Header

Baileys kom in och såg på en gång att npgot var fel. Halva ansiktet svullet och hon morrade så fort man närmade sig ansiktet hennes.

Det kom helt plötsligt och nu är hon allmänpåverkad och kan inte öppna ena ögat alls  för att hon är så svullen.
Ringde jourhavande veterinär och hon sa att är hon biten av något  till ex orm så gör man bäst i att låta katten vara  och hade dom ont kunde morfin  ges.

Så nu lär vi hålla koll på henne hela tiden lilla fisen

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ja nu har ju äntligen Petras föräldrar kommit hem med kameran och dom lyckades ta hela två bilder, applåder haha

Lägger ut lit bilder i taget så blir det inte fullt på en gång. Tänkte börja med när vi besökte Siracusa och kikade på gamla ruiner och andra gamla byggnader.


Här är då Apollos Tempel som låg mitt inne i Siracusa,

Sen minns jag inte men den här ruinen tillhörde också Apollos tempel och låg ungefär 200 m ifrån det stora.


Vi vandrade omkring lite också och stötte på denna skylten, Får man inte gå här eller vadå? xD alla gick ju där

Gränderna var så himla små och gick överallt, man kunde nog tappat bort sig om man fått för mycket sol den dagen ;)


Likes

Comments

Jo son sagt i fredags var vi till lokalen och förberedde inför Elins möhippa på lördagen. Blev riktigt mysigt och fick upp alla dekorationer i taket och duken på borden.

Så i lördags morse åkte vi och överraskade henne 07.30 på morgonen med frukost. Sedan var det dags för att ta henne till flygplatsen då vi hade bokat fallskärmshopp åt henne.

Hon var så himla nyfiken och nervös men när hon fick reda på att hon skulle hoppa vart hon taggad och såg så lugn ut :p
Helt sjukt att hon vågade.

Sen bar det av till lokalen för lunch och vi lekte lekar i solen på gräsplätten bakom husen. Var verkligen ett perfekt väder och vi bara njöt i solen och drack och mådde bra.
Middagen var också sanslöst god och det var helt enkelt en riktigt bra dag^^

Även om jag inte orkade hela vägen så känner jag mig stolt för jag följde med och va kvar länge och orkade delta i det mesta! Fu för psykisk ohälsa jag ska besegra dig

Men med tandvärk från utdragen tand  så orkade jag helt enkelt inte

Likes

Comments

Jag kom in på utbildningen jag sökte på Umeå universitet så nu fladdrar alla mina tankar på alla grejer jag behöver köpa inför och under tiden.

Är så jäkla taggad alltså och har såklart svarat ja på att få platsen!!

Jag sökte Textil 30 HP på 50% distans

Vad sökte ni andra och kom ni in? :D

Likes

Comments

Vart hos tandläkaren och hon konstaterade  att jag måste ta bort hela tanden. Så nu får jag än en gång  tugga på ena sidan av munnen i några veckor.

Så på fredag morgon 07.40 ska jag få lugnande, sen ger dom mig bedövningen och jag slipper bli stressad och ligga spänd i stolen.

Petra är just nu i Svanström och städar det sista hos sina föräldrar. Jag orkade verkligen inte i dag så jag fixar lite här hemma i stället.
Verkar ju inte börja åska heller så det är tungt i huvudet ännu. 

Imorgon ska vi klippa oss och jag vet ibte hur jag ska klippa mig :o om jag ska klippa upp mycket i nacken eller bara  toppa.

Vad tror ni?

myskissar alla förutom en ^^

Likes

Comments

ska fatta mig kort.

En dag utan socker och jag mår apa, vill verkligen bli av med mitt beroende men samtidigt sitter mina hjärnspöken på axlarna och säger "det är ingen idé du kommer alltid vara fet"  "Det är hopplöst så varför ens fortsätta försöka"

Jag vet att det blir en ond cirkel bär man tänker så men än så länge har jag inte hittat min väg. Jag gömmer min kropp och jag skäms över hur det blivit såhär trots att jag fått operation via landstinget. Känner mig misslyckad som inte tog mitt ätbeteende på allvar. Den 26 juli ska jag åka till sjukhus för  datomografi och gastroskopi så vi får  se om dom hittar varför jag har ont och mår så illa hela tiden.

Nu ska jag ta mitt feta arsle och gå och sova

Likes

Comments

Ja ni läste rätt, han är äntligen hemma.

Igår kväll for Petra till Svanström där vår lilla kille spenderat över 2 veckor utan i ladan hos hennes föräldrar. Han blev så rädd o h traumatiserad av bilresan dit att han hade panik över det igen.

Hon for dit vid 21.15 och jag stannade hemma eftersom vi hade tvättstugan och plus att jag var för trött efter allt rännande med bil fram och tillbaka.

Vi skrev lite på fb och jag fick och hämtade tvätten, sen vart det så tyst ifrån henne så jag tänkte skriva vart hon va, men då ser jag henne i fönstret utanför köket, signalerade att hon hade med Damon så jag flög upp ur soffan och öppnade dörren. .

Där va han vår lilla plutt! Kvällen bestod av massa gos och prat och han har sovit med oss hela natten. Aldrig mer kommer vi lämna bort kissarna någonstans. Vi lär ju ha lugnande om han ens ska till veterinären .

Vår lilla gos!

myser med matte Petra i soffan <3

Likes

Comments

Ingen katt än heller, han vill INTE ens komma fram när vi ropar. Han lyckades gå in i fällan och äta men den slog inte igen den här gången heller.  Går sönder inombords lite mer för varje stund han inte är hemma.

ligger dessutom med världens jävla mensvärk och vi orkar inte  mer nu.

jävla skitvecka

Likes

Comments

Ja nu är den ute och har stått där en halv timme och han har inte ens kommit fram. Tänk om han inte vill komma hem ens. :(

Jag så orolig och det är alldeles för mycket som händer just nu. Snälla katt gå in och låt fällan slå igen. Jag vill att du ska få vara kvar i livet <3 
Ska sitta hör och kolla tv så får vi se vad som händer.

Likes

Comments

Jag kan inte förstå att du snart inte finns mer, även om vi skiljdes som ovänner fick vi kontakt igen. Det är så sorgligt och jag känner så med din familj och dina vänner!

Du har kämpat sen jag träffade dig från första stund med livet. Det är verkligen inte rättvist men du slipper ha ont.

Jag beklagar sorgen till din familj och snart slipper du lida och ha ont mer <3

Likes

Comments