Hej allihopa! Idag är det söndag och jag har inte gjort så mycket. Jag vaknade vid 9 ungefär. När jag hade vaknat gick jag upp och åt amerikanska pannkakor. Till pannkakorna åt jag grädde med hallon och så drack jag även apelsin juice. När jag åt så kollade jag på serien Jenter som finns att se på NRK. Den är så himla bra och min favorit serie just nu. Serien handla om 4 tjejer som råkat ut för massor av problem osv, nästan som skam fast för yngre och det är även yngre skådespelare.

Jag är helt fast i den serien så jag har nästan kollat hela dagen hehe. Iallafall, ungefär klockan halv 4 bestämde jag mig för att göra en smoothie. Det va meningen att det skulle vara en smoothie men det blev som en yoghurt. Jag tänkte dela med mig av receptet. Efter som att "smoothien" blev för tjock så åt jag den som en yoghurt med müsli i. Det va väldigt gott och man blev väldigt mätt snabbt.

• Hallon
• Blåbär
• Jordgubbar
• Mangoglass
• Yoghurt
• Juice


Det var allt för detta inlägg! Kommentera gärna vad ni tycker om bloggen och vad jag ska göra för inlägg. Ha det bra!

Likes

Comments

Hej allihopa! Detta är första inlägget på min blogg. Jag kommer att lägga upp allt från vad jag gör på dagarna till recept osv.

I detta inlägg tänkte jag visa en tröja som jag beställde för ungefär en vecka sen. Det är en grå sweatshirt med texten "DRITTSEKK". Den är inspirerad av serien Skam. jag tycker att den är väldigt mysig och även snygg.

Jag länkar hemsidan där man beställer den nedanför. Den kostar 449kr och det finns massor av olika texter och färger!

https://www.kosegruppa.se

Hoppas att ni har haft en bra dag och att den blir lika bra imorgon!<3

Likes

Comments