Header

Hej där!

Nu har min klänning äntligen kommit! Jag beställde en klänning ifrån Nelly. Jag tycker den var riktig snygg! Det var verkligen en julklänning. Jag vill varje år köpa en julklänning. Jag blev riktigt nöjd!

Ni kommer få se bilder på mig i den i ett senare tillfälle. Men ni kan hitta den HÄR!!. Sist men inte minst har de 50% rabatt just nu, så passa på! :)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Goddag!

Jag har varit länge på jakt efter handskar då det börjar bli kallt ute. Jag går aldrig in på Kappahl men av en slump gjorde jag det i helgen.

Då hittade jag dessa handskar. De är otroligt sköna att ha på sig. Samt att jag tycker de ändå ha en snygg stil. Kan varmt rekommendera dem! Ni hittar de HÄR!

Likes

Comments

Hej på er!

Vaknande ni också upp till snö idag?

Igår var jag på kalas och firade min syster. Sedan har det inte blivit något mera min huvudvärk släpper inte. Så blir tokig! Hur har eran helg varit?


Likes

Comments

Vart är sjukvården i Sverige påväg? Varför betalar vi skatt egentligen?

Nu har jag haft huvudvärk i 11 dagar. Jag har ringt vårdcentralen tre gånger men det enda jag får är en telefon tid med läkare nästa vecka. En telefon tid ?! Det innebär att jag kommer förmodligen gå med huvudvärk i 16 dagar innan jag får hjälp.

Så jag tog en sista försök och åkte till vårdcentralen att jag inte kan ha det såhär. Svaret jag fick var att det finns ingen som har tid att träffa mig. Så jag åkte till akuten för att få någon hjälp. Men det var samma där att de ville inte hjälpa mig för de hade fullt med patienter.

Jag tycker absolut inte det är konstigt att folk mår psykisk dåligt när man inte får någon hjälp någonstans. Ska det behöva gå till såhär? Ska man behöva vänta såhär länge för att få hjälp? Jag undrar vart detta samhälle är på väg..


Likes

Comments

Hej på er!

Nu har jag haft huvudvärk i tio dagar på raken. Men denna sjukvården vi har är katastrof vill jag säga! Har ringt till vårdcentralen flertal gånger men de har inte en telefontid förrän nästa vecka. Så vårdcentralen menar på att jag ska behöva gå med detta i 17 dagar.

Min kroppstemperatur vill inte gå ner så har lite förhöjd temp.

Men ikväll så trotsade jag min sjukdom! Jag tog mig till gymmet och gick på ett pass som jag inte har gjort på flera veckor. Fast huvudvärk som håller på i huvudet. Och jag klarade av att genomföra hela passet fast jag tog det lite lugnare. Detta var en utmaning för mig idag! Men jag är glad över resultatet.

Likes

Comments

Hej där!

Idag som nog alla vet är det Fars dag. Det firar vi med att jag bjöd hem de närmaste på middag för att fira min far. Det var roligt att träffa alla och tillbringa lite tid ihop. Det är inte så ofta vi alla är samlade.

Likes

Comments

Hej där!

Hoppas ni har en bra helg! Igår försvann vår värme så igår och idag har vi varit tvungna att få tag i någon elektriker. Och det har inte varit helt lätt när det är helg. Så inatt var det svin kallt. Men tillslut fick vi tag i någon så nu har vi värme. Woho!

Idag fick jag feber så blir en lugn helg.

(Bjuder på en bild ifrån Grekland!)

Likes

Comments

Hej där!

Igår överraskade jag min vän Emma som fyllde år. Vi var iväg och bowlade och käkade. Det var en riktig mysig kväll!

Likes

Comments

Igår och idag har det varit en tuff dag. Jag har behövt ringa tio samtal och jag har verkligen ingen energi för sånt här just nu. Idag fick jag sitta på vårdcentralen i två timmar.

Min energi är verkligen slut! Och som grädde på moset så orkade jag bara arbeta en timme idag. Det är en stor misslyckat för mig. All krafter är helt slut.

Likes

Comments

Hej där!

Igår var det Alla helgonsdag! Det är en otroligt fin dag när många tänder ljus vid gravar. Men det innebär även för mig en hel del smärta. Hela dagen kände jag mig känslomässig och hade gråten i halsen.

Många minnen kom upp ifrån en nära anhörig till mig. Plötsligt kändes de precis som igår att jag satt och höll hennes hand och sa att det är okej att släppa taget. Jag vakade över henne flera dygn och till slut var jag tvungen att åka hem en sväng och då lämnade hon oss.

Det var en oerhört smärta i bröstet. Fast det har gått flera år nu så är smärtan i bröstet lika stor. Många frågar hur man kan gå vidare efter en sorg. Och svaret är att man aldrig kan gå vidare, smärtan kommer alltid leva kvar.

Hoppas ni har haft en fin helg!

Likes

Comments