ha det i mitt hus/lägenhet. Jag och min kompis Ella ÄLSKAR marmor. Men har ändå lite marmor hemma, mitt IPhone skal och även mina hörlurar.

Likes

Comments

Igår var ja med Thea, Ella. Jag var även med Filippa men hon kom senare på kvällen! Vi var i hamnen för att det var en Viken Fest där nere & vi var där till ungefär 23 på kvällen. Det var en bra kväll!

Likes

Comments

Detta är vad jag har på mig idag!
En svart lång armad tröja från Bik Bok. Shorts från Gina Tricot. Mina Vita adidas skor. Örhängen från Gina Tricot & till sist skärp från Chelsea. En väldigt enkel outfit ;)

Likes

Comments

Detta är min hund Hasse. Han är en cockerpoo och han är 11 månader gammal.

Likes

Comments

Idag har jag på mig en svart jeans kjol, den kommer från Bik Bok. Sedan har jag en rosa blus som kommer från H&M.

Likes

Comments