Okey, da har jeg byttet bloggplatform.

Jeg har tenkt til å fortsette å skrive om EF, men også mer om andre ting i livet mitt.

Så hvis det er noe dere lurer på er det bare å spørre. Og følg meg gjerne på Snapchat- lbye02.

-Liv

<a title="Livsreise blogg" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=841690&mid=207925&f=true" target="_blank"><img alt="Livsreise blogg" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=841690&p=1&l=en" width="120" height="51" /></a>

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hei,

Beklager at jeg ikke har skrevet noe under og rett etter at jeg kom hjem fra reisen. Grunnen til det er at jeg hadde det veldig travelt under reisen og hadde det ganske travelt med alt etter reisen.

Vel jeg har tenkt til å fortelle litt mer i detalj om selve reisen senere, i andre innlegg.

-Liv

Likes

Comments

Hei,

Da drar jeg til Gardermoen om 17t 12m 50sek. Gleder meg masse, og som jeg lovte i går viser jeg hva jeg har pakket med.


Jeg ar pakket med to bukser, skjørt og shortser.  

Også pakket med noen t-skjorter, to kjoler, en bikini og en hettegenser og en cardigan. 

Her ser du alt jeg har pakket med av klær, jeg har også pakket med trenings tøy i tilfelle jeg får bruk for det, eller føler jeg trenger en treningsøkt.

Vel det var det jeg har pakket i min koffert, tenker å fortelle hva som er i håndbagasjen min senere i dag. Husk å spørre meg om det er noe dere lurer på:)

- Liv
 

 

Likes

Comments

Hei, hei!

Innser at det er lenge siden sist, men det har ikke vært så mye å prate om. Men, nå er det bare TO DAGER IGJEN til jeg drar. Jeg drar altså onsdag morgen fra Gardermoen:)

Gleder meg kjempe mye, nesten ferdig pakket og greier. Tenkte jeg senere skulle vise litt hva det er jeg har pakket med. Skal tross alt være der i 1 mnd, ahh! Får nesten ikke sovet om nettene siden det er så få dager igjen. Jeg gleder meg bare så til å dra til California, så foreldrene mine er vel litt lei nå:) Haha.

Hvis det er noe spørsmål til reisen er det bare å spørre, skal forresten prøve å blogge under fly turen og så fort jeg får tid når vi kommer frem.

Og hvis dere vil ha en brosjyre fordi dere vil dra på språkreise selv er det bare å bestille(helt gratis) herifra; http://my.ef.com/Liv. Og det er bare å bestille en språkreise på EF sine sider i dag, og husk å nevne navnet mitt Liv Anne Bye under hvem som fortalte deg om EF.

- Liv

Likes

Comments

Hei, hei!

Nå er det bare noen få restplasser igjen, så dette er din siste sjanse for å bestille for sommeren 2016. Her kommer en liste over de siste ledige plassene;

USA
California Vertsfamilie - 1.juli til 28.juli - 1 plass
California Vertsfamilie - 30.juni til 20.juli - 2 plasser
New York Studenthjem - 26.juni til 17.juli - 1 plass
Florida Resort - 29.juni til 19.juli - 1 plass

ENGLAND
Brighton Campus - 19.juli til 8.august - 4 plasser
Brighton Vertsfamilie - 13.juli til 2.august - 2 plasser
Torquay Vertsfamilie - 8.juli til 21.juli - 4 plasser
Hastings Studenthjem - 26.juli til 8.august - 2 plasser
Oxford Campus - 29.juni til 12.august - 4 plasser
Rookesbury Junior Boarding School - 24.juni til 7.juli - 2 plasser

MALTA
Sliema Vertsfamilie - 22.juni til 12.juli - 2 plasser
St. Pauls Bay Junior Resort - 28.juni til 11.juli - 1 plass

Er ikke drømme destinasjonen på denne listen? Da er det bare å bestille for sommeren 2017. Gå bare på EF sine hjemmesider og bestill, eller ta kontak med dem på 22 33 66 85. Og nevner du navnet mitt Liv Anne Bye når du bestiller får du alltid 500 kr i rabatt, i tillegg til alle andre tilbud.

-Liv

Likes

Comments

Nå ser jeg at det har gått en stund siden sist, men i den tiden jeg ikke har blogget har jeg blandt annet vært på avreisemøte i Oslo. På dette møtet fikk vi vite egentlig alt vi trengte å vite om tiden frem og under språkreisen. 

Og for litt over en uke siden kom endelig flytidene. Jeg regnet med at vi måtte mellomlande et sted siden vi skulle fly så langt, og jeg håpet på New York, og det ble New York. Da ble jeg så glad.

Forrige uke kom også testen ut, det er en test som sier hvilken klasse jeg kommer i. Og på den testen får du 40 min eller noe rundt der, så når jeg var ferdig leverte jeg den, men da sto den bare og jobba de neste 20-15 minuttene. Så når tiden var ute så sa den at jeg hadde brukt opp tiden, men den ble levert da, så det gikk fint.

-Liv

Likes

Comments

Hei, hei folkens.

Hvis du ikke rakk å bestille språkreise for sommeren 2016, er det nå mulighet til å bestille for sommeren 2017.

Enten om du vil kose deg på vakre Malta, se på kenguruene i Australia. Øve på spansken i Malaga, eller fransk i St Raphael i Frankrike. Kanskje California eller Florida, sol og sommer er drømmen. Eller lokker New York mest når du skal lære deg bedre engelsk. Hvis du heller vil få en mer engelsk aksent, kanskje du heller vil reise til Oxford eller London.

Vel mulighetene er mange, og det er noe for en hver smak. Hvis du vil bestille en gratis brosjyre, kan du bestille den HER http://my.ef.com/Layouts/ExternalPages/RequestBrochureNew.aspx?IsPreviewMode=yes&PreviewUserId=769183

Og hvis du går inn på www.ef.no kan du få et gratis pristilbud. Hvis du ender opp med å bestille den beste sommeren i ditt liv, plis nevn Liv Anne Bye under der det står hvem du hørte om ef fra. Da får du også rabatter opp til 5000 kr.- Liv

 

Likes

Comments

Hei, nå er jeg tilbke med noen rabatter.

Nå er det veldig få plasser igjen på språkreisene for 2016. Men du får fremdeles noen rabatter.

USA, Australia og Japan-4000 kr i rabatt

England- 3 ukers kurs- 3000 kr i rabatt

Malta- 3 ukers kurs- 2000 kr i rabatt

Og hvis du nevner Liv Anne Bye når du bestiller så får i tilegg noen rabatter av det.

HUSK-  bestillingsfristen  er den 29.MARS så vær rask og bestill den beste sommeren noen sinne.

Bestill enten ved å gå inn på EF sine hjemmesider på www.ef.no eller ring på 22 33 66 85( de har påskestengt til og med mandag 28. mars.)

Så bestill den beste sommeren ever NÅ. 

- Liv

 

 

http://www.ef.no/lt/

Likes

Comments

Okey folkens, her kommer litt om min reise til USA sommeren 2016. 

Jeg reiser til Long Beach, ca. 2 mil utenfor LA, California. Jeg drar den 29.juni, gleder meg så inmari mye, bare 98 dager igjen.

Først valgte jeg at jeg ville dra til USA, etter å ha tenkt litt på hvilket land jeg faktisk ville dra til. Så viste jeg at jeg ville dra til California, fordi jeg viste at der var det veldig mye jeg ville oppleve og se, pluss det at jeg tror aldri jeg hadde fått med meg foreldrene mine så langt unna lille Norge. Først ville jeg i vertsfamilie i Cali., men så kom jeg på at da kunne jeg havne i nesten hvilken som helst by langs hele kysten. Så jeg valgte da å dra til Long Beach og bo på Campus der, for da ville jeg få oppleve alt jeg ville mens jeg var der.

Vel, det var vel alt for denne gangen, men det er bare å spørre om alt mulig rart, så skal jeg svare så godt jeg overhode kan.

Kos dere masse videre:)

- Liv

Likes

Comments

Hei folkens!

Dette her er min blogg om min språkreise med EF språkreiser sommeren 2016, og min jobb som ambassadør for EF. På denne bloggen kommer jeg til å legge ut innlegg før, under og etter språkreisen. Det kommer også til å stå litt om hva jeg gjør som ambassadør og litt sånne ting.

Jeg velger å lage denne bloggen fordi jeg selv aldri har vært på språkreise før og at jeg saumfarer alle mulige EF blogger som jeg kommer over.

Jeg får vel skrive litt om meg selv også, vel jeg er fjorten år gammel kommer fra Bærum og jeg elsker hunder, forskjellige kulturer og mat.

Teneker at jeg senere skal komme med litt info om min tur og ambassadør programet. Håper denne bloggen kommer til nytte for dere som kanskje skal på språkreise i år og/eller senere år.

Ha en fortsatt en fin påske.

- Liv   

Likes

Comments