Alla bilder ovanför är tagna av Rakele! Ni kan hitta hennes blogg på http://nouw.com/rakeles. Ni borde verkligen checka in där, hon tar helt fantastiska bilder!

Dagens outfit. jeans, en "Back to the future" T-shirt samt min älskade Supreme-Jacka.

Hej! Min vecka har varit helt fantastisk, till att börja med. Nu är den sista veckan med vanlig skola ÄNTLIGEN slut! Nästa vecka har vi bara lugna saker bortom skolan, som Klassens och Årskursens dag då vi åker iväg och gör mysiga saker som att bada m.m. Iallfall, Måndagen och Tisdagen flöt på som vanligt, otroligt skönt att äntligen vara klar med allt. Onsdagen hade vi halvdag då vi på eftermiddagen såg på niornas avslutnings-show. riktigt skönt att få sluta tidigare, då vi på natten skulle ses kl 2 vid skolan. Så jag kom hem och la mig samma tid som vanligt. Kl 01.00 vaknade jag, klädde hastigt på mig och packade ned frukosten, och gav mig sedan väg på cykeln mitt i natten. När jag kom till skolgården möttes vi av ett hav av cykellysen. det såg s häftigt ut! Iallfalla, vid 02.30 gav vi oss iväg- Vi cyklade från liljeholmen ut till Skeppshomen, runt Skeppsholmen och sen till utkiksplatsen vid Slussen, där vi satte oss och åt vår frukost.- Klockan var typ 03.30, och solen var nästan uppe. det var jättevackert och supermysigt. efter det åkte vi vidare på Södermalm, och slutade turen med ä visit på Västerortsbron, med utblick över Årstadahl, och slutligen tillbaka till skolan. Jag var hemma igen vid 05.00. Mpste säga att jag är positivt överraskad av hur kul och mysigt det var, om jag fick skulle jag definitivt göra om det! På Torsdagen tog jag det bara chill, kollade på Netflix och myste med azlan. På kvällen var jag och mamma själva, så vi beslöt oss för att ha en spakväll. Supermysigt! Nu sitter jag iallfall här på fredagseftermiddagen och skriver det här inlägget, eftersom jag precis kommit hem från skolan.

I Helgen så ser jag fram emot Berjas-lägret, ett träningsläger med mitt handbollslag. Vi ska enbart ha dys, och lägret håller på Lör + Sön, från 10.00 - 16.00. Så jag ser fram emot att bli mycket starkare! Förhoppningsvis ska vi också på Söndag kväll åka och hälsa på några valpar som vi är intresserade av. vi har ju planer på att snart skaffa en valp, och de här valparna var ju verkligen såååå söta! Förhoppningsvis övertygas även pappa om att vi ska ha valp om han får träffa dessa. Måndag & Tsidag är jag också ledig, så hoppas på att kunna planera in något med en kompis där.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är jag äntligen hemma från skolan. Vägen hem var så vacker, så jag tog några foton med mobilen som jag tänkte jag skulle ladda upp här. Eftersom att det regnat hela dagen (men det var soligt när jag skulle hem) så låg regndroppar kvar på de flesta löv. Jag bor precis ovanför en skogsväg, och nu vid sommaren är det så vackert därnere. Jag är otroligt glad för att jag bor i ett så vackert och lugnt område som jag gör. Just nu sitter jag i soffan med musik i lurarna, en katt i knäet och planerar inför natten. Som jag nämnde tidigare i mitt första inlägg så ska vi idag ut och cykla runt Stockholm mitt i natten. Klockan två ska vi ses på skolgården för att ge oss ut, och vid sju så ska vi tillsammans äta frukost någonstans i Stockholm. Så himla mysigt! Detta betyder också att jag för första gången i mitt liv få se solen gå upp, något som jag ser otroligt mycket fram emot. När jag är klar med att fixa cykeln och ta fram allt jag ska ha, kommer jag nog att gå en liten promenad och kanske fota lite, eller så lägger jag mig och läser en stund. Jag ska nämligen gå upp igen vid klockan ett på natten, eftersom att vi ska ses. Få se om jag klarar av det, inte helt säker. Tänkte att jag senare ska förbereda en smoothie jag kan dricka innan jag drar i natt, så att jag har energi till att cykla 5 timmar i sträck.

Hoppas att ni har en fortsatt trevlig dag <3

Likes

Comments

Godmorgon mina fina! Vet att nästan ingen läser denna blogg ännu, men det känns ändå rätt att skriva så. Min morgon idag har varit helt okej, bortsett från att det har regnat från att jag vaknade tills nu. Förhoppningsvis slutar det snart då jag strax ska bege mig mot skolan. Jag vaknade vid 7-tiden imorse, som jag alltid gör, och låg yrvaket kvar i sängen en stund innan jag gick upp för att äta frukost. Det blev enkelt idag, en skål med fil-och-flingor, eftersom att jag inte hade orken att göra någonting annat. Efter det borstade jag tänderna och valde ut dagens outfit, en randig långärmad tröja, ett par jeans och ett läderskärp. Hade egentligen tänkt ha håret uppsatt i en bulle, men det funkade inte riktigt idag så jag släppte den iden och kör på en hög tofs istället. Efter det satte jag mig i soffan och mös med Azlan, som direkt hoppade upp i mitt knä och började kurra. Världens mysigaste och finaste katt!! Nu ska jag packa ihop mina grejer och dra till skolan. I natt ska jag möta upp med min klass och vi ska tillsammans cykla runt Stockholm - Mitt i Natten?! HAr sett fram emot det ett tag nu, men eftersom att jag är väldigt mörkrädd vet jag inte riktigt hur det kommer att gå, men det blir säkert bra. Ha en bra dag <3

Mitt rum är otroligt stökigt, speciellt vid spegeln då jag bara i princip lämnar mina kläder i en hög på golvet efter jag haft de en dag. Men iallfall, dagens outfit.

Likes

Comments