Livets gåta

Jag sa en gång att jag skulle berätta om lycka. Vad lycka innebar för mig. Kanske är lycka den svåraste känslan någonsin att sätta ord på och försöka få något slags grepp om, eller så är lycka så enkelt att det inte ens finns ett ord som kan beskriva det. Kanske är lycka bara en känsla, en känsla som man inte kan ta på; någonting som bara känns i hjärtat och i själen. Jag funderade länge på vad lycka var innan jag bestämde mig för att skriva om det. Jag tänkte att jag var tvungen att hitta den först och uppleva äkta lycka. Men då undrar jag nu i efterhand, vad menade jag med äkta lycka egentligen, vad är äkta lycka? Kanske är det så att lyckan förändras och formas till någonting nytt hela tiden, kanske är den lyckan jag upplever idag inte alls likadan som den lyckan jag upplever imorgon. Jag tror på att det finns olika grader av lycka, olika nivåer som alla är olika starka. Därför tänker jag inte vänta med att skriva om den, även om den lyckan jag kommer att uppleva imorgon är mycket starkare än den lyckan jag upplevde idag. Man kan inte sitta och vänta på lyckan, på den lyckligaste stunden i sitt liv, man måste leta efter den och ta reda på vad som är äkta lycka. Jag tror på att den förändras varje dag, varje minut och i varje sekund. Den är svår att beskriva eftersom att man bara kan känna den. Fast å andra sidan, så är det väl med alla känslor egentligen. Alla känslor känns, oavsett vilken och kanske är de alla lika svåra att sätta ord på. Kanske är inte lyckan helt omöjligt att beskriva i alla fall. Men för att hitta de perfekta orden, behöver jag vänta och ge det tid. Jag behöver tid att själv komma på vad lycka är, för idag vet jag inte helt säkert.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Färdigt

2017-01-28

Det blixtrar till. En stöt efter en annan. Jag öppnar munnen för att andas, sökande efter den luft och det syre som mina lungor saknar. Blundandes känner jag stötarna mot min hud som blir allt mer intensivare och jag försöker hålla mig från att inte rycka till. Mitt hjärta bultar så hårt att jag kan känna hur det nästan hoppar ut ur bröstkorgen. Jag öppnar ögonen. Andas. Är jag vaken?

Likes

Comments

Färdigt

Han bar en vit skjorta och det mörka håret glänste i solljuset. Han var lång. Men inte för lång. Hans utseende var inte på riktigt, det liknade en redigerad reklambild av en docka. Ungefär så såg han ut. Onaturligt vacker med andra ord. Håret var perfekt mörkbrunt och de mörka lockarna var perfekt runda. Hans ögon hade en perfekt storlek, men ändå tillräckligt stora för att dra åt sig all uppmärksamhet. Kanske var det den blåa färgen. De havsblåa ögonen drog till sig allt i sin omgivning. De var nästan farliga att se in i, så pass farliga att man nästan drunknade, om man hade otur. Läpparna var perfekt fylliga, inte för smala, inte för tjocka. Alldeles lagom. Han gick längs de folkfyllda gatorna med en normal hastighet, men ändå snabbare än de flesta andras. Han hade inte bråttom, ändå skyndade han sig lite för att bara några meter fram, få möta den gyllenbruna kvinnan med de ljusa lockarna. Hon bar en ljusgrå kappa och ett par svarta gucci mid-heel pumps. Hennes utseende var minst lika vackert som mannens. Kanske något vackrare. De möttes mitt på gatan, framför Le Dada och han lyfte upp henne i en kram och de kysste varandra, länge. Jag satt en lång stund och iakttog de två skyltdockorna från mitt fönster. Där satt jag ända tills jag såg hur de gick hand i hand längs Avenue des Ternes gatan och försvann någonstans långt bortanför trädkronorna.

Och jag tänkte för mig själv, att så vill jag också ha det någon gång.

Likes

Comments

Påbörjat

Novell


Kärlekssaga från två perspektiv.
1 från kvinna
2 från man
Båda gillar varandra men de vet inte om det först, ingen av dom vågar göra någonting alltså ta första steget.... Tillslut blir de tsm!!!!!!!!!!!!!!

Hittade den här iden bland gamla texter på datorn i någon mapp. Den är från 6/2/17. Jävlar va kreativt:)

Likes

Comments

Onödigt, Ordbajs

Idag är jag alldeles torr i munnen eftersom att jag har pratat så mycket ungefär hela dagen, så då tänkte jag att jag kunde skriva ner allt istället, även om jag iofs redan berättat de här sakerna för någon idag. Men sak samma. Jag behöver ju inte förklara mig, du fattar ju ändå. Jag har energi i överflöd idag och jag orkar inte koncentrera mig på något alls! Jag försökte kolla på youtube men det gick inte och sen försökte jag läsa Fornis blogg men det gick inte så all den här energin måste jag ju få ut!!! Det här är ju helt klart bästa sättet.

Idag började jag ettan också, whaattt tänker man då och ja lite så var det. Lite jobbigt och pinsamt och nervöst men HALLÅ ELLER, så jävlaaaaaa kul med någonting nytt. Äntligen. Åh vad jag tyckte om klassen. Nu vet du det;)

Sen då, var det allt eller. Nu försvann min energi. Okejdå, nu var jag klar. Trodde jag skulle skriva aslångt och supermycket men icke. Okej. Hejdå

Likes

Comments

Killar är skräp

Jag ångrar allt jag skrev i förra inlägget, allt om att jag inte hade gått vidare och allt om att du fortfarande var så fin och bla bla bla.. Haha jag är så jävla done med killar. Med kärlek. Med allt. Jag är så trött på att bli lurad tusen gånger om och jag är så trött på att leva i någon slags låtsasvärld där mina drömmar är verklighet!!? Jag är så trött på dig. Hur har jag kunnat lägga ned så mycket av min dyrbara tid på skräp? Jag vill att du ska bort från mitt liv och ut ur min hjärna nunuu!!!! Jag vill inte se dig, jag vill inte höra om dig, jag vill inte tänka på dig alls överhuvudtaget. Jag ångrar all tid jag har ägnat åt att tänka så mycket fint om dig och jag ångrar allt fint trams jag har gjort för dig? Vad har det varit till för nytta? Inget alls. Inte ett jävla piss. Du är skräp, hejdå tänker aldrig mer skriva om dig.

Aldrig.

Likes

Comments