​Jeg har "jobbet" med min livsstilsendring ca 8 måneder nå. 

Jeg har gått ned ca 15 kg (de fleste kiloene før sommeren) og fått gjort mye jeg vanligvis ikke ville gjort. Noen veldig nødvendige ting, som å gå til tannlege og frisør, og noen mindre nødvendige ting som å kjøpe sykkelvogn f eks. 

Det å skulle ligge om livsstilen slik jeg har forsøkt å gjøre, er BEINTUNGT! Jeg skal også balansere det med mammarolle og familieliv, holde hus og hage og en fulltidsjobb. Vi sliter også med mye nattevåk da vår yngste datter ikke er en stor fan av å sove gjennom natten, og vi har svært begrenset med barnevakt. Faktisk har vi ikke hatt èn eneste barnevaktnatt siden jeg la om livsstilen. Yey! ;-) 

Så turen så langt har gått litt opp og ned. Det har vært dager der jeg har bare tenkt: "f**k it og gufflet innpå is. Dager der jeg har vært så sliten at jeg sovner med alle klærne på kl. 19 om kvelden. Morgener der jeg har kastet opp av utmattelse. Og da lurer men selvsagt på; er dette riktige tiden å starte med dette prosjektet...? 

Jeg landet på, litt før sommeren, at jeg ikke hadde råd til å ikke fortsette. Men kanskje ikke være helt "hysterisk"? Litt lørdagskos, noen treningsfrie dager, det må jeg kunne gi meg selv lov til. Jeg merket det umiddelbart på vekten. Den gikk ikke opp, men den siger seigt som sirup nedover. Noe som i seg selv kan være demotiverende.

Men jeg må snu det om litt; hva er alternativet mitt? Sykelig overvekt, sofasliting, null overskudd... Veldig lite fristende. 

Så med en LITT mildere innstilling traver jeg videre i noenlunde samme spor og gleder meg til å dele videre utvikling og erfaringer med dere!

<3

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments