Header
View tracker

det trycker i bröstet och jag har svårt att andas normalt.

Hjärtat klappar fortare och jag blir alldeles skakig. Det brukar inte vara såhär en lördag, speciellt eftersom jag inte måste åka någonstanns i dag.

Ändå så ligger gråten bakom ögonlocken och min energi existerar inte. inte mer än att jag kan göra mina maniska rutiner.

kanske ska sova lite för att lugna ner kroppen då det oftast är det enda som fungerar.

det är så svårt att förklara känslan inom mig, jag lever ju ett bra liv

men inuti mig blir det bara värre och värre.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Norrlandsvintern kom och dom kallade det "Snökanonen", det kommer ofta mycket snö på en gång här. Men jag klagar inte på snön, den är vacker och gör det lite lättare att ta sig igenom den långa mörka vintern.

Jag är sjukskriven och går hemma varje dag, får inte den hjlp jag så gärna önskar, inte ens en samtalskontakt medans jag väntar på psykoterapin. Det känns jobbigt att erkänna för sig själv att jag inte mått såhär dåligt på flera år. Ibland blir jag rädd för jag vet inte längre hur jag ska hantera det alla gånger.

Ångesten kryper sig på dagligen och nockar mig ner i soffan med tung bröstkorg och svårt att andas ordentligt. Ni som haft det vet ju hur det känns ungefär. Jag vill inte dö, jag vill leva men min gnista är snart slut, och jag försöker verkligen göra allt för att hålla mig vid ytan med tvingas under gång på gång när jag bara blir proppad med mediciner.

Det är sinnessjukt att det ska behöva gå så långt att måga börjar skada sig själva eller försöker/tar livet av sig.

Varför kommer inte hjälpen innan? Visst ser man inte alltid att någon mår piss... Men om man tar mig som exempel.

Jag ber om hjälpen, jag är redo för hjälpen och jag behöver hjälpen för att kunna fortsätta att få leva ett liv som är drägligt. Men jag får vänta flera år på hjälpen. Det är inte så att jag har det dåligt i mitt äktenskap med min älskade fru utan det är jag som mår psykiskt dåligt. Jag är innerligt tacksam för att Petra finns i mitt liv och vade att dela det med mig <3

Men det tär på oss när jag sällan kan visa hur glad jag egentligen är, jag blir likgiltig. Men jag är samtidigt glad. Finns det någon som förstår?

Alla tankar kommer ju såklart när man är själv hemma och hjärtat jobbar, dom dagarna är värst när man är helt ensam med sina hjärnspöken.

Jag orkar inte ha en fasad längre, jag mår inte okej, det får vara så och jag vill bli bättre och det kommer ta tid.

Jag vill leva


Likes

Comments

View tracker

Tillfällen när du helt enkelt önskar att du vore rörmokare eller åtminstonde lite utbildad inom vvs i stället för att bara kunna laga mat :P. Detta måste hänt alla minst en gång. Då vill man kunna ha utbildade som Lybecks

har hänt mig flertalet gånger att jag kommit hem en helt vanlig dag och ska duscha. Började med att det luktade riktigt illa, vattnet rann inte undan utan ut på hela badrumsgolvet. Visst blir man lycklig då? # Svar: Nej man vill dra sig i håret och bara skrika. För jag och min fru vi har ingen sån där avloppssug som skapar vakum. Dessutom vill man ju inte använda för starka medel heller så som kaustiksoda eftersom det är superdåligt för miljön.

Ett tips är bikarbonat och ättika, plus varmt vatten, funkar inte det så bör du nog ringa efter hjälp ;)

När man inser att dom som bodde i lägenheten innan en ALDRIG gjort rent! Så himla äckligt

Så när man står där i ren förtvivlan önskar man att det kunde finnas någon nära till hands.

Likes

Comments

​Nu vill jag ha fullt i garderoben av mysiga kläder inför hösten som jag älskar så mycket, NOT. Fryser nonstop och hösten och vintern är värst.

Sedan måste jag bara berätta hur jäkla sjukt gott parfymen luktar, har haft doften sen 2008 eller nånting och jag har inte bytt märke än! Bara inom serien.


​Det är fan inte mäsnligt att frysa såhär mycket, det är tur jag har en varmlivad fru 😘

Likes

Comments

Jag älskar dig så min vackra fru <3
Du är allt jag behöver!

​​​

Tack för att du valt att spendera ditt liv med mig!!


2016-18-06💓

Likes

Comments

Sambons väckarklocka och jag har vart vaken sen 4. Inte direkt det ultimata men min kropp tycker den har sovit färdigt då så då får det väl vara så ;)

I går kväll konstaterade vi att det är fan hopplöst att försöka färga äkta hårträns hemma, på en del så trillade ju bara färgen av? Nånsom vet varför????

Jag blev tokig så jag slet mig i håret, haha

Men idag ska jag ringa Karma i Skellefte och kolla om jag kan få boka in en färgning så allt blir likadant, så jag inte ser ut som hej kom och hjälp mig i håret på bröllopet.

I går var jag även hos Petras vän/ familj och hade en facial, för er som inte vet det så är det när en person provar hudvården jag säljer :)

Känns så himla najs att produkterna säljer sig själva, dom är grymt bra och jag som hade världens finnigaste ansikte och alltid var röd och torr, har nu fått en tiktigt fin hud med endast nån blämma en gång i månaden.

Det är helt fantastiskt hur något så bra kan finnas men som många inte vet om ;)

Så här är ett citat från Mary Kay Ash

Likes

Comments

för det snöade inte så kraftigt när vi komme  oss ut från stugan. Men under tiden blev det mer och mer och när vi kom fram till Örnsro hör i Ammarnäs så hade vi äntligen fått uppehåll.

vi gjorde oss en brasa på en kal fläck vi grävde fram och började elda.

Idag har vart en underbar upplevelse då det va min första utflykt på skoter med kvinnan i mitt liv och första gången i fjällen någonsin ♡♡

vi käkade lite sen kollade vi in nybyggare huset sen blev det akut hemfärd då min mage bestämde sig för att jag inte skulle få  hålla maten kvar ..... Å nu när vi kom hem va det som bortblåst... så typiskt

här kommer lite fina bilder :D

Likes

Comments

Trodde man hade vänt tillbaka dygnet men så var uppenbarligen inte fallet.

suttit och beställt massa saker till bröllopet så nu är alla dekorationer klara förutom dukarna ^^

hunnit en hel del idag, hela tvättkorgen, rengöring av hela badrumsgolvet.. hatar den här lägenheten. den va inte ens besiktad innan vi flyttade in i september å det märks.. på min sida sängen är det så kallt    Guess why?

jo för det är 2 cm som inte är tätt runt fönstret och gör att jag fryser varje jävla natt. Förklaring till varför man vart så sjuk kanske?....

just ja åter till vad som hänt idag ;)

mest kollat på tv å spelat på datorn men nu såhär på kvällskvisten tog jag fram sakerna jag ska lämna in inför öppet hus på skolan!!

måste verkligen försöka sova nu.

godnatt :D

Soda säger släck lampan för fan ;)

Likes

Comments

​på att blogga lite, det är ju rätt skönt och ventilera och visa andra vilket underbart liv man har :D 


Idag blir det ingenting på agendan, febern ligger fortfarande och toppar när den behagar =/  Vill ju inte bara vara inne det är ju så himla fint väder ute ^^

Dom har ju till och med sopat huvudgatorna här i vår lilla by, så nu får det fan inte komma mer snö! Det SKA vara vår nu och därmed basta!!!


Får passa på att vila i helgen så man är kry tills skolan börjar på måndag igen. Den bästa skolan jag någonsin haft möjlighet att studera på. 

Så är du intresserad av konst,skådespel eller film? Sök här

www.edelvik.se när ni klickar på länken hamnar ni på ansökningssidan för heltidskonst.


Har ni frågor så kan ni absolut skicka dom till mig :D Jag besvarar gärna!

Ha en fin fin dag mina läsare!

Likes

Comments