Header

Idag har jag krattat stor del av vår gigantiska gräsmatta. Hönsen har följt mig var jag än har varit. Katten har varit framme och nosat på tuppen, men insåg snabbt att han inte hade en chans. Tuppen jagar bort katten.

Kring lunch tog vi en paus på gården och åkte till några vänner. Barnen lekte, min fru beskar deras äppelträd och jag gjorde våfflor till hela gänget. Riktigt trevligt!

Väl hemma igen fortsatte trädgårdsarbetet fram till middagen. Nu är jag helt slut och det är tydligen katten också.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Barnen och den andra mamman överraskade med en mysig frukost den hör morgonen. Ute skiner solen och idag ska vi fixa i trädgården.

Våra förodlingar har satt fart så nu behöver vi förbereda i växthuset för att snart kunna plantera ut dem.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Nu är äntligen min keramikugn på plats i den blivande verkstan här på gården. Det känns toppen att jag inom några dagar kan bränna mina alster på hemmaplan.

En annan sak som kändes lite fantastisk var när vi drog upp rullgardinen imorse gick det förbi en rådjursfamilj utanför huset.

Jag älskar att bo på landet!

Likes

Comments

Min fru och jag pyntar en vägg med tavlor på badrummet. Det kommer vara en fröjd att sitta där och läsa.

Bilderna har vi samlat ihop på olika ställen; böcker, gammal reklam och ritat själva. En ganska trevlig gemensam sysselsättning.

Likes

Comments

Efter en lång arbetsdag åkte jag in till keramikverkstaden, kollade på mina brända alster, fixade botten på en kruka och drejade en ampel. I veckan får jag en keramikugn levererad till min blivande ateljé hemma i uthuset. Det kommer bli riktigt lyxigt att kunna arbeta med keramiken när som helst utan att åka någon annan stans.

Likes

Comments

De frön vi satte för några dagar sedan har börjat komma upp. Det känns att odlingssäsongen är nära. Igår tinade snön bort under dagen. Under natten till i dag kom det en omgång till. Håller tummarna för att även det smälter bort.

Likes

Comments

Igår klippte jag gräset. När vi drog upp rullgardinen idag ser det ut så här:

Godmorgon!

Likes

Comments