Varje dag har du möjlighet att komma närmare det mål du strävar efter. Målet behöver inte vara något märkvärdigt, som att springa maraton eller kunna flyga. Ett mål kan vara att få känna att man räcker till, precis som den man är.

Hårda ord från en vän, vare sig det är rätt eller fel, formar dej, vare sig man vill eller inte. Att ord inte dödar är ju fantastiskt och att man blir starkare av det som inte dödar är ju underbart. Vem vill inte vara stark?!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Suget i magen när flygplanet sätter full gas för att i rätt hastighet lyfta nosen mot en klarblå himmel. Lite rädsla, stor förundran, en gnutta oro, jätte mycket spänning, mängdvis med förvänttningar och knäppta händer. Skönt att se att förtjusningen vinner över skräcken. 😎

Likes

Comments

En av många fördelar med att bo i Finland, är att man kan fly bort från "vårdagar" som denna. 🌴

Likes

Comments

Höjden av tidsoptimism är när jobbet börjar klockan 15:00. Klockan är 14:15 och man funderar på vad man ska äta till kaffet på cafét, före man måste börja byta om från träningskläderna man promenerat dit med, efter att man shoppat en bra stund. Iförd småkallingare, osminkad och oäten, slår det upp en sån tanke och man tror på den. Fantastiskt! 😁

Likes

Comments

Fartränderna på löparkompisen. Lycka över endorfinströmmen för oss båda eller frustration över duschen som varken han eller jag gillar. Jag väljer lycka 😍

Likes

Comments

Strösslet över fredagsfeelingen stavas morgonträning.

🏋

Likes

Comments

För att hjälpa någon måste jag visserligen förstå mer än vad hon gör, men först och främst det hon förstår. Om jag inte kan det så hjälper det inte att jag kan och vet mer.

Vill jag ändå visa hur mycket jag kan och vet så beror det på att jag är högmodig och fåfäng och egentligen vill bli beundrad av den andra istället för att hjälpa henne.

All äkta hjälpsamhet börjar med ödmjukhet inför den jag vill hjälpa och därmed måste jag förstå att detta med att hjälpa inte är att vilja härska, utan att vilja tjäna.

Likes

Comments

En människa som möter motgång efter motgång, men som kommer segrande stark som en björn ur striderna. Livet har sugit allt ur dem, men dom sprider kärlek och glädje i överflöd. Det om något ger hopp. Det om något är att vara stark.

Likes

Comments