Jag vet inte ens varför jag bloggar. Känner bara ett behov av det på något sätt.

Idag har jag varit på SSU möte och det var fint. Träffat bra människor och köpt glittriga ljus och julgranskulor till min gran.

Imorgon är det fredag redan och det ska bli så skönt med helg. Första advent på söndag också (om ni inte redan visste det lol)

Jag måste städa mitt rum. Okej jag är trött och svamlar bara. Godnatt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har fått lite klagomål från kompisar som vill att ajg ska blogga lite. Jag ska försöka bättra mig. Det är bara det att jag inte har lust/ ser någon mening med att skriva om mitt meningslösa lilla liv. Ingen bryr sig om det ändå.

Likes

Comments

M. Så duktig är jag på att blogga. Det vill säga inte alls.

Vad har hänt sen sist då? Ingen aning faktiskt eftersom jag inte vet vad som hände innan respektive efter mitt senaste blogginlägg. Jag har iallafall hunnit

- Kära ner mig i The All Ways

- Gå massvis med veckor i skolan

- Börja göra om i mitt rum (inte klart än blä)

- Sovit en massa men ändå för lite

Ett urval.

Nä. Vet seriöst inte vad jag ska skriva. Massvis going on men ändå så lite.

Likes

Comments

Härmed introducerar jag er till: TYCHO 

 

(snälla ta er tid att lyssna, det är värt det)

 

 Likes

Comments

Varit borta ett tag igen här nu. Är inte så bra på att blogga faktiskt. Men jag har hur som helst varit hemifrån i två veckor nu, och har hunnit med att se massor utav fina ställen i skåne framförallt. Vi började resan hos mormor i småland där vi stannade ett par dagar, vi fikade på café, slappade i mormors hammock, badade och paddlade kanot. Sedan bar det vidare till österlen i skåne, där bodde vi med kusinerna och det var världens finaste trädgård full utav blommor, bin, gamla träbänkar och skulpturer. Det var riktigt fint. Cirkus alla bilder på blommor här nedan är därifrån. Där åkte vi omkring en massa till olika gårdar och köpte olika varor osv. Mysigt mysigt. Sen var det Malmö i ett dygn som gällde. Vi åt god middag och strosade omkring. På kvällen gick vi till en lång "brygga" utmed havet. Man såg Danmark därifrån. Lillasyster hjulade omkring där som en galning. det var faktiskt flera som hjulade och dansade där. Det var urmysigt. Dagen efter åkte vi till Falsterbo Skanör och stranden där, vit sandstrand och helt klart vatten.Sedan var det Mölle till pappas kompis och hans familj i deras sommarställe, gick promenader, åt god mat, småbarnen bodde i princip i deras pool och jag log i sängen och såg film en hel del. Sedan var det hem till mormor igen där vi fiskade kräftor och jag råkade dra på mig en förkylning. Så nu ligger jag i sängen, i princip död och snyter mig stup i sekunden och lyssnar på Håkan. 

Bilderna härunder är inte i någon som helst ordning. Så ta det med en nypa salt och ett gott humör. Många utav bilderna är redan upplagda på min instagram @picassoparken (om någon som inte gör det ännu vill följa) så många utav mina underbara vänner som kikar in här har redan sett dem. Men vad gör det? Nuså. Har jag berättat lite kort vad jag haft för mig under tiden. Så ja. Ses nån annan gång. När jag nu får för mig att skriva igen.Likes

Comments

Igår såg jag Håkan live på Allsång på Skansen. Han hade även en hel timmes extra efter Allsång. Jag gick upp vid fyra och åkte hemifrån fem. Kom fram till skansen vid sex på morgonen och började då köa med fina vännen Cajsa. Vi spelade kort och satt på marken, pratade och längtade tillsammans. Vi åt frukost (eller hon gjorde) jag drack en energidricka. Sedan vid tio fick vi komma in och vi sprang uppför backar och trappor för att få bra platser. Det fick vi inte. De bra ståplatserna var slut, men Cajsa gick in och kollade om det fanns några bra sittplatser. Det fanns det. Så vi satt på de bästa jävla platserna någonsin. Det var jättevarmt och solen sken från en molnfri himmel. Vi åt lunch vid ett. Sedan satt vi och svettades i solen ett tag. Vid tre gick vi iväg från våra platser ett tag och gick omkring på Skansen och kollade på björnar, sälar och fina utsikter. Vi kom tillbaka ca en timme senare och då repade Håkan. Han hade redan repat Det Kommer Aldrig Vara Över för Mig en gång. Men vi fick ändå se honom jättemycket under dagen! Både före och efter Håkan var det andra artister som repade. Sedan var det i stort sett bara att vänta tills allt skulle köra igång på riktigt. En repetition av hela Allsång var klockan fem och slutade klockan sex, två timmar innan sändning. På de två timmarna åt vi middag och gick på toa. Det tog ett bra tag pga lång kö och proppfullt med folk i gångarna där man skulle fram. Men vi kom fram till våra sittplatser till slut i alla fall.

Själva sändningen gick så grymt fort. Det var så himla kul! Och gud vad man skreksjöng till Håkan! När Allsång var slut kom Håkan upp på scen igen. Han körde för fullt hela timmen. När han sjöng Du är Snart Där och kom till raden ”Håkan du var bättre förr” skrek publiken ”NEJ NEJ NEJ!” Jag kommer aldrig glömma det. Han bugade två gånger till mig och Cajsa under sändning och han kollade in i ens ögon flera gånger. Cajsa fick ta i hans hand och under sista låten (Ramlar) så kollade Håkan djupt in i mina ögon i flera sekunder. Efter det bröt jag ihop och började gråta. Det blev för mycket. Alla känslorna kom ut på en gång. Bara det faktumet att Håkan Fucking Hellström har SETT MIG får mig att börja gråta, le, skratta av glädje. Kärleken för Håkan steg för varje ord han sa, sjöng, för varje sekund. Gårkvällen måste ha varit den bästa i hela mitt liv. Det är helt oförglömligt. Underbart. Det var så himla vackert alltihop. Det är ofattbart att det ens hänt. Nej, det kommer aldrig vara över för dig Håkan.

Efter allting var man helt mållös. Jag kan inte förstå att det har hänt. Något av det. Håkan har sett mig. Han har kollat in i mina ögon. Jag dör. Jag smälter. "Och jag tror när vi går genom tiden att allt det bästa inte hänt än" Jo det har det. Åh, Håkan du är det finaste som hänt mig. Du är den som håller mig vid liv. ”Du bara får mig att hänga, hänga kvar” Jag älskar dig Håkan. Du är finast i hela världen. 


 

Likes

Comments

Jamen goddag på er. Det var ett tag sedan jag bloggade nu. Jag tänker inte skriva så mycket utan låter bilerna tala lite för sig själva. Jag har iallafall varit på liseberg, firat midsommar i göteborg, kollat serier och filmer och varit i stan. Bilerna är inte i någon som helst kronologisk ordning, utan kommer där dem kommer. Och sen måste jag bara säga, jag saknar dig något så enormt mycket syster Alicia på andra sidan jorden! (haha kolla Melvin på bilden under, skön grabb det där!)Likes

Comments