Header

​Nu vill jag ha fullt i garderoben av mysiga kläder inför hösten som jag älskar så mycket, NOT. Fryser nonstop och hösten och vintern är värst.

Sedan måste jag bara berätta hur jäkla sjukt gott parfymen luktar, har haft doften sen 2008 eller nånting och jag har inte bytt märke än! Bara inom serien.


​Det är fan inte mäsnligt att frysa såhär mycket, det är tur jag har en varmlivad fru 😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag älskar dig så min vackra fru <3
Du är allt jag behöver!

​​​

Tack för att du valt att spendera ditt liv med mig!!


2016-18-06💓

Likes

Comments

Sambons väckarklocka och jag har vart vaken sen 4. Inte direkt det ultimata men min kropp tycker den har sovit färdigt då så då får det väl vara så ;)

I går kväll konstaterade vi att det är fan hopplöst att försöka färga äkta hårträns hemma, på en del så trillade ju bara färgen av? Nånsom vet varför????

Jag blev tokig så jag slet mig i håret, haha

Men idag ska jag ringa Karma i Skellefte och kolla om jag kan få boka in en färgning så allt blir likadant, så jag inte ser ut som hej kom och hjälp mig i håret på bröllopet.

I går var jag även hos Petras vän/ familj och hade en facial, för er som inte vet det så är det när en person provar hudvården jag säljer :)

Känns så himla najs att produkterna säljer sig själva, dom är grymt bra och jag som hade världens finnigaste ansikte och alltid var röd och torr, har nu fått en tiktigt fin hud med endast nån blämma en gång i månaden.

Det är helt fantastiskt hur något så bra kan finnas men som många inte vet om ;)

Så här är ett citat från Mary Kay Ash

Likes

Comments

för det snöade inte så kraftigt när vi komme  oss ut från stugan. Men under tiden blev det mer och mer och när vi kom fram till Örnsro hör i Ammarnäs så hade vi äntligen fått uppehåll.

vi gjorde oss en brasa på en kal fläck vi grävde fram och började elda.

Idag har vart en underbar upplevelse då det va min första utflykt på skoter med kvinnan i mitt liv och första gången i fjällen någonsin ♡♡

vi käkade lite sen kollade vi in nybyggare huset sen blev det akut hemfärd då min mage bestämde sig för att jag inte skulle få  hålla maten kvar ..... Å nu när vi kom hem va det som bortblåst... så typiskt

här kommer lite fina bilder :D

Likes

Comments

Trodde man hade vänt tillbaka dygnet men så var uppenbarligen inte fallet.

suttit och beställt massa saker till bröllopet så nu är alla dekorationer klara förutom dukarna ^^

hunnit en hel del idag, hela tvättkorgen, rengöring av hela badrumsgolvet.. hatar den här lägenheten. den va inte ens besiktad innan vi flyttade in i september å det märks.. på min sida sängen är det så kallt    Guess why?

jo för det är 2 cm som inte är tätt runt fönstret och gör att jag fryser varje jävla natt. Förklaring till varför man vart så sjuk kanske?....

just ja åter till vad som hänt idag ;)

mest kollat på tv å spelat på datorn men nu såhär på kvällskvisten tog jag fram sakerna jag ska lämna in inför öppet hus på skolan!!

måste verkligen försöka sova nu.

godnatt :D

Soda säger släck lampan för fan ;)

Likes

Comments

​på att blogga lite, det är ju rätt skönt och ventilera och visa andra vilket underbart liv man har :D 


Idag blir det ingenting på agendan, febern ligger fortfarande och toppar när den behagar =/  Vill ju inte bara vara inne det är ju så himla fint väder ute ^^

Dom har ju till och med sopat huvudgatorna här i vår lilla by, så nu får det fan inte komma mer snö! Det SKA vara vår nu och därmed basta!!!


Får passa på att vila i helgen så man är kry tills skolan börjar på måndag igen. Den bästa skolan jag någonsin haft möjlighet att studera på. 

Så är du intresserad av konst,skådespel eller film? Sök här

www.edelvik.se när ni klickar på länken hamnar ni på ansökningssidan för heltidskonst.


Har ni frågor så kan ni absolut skicka dom till mig :D Jag besvarar gärna!

Ha en fin fin dag mina läsare!

Likes

Comments

För snart ett år sedan fick jag mitt hollywood frieri.

och nu är det bara någon månad kvar tills bröllopet äger rum då jag får gifts mig med den underbaraste kvinnan som jag mött!

<3<3

Likes

Comments

​Denna klänning blev för någon vecka sen ätnligen min. Den sitter superbra och såg precis ut som på bilden när jag fick hem den :D Så hima fin. JAg kommer garanterat vara finast den kvällen.

Likes

Comments

Alltså jag är nog världens sämsta bloggare :)

Har haft en svacka ganska länge men känns som att man är på rätt väg igen nu när man börjat träna. Har gått upp från mina 65 kg till 100. och målet är att komma ner till 70-75 om några år.

annars så är det bröllop planering för fylla muggar,  inbjudningskorten är ute nu :D och nu börjar den resterande väntan på den 18 juni. Jag längtar så sjukt mycket !!!♡

Likes

Comments