Header
View tracker

Hallå hallå!
Idag har jag varit på gloss Academy och suttit som modell åt en gammal klass kompis. Dom gjorde slut prov så jag agerade hennes provpapper kan man säga! Väldigt roligt var det iaf. Nu sitter jag hos min vän Christina å små pratat och äter en sen lunch. Jätte rolig dag!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår känndes som en lång dag, jobbade till 15 till att börja med. Efter de så slängde ja i mig någon mat för att sedan köra mamma till hennes buss som hon nätt å jämt hann med. När mamma va på bussen körde jag vår hund Skelly, till min syster å satt där ett tag å drack kaffe.

Sedan körde jag lite grejor till Vanessa å axel å slutligt vis parkerade jag hos David för att sova. Då var jag väldigt trött😴

Idag har jag också jobbat men nu är jag med Frida. Efter många om och men bestämde vi oss för att baka kakor å titta på film. Nu blir de mys resten av kvällen😇

Likes

Comments

View tracker

Igår var de julfest med Davids jobb. Vi blev bjuden på julbord å massa annat kul. Jag vart ju naturligtvis lite för full, lite för fort å spillde ut en öl på någon av Davids jobbarkompisar och blev bästa kompis med alla närvarande haha😂. Men det var faktiskt super mysigt!

Likes

Comments

Eftersom jag jobbade kväll igår och har varit ledig i helgen så var det ett par dagar sen jag klev upp innan solen. Hade nästan glömt hur fint det kan vara..

Likes

Comments

I helgen har jag varit hos David eftersom hans föräldrar är i USA🇺🇸

Varit jätte mysigt, men nu tillbaka till verkligheten och jobb i morgon.

Likes

Comments

Hej! Igår var jag ledig från jobbet å passade på att fara till stan. Vanessa åkte med för hon skulle fixa naglarna, och dom blev sjukt fina😍

Jag bytte mina clips på rapunzel till en färg som passar, blev väldigt nöjd. Sendan köpte jag en klänning som jag funderar på att ha till nyår🤔

Träffade även Frida och Ida på stan å gick runt å kollade på inredning och köpte blommor!

På kvällen åt jag hos Vanessa och axel. Jag och Vanessa hade ett litet Photoshoot med vara superman/Batman kläder #goals 🤗

Nu är jag på jobbet å hoppas på att vädret fortsätter som de är, äntligen blå himmel!

Likes

Comments

Hej! I helgen har ja haft min första nyktra helg på jag vet inte hur länge! I fredags efter jobbet åkte jag till Vännäsby på vård och omsorgs fest. Vi vart bjuden på mat och dryck och underhållning. För dom som ville fanns alkohol att köpa. Himla kul att se mina äldre arbetskamrater jätte fulla haha! Jag tyckte tyvär inte om maten så mycket för det var ganska starkt.

Lördagen spenderade jag rätt länge i sängen, sendan passade jag på att träna lite. Mitt på dagen kom David till mig med sin dator eftersom han Har tänkt lära mig några datorspel. Han köpte tillochmed en dator åt mig härom dagen som jag absolut inte fick betala haha :*

Vid middag igår kom Vanessa och Axel och åt hos oss. Det var jättemysigt. Jag och Vanessa kollade på nyårs klänningar medan pojkarna fipplade på datorerna.

Just nu är jag ute på en "morgon promenad". Passar på när de inte regnar eller snöar. Men kallt å halt är det 😊

Likes

Comments

Igår gjorde jag ett besök på sjukhuset, fick som svar att allt va bra!
Efter det gick jag på stan ett tag, hoppade lite och lämnade in Davids halsband på lagning. För stötte jag på Alexandra och sendan Moa också. Dom hade varit på jobb intervju.

Lite senare kom Vanessa in och vi åkte å kollade på halloween grejer, tapet och lite annat kul!

Likes

Comments

Senaste dagarna har verkligen varit packade med både jobb och roliga sker. Har varit så upptaget att jag varit tvungen att sätta larm för å komma ihåg att äta. Igår var vi några som åt middag i stan för att Ada ska åka bort till Australien ett halvår! :( de va mysigt men nästa alla av oss var tvungen att åka hem rätt tidigt eftersom de är jobbdag idag.

Innan middagen städade jag lägenheten. måste ha tagit i för idag har jag träningsverk i hela kroppen?!(

Strax slutar jag jobbet å då ska jag och David äta middag med hans pappa å sen chilla hela kvällen (fast ja ska fixa naglarna också)

Imorgon jobbar ja faktiskt också, men efter det ska jag Lisa och Linna käka tacos hos mig å fixa oss å sen fara på nattklubb på hotell Vännäs, de ska bli kul 😊😊

Likes

Comments

Oj vad jag har varit trött senaste dagarna. I förr går jobbade jag 12 h men fick va ledig igår och sova ut. Igår fixade jag lite grejer hemma, lagade kranen och duschen så känner mig rätt duktig. Men i tisdags hade jag mycket roligare än så. Hjälpte nämligen en fin vän till mig på hennes boksläpp! Lite stressigt var det, speciellt när jag aldrig fick igång kortläsaren men så värt det när jag såg hur tacksam och glad hon blev. Christina som hon heter har varit en god vän till mig och min familj sen dagen jag föddes. Hennes adoptivpappa och min pappa var bästa vänner och umgick jämt, samtidigt som hennes biologiska bror och min bror var bästa vänner under vår uppväxt. Jag har alltid tänkt på dom som mina egna syskon. Tyvär har vi inte umgås mycket så senaste tiden på grund av jobb som kommit ivägen.

Kickis bok som heter "Sluta aldrig gå" handlar om hennes och hennes brors uppväxt I Brasilien, om hur hon i sina 5 första år fick bo i en grotta och sedan leva som gatubarn i san páulo. Sjukt gripande, fantastisk och sorglig berättelse. Mycket av det som står nedskrivet visste jag sen innan då jag gör både henne och min mamma berätta det, men en del saker hade jag ingen aning om. Jag blir så förundrad över hur en person kan bära på så mycket och ändå gå stolt och rak i ryggen och vara så stark. Oj vad jag tycker om henne, och hennes bror.

Likes

Comments